Een zinderende zomerse actie voor jouw ogen
30 juli 2022 

Een zinderende zomerse actie voor jouw ogen

Ik hoop dat jij nu ook geniet van de zomer. Deze tijd van het jaar is de makkelijkste tijd om je bril af te gaan zetten en je ogen zelf de wereld in te laten kijken.

Dit komt door de hoeveelheid licht die nu aanwezig is. Hoe meer licht, hoe makkelijker het is om scherp te zien. En dat is fijn als alles een waas is op het moment dat je de bril af zet.

Vaak lijkt het voor mensen onmogelijk om zonder bril door het leven te gaan. Of kunnen ze zich niet voorstellen dat ze hun ogen nog kunnen verbeteren, omdat de oogarts zegt dat het niet mogelijk is.

Maja Schlooz dacht dit in eerste instantie ook. Er was al veel gebeurd met haar ogen, ze waren gelaserd, 1 oog was geopereerd vanwege staar. En ze ging gele knipperende lichtjes zien vanuit haar ooghoek. Ze liet haar netvlies controleren, die zat gelukkig nog vast.

Ze wilde graag haar probleem zelf aanpakken en kwam bij VolZicht terecht. Ze ging met het Ogen Wellness Pakket aan de slag en na een paar weken ontvingen we dit berichtje van haar.

"Door dit bericht wil ik jullie laten weten, dat ik enorm blij ben met de cursus die ik bij jullie volg.
ik heb erg veel baat bij de cursus. De gezondheid van mijn ogen is goed vooruit gegaan. De schitteringen die ik aan de linkerkant van mijn linkeroog zag zijn een heel stuk weg. De vooruitgang is zeker ook te danken aan de voeding die ik nu gebruik. Door de voeding die jullie aanraden voel ik me sterker en gezonder.
Mijn zicht is duidelijk beter geworden. Mijn nachtblindheid bij mijn linkeroog is ook verbeterd."


Zinderende Zomerse Actie voor mijn Ogen Wellness Pakket.

Wil je ook de stappen zetten die Maja heeft gezet. Ik heb voor de maand augustus een Zinderende Zomerse Actie voor het Ogen Wellness Pakket.

Dit pakket is een traject van drie weken waar je jouw ogen de aandacht en heling gaat geven waar ze zich goed door gaan voelen en beter van gaan zien. Inclusief een online implementatie sessie en een doorpaksessie.

Je kunt deze weldaad voor je ogen t/m 31 augustus aanschaffen met 40% voordeel.

Klik hier om direct het Ogen Wellness Pakket te bestellen

De code Zomeractie is al direct ingevuld, zodat je bij de betaling direct van dit aanbod gebruik maakt.

Wil je eerst meer informatie over het Ogen Wellness Pakket, klik dan hier.

Zorg nu voor je ogen, zodat je er je hele leven goed mee blijft zien.

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om gezond te zijn en goed te zien. Zonder brillen, lenzen of operaties. Sinds 2010 heeft zij meer dan 2850 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen.
Reactie plaatsen