AANBOD

De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen

Karin Hogenboom

Veel mensen die problemen hebben met hun ogen denken dat er niet echt iets aan te doen is. Dat alleen brillen, druppels of operaties een beetje verlichting kunnen brengen. In het VolZichtprogramma ‘De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen’ leer je dat dit niet waar is. Jij kunt in 3 ultieme stappen zelf jouw ogen duurzaam helen, op natuurlijke wijze. Met als resultaat: gezonde ogen die scherp en ruim zien en heerlijk zacht aanvoelen. 
Wil je de ogen duurzaam helen?

Workshop "Moeiteloos Kijken"

Wil jij goed gaan zien zonder bril, lenzen of laseren? 

Ontdek het geheim van frisse, gezonde ogen die zelf goed kunnen zien, dichtbij en ver weg. Door je ogen te leren ontspannen, ontspant alles mee, je lichaam en je geest. Je ontdekt dat je meer kleur en diepte gaat zien; dat je de wereld ruimer en helderder ziet. 27 juni 2024 is de Workshop Moeiteloos Kijken Zonder Bril of Lenzen. Een mooi voornemen voor het nieuwe jaar.

JA, IK WIL DEELNEMEN


WORKSHOP DEELNAME

Jaaropleiding tot VolZicht Specialist 

met een eigen Ooggezondheidspraktijk

Wist je dat jij je kunt laten opleiden tot gecertificeerd VolZicht Specialist, om met klanten te werken in een eigen Ooggezondheidspraktijk? Steeds meer mensen hebben last van oogklachten of slecht zicht. Als VolZicht Specialist kun jij hen helpen hun ogen te helen op natuurlijke wijze, zonder brillen, druppels of operaties. Dat is dankbaar werk! Mensen fleuren helemaal op als ze ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan ze dachten. Onder jouw begeleiding leren ze de ultieme stappen zetten die nodig zijn om weer goed en helder te gaan zien, met ogen die zacht en gezond aanvoelen. Jij bent hun gids op dit pad naar vol zicht en dat is prachtig werk om te doen.


Heel Je Ogen heel je leven

In 4 Stappen naar Scherp, Ruim en Zielsgelukkig Zicht.


  • Waarom heb jij oogklachten of wazig zicht?
  • Kunnen je ogen echt duurzaam genezen?
  • Wat is het effect van oogheling op levensgeluk?