Page content

Diensten

Cursussen VolZicht

Workshop Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen

Wil jij frisse, gezonde ogen die goed kunnen zien. In de workshop leer je een gemakkelijk stappenplan waar je direct mee aan de slag kunt. Ervaar hoe je jouw ogen kunt ontspannen, zodat ze fris en gezond aanvoelen en scherper kunnen zien.

Cursussen workshop

De ogen natuurlijk zelf genezen! 

In dit jaarprogramma leer je hoe van je bril, lenzen en/of oogproblemen af kunt komen. Onder continue begeleiding ga je deze stappen om zetten in actie zodat je goed gaat zien, op natuurlijke wijze.

Cursussen goed leren zien

Goed leren zien zonder bril of lenzen

In deze online training leer je hoe jij goed kunt zien zonder bril of lenzen. Aan de hand van korte duidelijke filmpjes. Je kunt met de filmpjes direct aan de slag en direct al resultaat gaan bemerken. Een must als je wilt investeren in gezonde ogen.

Cursussen goed leren zien

3 strategieën leren voor jouw ogen om goed te gaan zien

Zien jouw ogen slecht en wil je dit op natuurlijke wijze helen. Geef je dan op voor een persoonlijke inzichtsessie met een VolZicht specialist. En leer de 3 strategieën om goed te gaan zien zonder bril of lenzen, op natuurlijke wijze! Wij zijn gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en weten precies wat jouw ogen nodig hebben.

goed leren zien zonder bril of lenzen