Aanbod trainingen en workshops Volzicht

Bekijk onderstaand onze trainingen, cursussen en workshops!

Workshop Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen

Wil jij frisse, gezonde ogen die goed kunnen zien. In de workshop leer je een gemakkelijk stappenplan waar je direct mee aan de slag kunt. Ervaar hoe je jouw ogen kunt ontspannen, zodat ze fris en gezond aanvoelen en scherper kunnen zien.

De ogen natuurlijk zelf genezen! 

In dit jaarprogramma leer je hoe van je bril, lenzen en/of oogproblemen af kunt komen. Onder continue begeleiding ga je deze stappen om zetten in actie zodat je goed gaat zien, op natuurlijke wijze.

Goed leren zien zonder bril of lenzen

De Methode om van je bril af te komen!

Heb je last van je ogen en wil je daar van af. In deze online training ontvang je allemaal tips en oefeningen om weer een prettig gevoel te krijgen in jouw ogen. Het is een online training bestaande uit makkelijk te volgen oefeningen op video. Je zult bij veel oefeningen al direct resultaat voelen.

3 strategie├źn leren voor jouw ogen om goed te gaan zien

Zien jouw ogen slecht en wil je dit op natuurlijke wijze helen. Geef je dan op voor een persoonlijke inzichtsessie met een VolZicht specialist. En leer de 3 strategie├źn om goed te gaan zien zonder bril of lenzen, op natuurlijke wijze! Wij zijn gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en weten precies wat jouw ogen nodig hebben.