Presentatie Kijken met Eigen Ogen: Bril af, Lenzen uit!

Wil jij zonder bril of lenzen zien?

Wil jij zonder bril of lenzen zien? Irriteert die bril op je neus je, of heb je genoeg van die prikkende glaasjes in jouw ogen? Voel je je door je bril of lenzen in je vrijheid belemmerd? Voel je je afhankelijk van je bril/lenzen en wil je graag zonder kunnen? Wellicht overweeg je jouw ogen te laten laseren, omdat je denkt dat dit de enige manier is om goed zonder bril te kunnen zien. Laseren lijkt zo'n makkelijke oplossing. Of ben je toch bang dat een laserbehandeling je ogen beschadigt? Vind je het eng om je ogen te laten laseren?

Het kan zijn dat je denkt dat je met laseren alle problemen oplost, maar het tegendeel is vaak waar. Laseren is toch een operatie, er wordt gesneden in gezond weefsel. Wist je dat oogartsen zelf niet voor deze weg kiezen, omdat ze weten dat laseren veel bijwerkingen kan geven?

Wil je weer goed gaan zien, met je eigen ogen, zonder brillen of lenzen, op een natuurlijke manier? Ik kan je leren hoe je dat doet. Meld je vandaag nog aan voor mijn presentatie over dit onderwerp:

Kijken met Eigen Ogen: Bril af, Lenzen uit! Zorg dat je hierbij bent!

gezondheid ogen, goed zien, beter zien, bril, lenzen, laseren

Vrijdag 12 mei van 19.30 tot 21.30 

Op vrijdag 12 mei kun je deze presentatie bijwonen, die echt het verschil kan gaan maken voor jouw ogen en jouw zicht. Wil jij van je bril of lenzen af, maar weet je niet hoe? Als jij gezonde ogen wilt waar je de rest van je leven goed mee kunt zien en je bent bereid om de stappen te gaan zetten die daarvoor nodig zijn, dan ben je heel erg welkom om je aan te melden.

Vragen die ik vaak krijg zijn:

  • Moet ik dan heel veel oefenen?
  • Hoe lang duurt het voordat ik zonder mijn bril kan?
  • Gaat dit wel werken voor mij? ik heb namelijk een hele hoge sterkte (-10 of meer)
  • Gaat mij dit lukken? Ik heb het namelijk heel druk.
  • Is dit wel iets voor mij? Ik heb moeite met lezen, maar verder geen ernstige klachten.

Herken je deze vraagstukken? En wil je graag simpele antwoorden die echt werken? Die geef ik je tijdens de presentatie Kijken met Eigen Ogen: Bril af, Lenzen uit! 

En meer!

bril, lenzen, ogen, gezondheid, laseren, beter zien, goed zien

Goed gaan zien zonder bril of lenzen, op een natuurlijke manier? Dat kan echt. En vrij eenvoudig.

Tijdens de presentatie krijg je:

  • Inzicht in de 3 belangrijkste redenen waarom ogen slecht gaan zien.
  • 3 strategieën die ervoor zorgen dat je ogen wél goed gaan zien, zonder bril of lenzen.
  • 3 belangrijke tips om direct zelf mee aan de slag te gaan.

ogen, zien, gezondheid, brillen, lenzen, laseren

Karin Hogenboom

Over Karin Hogenboom

Bijna tien jaar houd ik mij al bezig met de gezondheid van de ogen en met het zien zonder bril of lenzen. Ik ben eerst begonnen zelf mijn bril af te gaan zetten en ontdekte hoeveel mij dit bracht. Ik ging niet alleen beter zien, maar ook beter slapen, me beter voelen en ik kreeg veel meer plezier en vreugde in mijn leven. Ik ontdekte wat een bijzonder avontuur het is om scherp en helder te gaan zien met eigen ogen.

Ik ben andere mensen hier ook bij gaan helpen. Ik ging op onderzoek uit naar wat ogen allemaal nodig hebben om goed te gaan zien en alles wat ik ontdekt heb geef ik nu met alle liefde persoonlijk door. Het is namelijk heel fijn om begeleiding te krijgen bij het leren zien zonder bril, ik merk dat mensen die op eigen houtje aan de slag gaan vaak gedesillusioneerd raken. Het goed zien zonder bril of lenzen lukt dan niet en dan geeft men het op. Dat is jammer, want je kunt echt geweldige resultaten bereiken, als je maar weet hoe!

Dit zeggen eerdere klanten:

"Ik had sterke glazen in mijn bril, -6, en droeg mijn bril continu. Het idee om te kunnen zien zonder bril raakte een diep verlangen bij mij. Tegelijkertijd kon ik het niet geloven. Ik was ook bezig me te verdiepen in laseren, en ben zo blij dat ik voor samenwerking met VolZicht hebt gekozen.

De begeleiding van Karin ervaar ik als heel menselijk en goed behapbaar en ik heb al veel angsten overwonnen door het programma te volgen. Zoals het rondlopen zonder bril. Inmiddels kan ik daarvan genieten.

Ook heb ik heel veel aan de ontspanning van de ogen. Het is ongelofelijk hoeveel dit doet voor mijn welzijn. ."

bril, lenzen, laseren

Rita de Boer

"Ik ben echt supertevreden met wat ik door de lessen en begeleiding van Karin bereikt heb. Ik doe nu heel veel dingen zonder bril, zoals: voetballen, autorijden en afgelopen winter ben ik met 80 km per uur de berg afgeskied zonder bril, dit was geen probleem en voor mij voor het eerst van mijn leven dat ik zonder bril heb geskied. Echt gaaf!"

bril, lenzen, laseren

Raymond de Wit

“Ongeveer een week geleden ben ik begonnen met de VolZichtmethode en zet ik steeds vaker mijn bril af. In het begin was dit wennen: blijkbaar zit daar veel angst en onzekerheid. Inmiddels ga ik op de fiets, wandelen en hardlopen zonder bril op. Zelfs tv kijken doe ik af en toe zonder bril. Het lijkt wel of ik nu al verschil merk. Ik ben verbaasd dat de vooruitgang zo snel gaat. Mijn glassterkte is -3,00 tot -3,50 met aan één kant een cilinder van -0,75. Het is heerlijk om buiten weer de wind op mijn ogen te voelen. Met een bril is dit toch minder.”

bril, lenzen, laseren

Peter de Beir

ogen, zien, gezonde ogen, bril, lenzen, laseren

Wil jij ook goed zien met eigen ogen?

Helaas is de inschrijftermijn verlopen. Wil je toch leren zien met je eigen ogen, meld je dan aan voor mijn gratis ebook: Zeven tips om goed te gaan zien. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden over de volgende presentatie. 

Klik hier om het ebook direct te downloaden

Datum Presentatie

Vrijdag

12--5-2107

18:30

Kijken met Eigen Ogen: Bril af, Lenzen uit

Helaas, de inschrijvingtermijn is voorbij!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden