AANBOD VolZicht

De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen

Karin Hogenboom
Veel mensen die problemen hebben met hun ogen denken dat er niet echt iets aan te doen is. Dat alleen brillen, druppels of operaties een beetje verlichting kunnen brengen. In het VolZichtprogramma ‘De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen’ leer je dat dit niet waar is. Jij kunt in 3 ultieme stappen zelf jouw ogen duurzaam helen, op natuurlijke wijze. Met als resultaat: gezonde ogen die scherp en ruim zien en heerlijk zacht aanvoelen.


Wil je de ogen duurzaam helen?

Ogen Voedingsdag

Ogen Voedingsdag 2024


Op deze dag (23 maart) krijg je precies te horen wat je allemaal kunt doen om je ogen de juiste voeding te geven. Wat moet je eten en wat niet? Waarom? Welke oefeningen kun je doen om je ogen te voeden? Hoe krijg je vat op jouw herstel van oogziektes en oogkwalen? Je krijgt veel nieuwe informatie, maar we gaan ook veel doen.

De dag is een afwisselende mix van boeiende kennisoverdracht en fijne oefeningen voor de ogen. En natuurlijk zijn er gezonde hapjes en drankjes vers voor jou klaargemaakt, zodat je kunt proeven hoe lekker het is om goed voor je ogen te zorgen.

 

JA, IK WIL DEELNEMEN


WORKSHOP DEELNAME

Jaaropleiding tot VolZicht Specialist 

met een eigen Ooggezondheidspraktijk

Wist je dat jij je kunt laten opleiden tot gecertificeerd VolZicht Specialist, om met klanten te werken in een eigen Ooggezondheidspraktijk? Steeds meer mensen hebben last van oogklachten of slecht zicht. Als VolZicht Specialist kun jij hen helpen hun ogen te helen op natuurlijke wijze, zonder brillen, druppels of operaties. Dat is dankbaar werk! Mensen fleuren helemaal op als ze ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan ze dachten. Onder jouw begeleiding leren ze de ultieme stappen zetten die nodig zijn om weer goed en helder te gaan zien, met ogen die zacht en gezond aanvoelen. Jij bent hun gids op dit pad naar vol zicht en dat is prachtig werk om te doen.

Heel Je Ogen heel je leven

In 4 Stappen naar Scherp, Ruim en Zielsgelukkig Zicht.


  • Waarom heb jij oogklachten of wazig zicht?
  • Kunnen je ogen echt duurzaam genezen?
  • Wat is het effect van oogheling op levensgeluk?