Fijn dat jij interesse hebt in Volzicht!

Vul onderstaand formulier in, dan weten wij hoe we je verder kunnen helpen

Enorm bedankt voor je interesse in VolZicht. Dit enthousiasme en deze bereidheid tot verandering zijn de basis voor het succesvol gaan zorgen voor jouw ogen. Samen kunnen we bereiken dat je ogen gezond worden en goed gaan zien. Wij gaan met geïnteresseerden altijd eerst in gesprek over wat VolZicht voor jou kan betekenen, omdat deze methode niet voor iedereen geschikt is. Het vraagt van de deelnemer namelijk een flinke dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen, investering en bereidheid tot verandering. Wil je onderstaande vragen alsjeblieft beantwoorden? Daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact op over het gevolg.

"Ik ben heel blij met de inzichtsessies die ik met Karin heb gehad. De gesprekken hebben direct de onrust, die ik had door bijwerkingen na een ooglaserbehandeling, bij me weg gehaald. Een stuk spanning viel van me af, ik kreeg door het gesprek weer geloof in mijn ogen en in het herstel. Ik heb duidelijk inzicht gekregen in wat mijn ogen hiervoor nodig hebben."​

Jolinde van Tellingen

[gravityform id="29" title="false" description="false"] 

Laura heeft geen pijn meer in haar ogen

Pijnlijke en droge ogen, daar had Laura last van. Ook zagen haar ogen er rood en ongezond uit. Dit heeft Laura helemaal omgekeerd. Haar ogen zijn nu gezond!

Zonder lenzen zijn geeft mij zoveel rust!

Marianne vertelt hoe blij ze is dat ze dankzij de VolZichtmethode nu zonder lenzen ziet. Dat geeft haar veel rust en voelt heel prettig voor haar ogen.