Overweeg je jouw ogen te laten laseren, maar...


 • Heb je twijfels of de operatie wel zal slagen?
 • Ben je bang dat je ogen beschadigd raken, of dat je misschien zelfs blind wordt?
 • Vind je het een akelig idee dat er gesneden wordt in je ogen?


Dan ben je niet de enige. Veel mensen denken na over laseren, maar hebben er toch twijfels over. Ze zijn hun bril spuugzat, of balen van hun lenzen. Ze merken dat hun ogen gevoeliger worden, en ook dat ze steeds slechter gaan zien. De enige uitweg lijkt de ogen dan maar te laten laseren. Maar het slechte nieuws is: als de ingreep eenmaal achter de rug is, kun je nooit meer terug. Het goede nieuws is: laseren is helemaal niet nodig.

De VolZichtmethode is natuurlijk en werkt snel


Laseren kan nare gevolgen hebben

Bij laseren wordt er gesneden in een gezond orgaan. En daar kun je, helaas, nare dingen aan overhouden. Bijvoorbeeld: twintig procent van de mensen die een laseroperatie heeft ondergaan, houdt daarna permanent last van droge ogen. Je hebt daar de rest van je leven pijn van en er is niet veel tegen te doen. Het probleem ontstaat doordat de ogen tijdens de ingreep opengesperd worden met een 'ooglidspreider'. Er kunnen dan kleine spiertjes in je oogleden kapot scheuren, waardoor je niet goed meer kunt knipperen. Zeker als de conditie van jouw ogen slecht is, neemt het risico op dit soort complicaties toe.

Weer goed gaan zien op een natuurlijke manier

Maar laseren hoeft helemaal niet! Het is mogelijk om weer goed te leren zien zónder laseroperatie. En daarbij niet afhankelijk te blijven van je bril of lenzen. Sterker nog: als jij afstapt van je bril of lenzen en je ogen op een andere manier leert gebruiken, zal je zicht op meerdere fronten positief veranderen:

 • Je gaat meer kleur, diepte en contrast zien dan met bril of lenzen ooit mogelijk is
 • Je ogen ontspannen zich, gaan vrij en fris aanvoelen
 • Je bent niet meer afhankelijk van een hulpmiddel (bril of lenzen), je krijgt weer vertrouwen in je eigen ogen.

Heel je ogen met de VolZichtmethode

Natuurlijk genezen van je ogen, weer goed gaan zien zonder enge ingrepen, het kan echt. De VolZichtmethode helpt je je ogen te helen op een natuurlijke manier, door het doen van oefeningen, aangevuld met voedings- en andere adviezen. Geef jij het een kans? Geloof in de genezing van jouw eigen ogen. Duizenden mensen gingen je al voor! Zet NU de eerste stap en ga geheel vrijblijvend met ons in gesprek.heel je ogen heel je leven volzicht.nl

Je ogen laten laseren is niet nodig volzicht.nl

De stap die je nu kunt zetten:

Goed leren zien zonder laseren, volzicht.nl

Ga in gesprek met een VolZicht-specialist en leer in een persoonlijke inzichtsessie welke 3 stappen jou naar helder en scherp zicht kunnen helpen. In deze telefonische- of skypesessie:

VolZicht heeft jarenlange ervaring met het verhelpen van slecht zicht en oogklachten. Onze specialisten zitten klaar om ook jou te helpen.

De investering voor een inzichtsessie van 30 minuten is tijdelijk verlaagd. In plaats van €147,- betaal je nu € 97,- euro (incl.btw). Na de sessie weet jij hoe je verder kunt op weg naar een leven zonder bril, lenzen of laseren.


Wil je een inzichtsessie aanvragen? Vul onderstaand formulier in en beantwoord de volgende vragen:

 1. Hoe lang zie jij al wazig?
 2. Waarom wil je je ogen laten laseren?
 3. Welk resultaat wil je bereiken?
 4. Op een schaal van 1 tot 10: hoe belangrijk is het voor jou om weer helder en scherp te gaan zien zonder bril, lenzen of laseren?
 5. Wat is het belangrijkste obstakel voor jou om dit te bereiken?
 6. Hoe wil je dat jouw zicht is over 6 maanden?

Na ontvangst van je formulier neemt een VolZichtspecialist zo spoedig mogelijk contact met je op om een sessie in te plannen.

Persoonlijke inzichtsessie voor jouw ogen