In 3 stappen naar gezonde ogen

Wij putten onze ogen letterlijk uit. Ze moeten de hele dag hard werken en krijgen nauwelijks rust. We zetten ze gevangen achter brillenglazen, waardoor we minder kleur, diepte en contrast gaan zien. En we geven onze ogen bij lange na niet de voedingsstoffen die ze nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Jij kunt hier nu zelf iets aan gaan doen. 

Ontvang gratis het ebook 3 TIPS VOOR GEZONDE OGEN en ontdek:

  • ..hoe het komt dat je ogen steeds verder achteruitgaan
  • ...wat NIET goed is voor jouw ogen
  • ...wat jouw ogen WEL nodig hebben
  • ...hoe het voelt om gezonde ogen te hebben die prettig aanvoelen
  • ....waarom je zicht steeds slechter zal worden als je nu niets doet
  • ...wat je moet doen om goed te gaan zien zonder bril
  • ...het geheim van gezonde ogen!

Enkele ervaringen van deelnemers

Raymond de Wit
"Ik ben echt supertevreden met wat ik door de lessen en begeleiding van Karin bereikt heb. Ik doe nu heel veel dingen zonder bril, zoals: voetballen, autorijden en afgelopen winter ben ik met 80 km per uur de berg afgeskied zonder bril, dit was geen probleem en voor mij voor het eerst van mijn leven dat ik zonder bril heb geskied. Echt gaaf!"
Rita de Boer
"Ik had sterke glazen in mijn bril, -6, en droeg mijn bril continu. Het idee om te kunnen zien zonder bril raakte een diep verlangen bij mij. Tegelijkertijd kon ik het niet geloven. Ik was ook bezig me te verdiepen in laseren, en ben zo blij dat ik voor samenwerking met VolZicht hebt gekozen.

Klaziena

Ik wil je bedanken voor de zogoed als opgeloste droge ogen. Na jarenlang diverse dokters langs te zijn geweest, is mijn probleem nu eindelijk opgelost en gebruik ik geen druppels meer.

Als ik weer last krijg, vraag ik u om raad, dat werkt beter dan een [echte] dokter.