Page content

Overige produkten

Wat kan je allemaal helpen om goed te gaan zien

Hieronder vind je een aantal produkten die ik zelf uitgetest heb. Het zijn produkten die naar mijn mening je kunnen helpen om goed te gaan zien. Ze helpen je bij de gezondheid van je ogen of kunnen je helpen makkelijker te ontspannen.

De rasterbril

rasterbril: door gaatjes kijkenDe rasterbril is een fijn hulpmiddel als je wilt gaan zien zonder bril of lenzen. Het voordeel van de bril is dat je scherper gaat zien als je hem op hebt, zonder dat er spanning ontstaat. Dit komt omdat de gaatjes in de “glazen” van de bril ervoor zorgen dat licht van opzij niet de ogen binnenkomt. Het licht valt alleen maar recht op het netvlies en daardoor zie je de dingen scherper. De bril werkt van -4 tot +4, maar als je ogen slechter zijn ga je er ook beter door zien. Je ervaart de wereld minder wazig. Naast dat de bril scherpte geeft bij het zien, heeft hij ook als voordeel dat je ogen vanzelf actiever gaan bewegen om er goed doorheen te kunnen kijken. De rasterbril wordt door veel mensen als computerbril gebruikt vanwege dit effect. De ogen gaan minder staren, iets wat computergebruik juist uitlokt. Klik hier om een rasterbril te bestellen. Met de code karinhogenboom ontvang je 10% korting op je bestelling.

Aarden met aardingsprodukten

Geaarde matZodra ik met blote voeten op de aarde loop, wordt het rustig in mijn hoofd en ga ik helderder zien. Voor onze gezondheid zou het het beste zijn als wij altijd contact hebben met de aarde.  Van nature is het zo bedoeld dat wij als mensen contact maken met de aarde en zo de energie van de aarde naar binnen krijgen. Maar de huizen waar we in wonen en de schoenen die we dragen geleiden de energie van de aarde niet, waardoor de aarde energie niet in ons kan stromen. Daag je zelf uit door eens met je blote voeten op aarde te lopen. En voor de momenten dat je thuis bent kun je gebruik maken van aardingsprodukten, bijvoorbeeld op bed als je slaapt. Wil je meer weten over de aardingsprodukten of het boek Earthing, klik dan hier voor meer informatie. Ontvang 5% korting op je bestelling als je de code volzicht invult. 

Ontspannen door Oxytocine

Oxytocine om te ontspannenOxytocine is een stofje dat je lichaam zelf aanmaakt en wat zorgt dat je je prettig en ontspannen voelt. De Oxytocine Isis lijn bestaat uit spray, bodylotion, massageolie, bad en douchegel en bevatten natuurlijke oxytocine stimulatoren. De produkten zijn samengesteld uit hoogwaardige, natuurlijke, biologisch geproduceerde oliën en kruiden. Ze bevatten Ylang Ylang, Lotus, Vanille en een aantal Oxytocnine stimulatoren. Het gebruik van de produkten uit de Isis lijn stimuleert de natuurlijke aanmaak van Oxytocine door het lichaam. Klik hier voor meer informatie.

Oogstenen

Oogstenen zijn stenen die zijn hol geslepen zodat je ze over de ogen kunt leggen, zonder dat ze druk op de ogen geven. Ik vind het heel prettig en rustgevend om de oogstenen op mijn ogen te doen en doe het iedere avond voor het slapen gaan. De stenen nemen dan de functie van de handen over. Er zijn verschillende soorten oogstenen, voor meer informatie kun je hier klikken.

Heerlijk ontspannen op een spijkermat

Als je hoofd vol zit, is het niet zo makkelijk om vanuit jezelf te ontspannen. Een spijkermat kan je hier goed bij helpen. Het klinkt misschien gek, ontspannen op 5000 scherpe puntjes, maar het helpt echt. Eerst doen de puntjes wel een beetje zeer, maar na een minuut of twee begint eerst je rug te gloeien en daarna ga je de ontspanning voelen in je hele lichaam. Door de pijn prikkels gaat je lichaam gelukshormonen aanmaken: oxytocine en endorfine. Waardoor er een prettig gevoel ontstaat in je lichaam.

Ik ga altijd op de mat liggen met mijn oogstenen en palmeer ook mijn ogen. Het is me al een aantal keren gebeurd dat ik bovenop de mat in slaap viel.

Je kunt een spijkermat bestellen. Een mat kost 31 euro inclusief verzendkosten binnen Nederland. Binnen Europa zijn de kosten voor de mat inclusief verzendkosten 35 euro. Klik hier om de spijkermat te bestellen.

Comment Section

10 reacties op “Overige produkten


Door Mandy op 7 juli 2016

Ha Karin,

Ik zou graag een van de Oxytocine producten bestellen. Welke raad jij aan?


Door Karin op 7 juli 2016

Ik vind de olie heel lekker, maar dat is ook persoonlijk. Daar houd ik in het algemeen meer van dan melkachtige vloeistof om in te smeren.


Door Mandy op 7 juli 2016

Okay, maar er zijn ook capsules en een spray…. qua werking maakt het geen verschil?


Door Karin op 7 juli 2016

Ik dacht alleen even aan de smeersels. Capsules neem je inwendig, zodat je iedere dag een dosis oxytocine binnen krijgt, is zeker de moeite waard. Je kunt het samen gebruiken of kiezen. Wat doe je dan het gemakkelijkste, insmeren of een capsule nemen. Met de spray heb ik geen ervaring.


Door Irene op 15 juni 2016

Hi Karin,
In een van je blogs raad je Green Pasture visolie aan. Heb je ook ervaring met Arctic Blue (ook duurzaam gevangen vis)?


Door Karin op 7 juli 2016

Green Pasture is koud gefermenteerd en volgens mij de enige producent die dit op deze manier doet. Door de koude fermentatie blijven alle voedingsstoffen actief, bij verhitting niet.


Door Dominique op 10 januari 2015

Beste Karin, kan ik via jou een staafje met liefdesenergie aanschaffen voor het roeren van water? Of kun je me vertellen waar dat kan? Groeten, Dominique


Door Karin Hogenboom op 11 januari 2015

Beste Dominique,
Je kunt hem bestellen bij Jan van der Lees via die email adres: aquaoptimizer@gmail.com


Door Fleur op 4 juli 2014

Hallo Karin,

Naar aanleiding van jouw verhalen en tips, heb ik de universele aardingsmat aangeschaft. Zowel voor mijn werk achter de computer als in bed gebruik ik de aardingsmat. Echt heel fijn. Ik slaap beter en voel mij beter. Hartelijk dank voor het advies.

Groetjes Fleur


Door Karin Hogenboom op 7 juli 2014

Beste Fleur,
Wat goed om te lezen, ik ben zelf ook altijd nog blij met mijn aardingslakens! Ik vind ze echt heerlijk!

Plaats een reactie


*