Schotse Hooglander

Stop met Het Uithongeren van Jouw Ogen

En geef ze vanaf nu de Juiste Voeding!

Voedingstraining Geef Je Ogen De Kost

Bestel hier de online voedingstraining Geef Je Ogen De Kost en begin direct met het voeden van je ogen

 • Waarom snakken jouw ogen naar voeding?
 • Het geheim van écht gezond eten
 • Vol met  recepten die helpen om weer goed te gaan zien
 • Waardevolle tips om de gezondheid van jouw ogen te optimaliseren
 • Oefeningen om je zicht te verbeteren
Als je ogen niet gezond zijn, werkt dat door in je hele leven. Pijn in je ogen, droge ogen, allergieklachten en wazig zien: je wordt er chagrijnig en doodmoe van. Druppeltjes van de dokter helpen even, maar de problemen komen vaak snel terug. En ernstiger dan daarvoor. Zware kwalen als bijvoorbeeld maculadegeneratie en glaucoom komen steeds meer voor.

Radicaal anders eten

Bij mij ging het ook zo. Jarenlang had ik last van jeukende, vermoeide en slechte ogen. Maar toen ik radicaal anders ging eten, viel alles op zijn plek. Ik ben dolgelukkig dat mijn ogen nu goed gevoed, glanzend en gezond zijn.

Massaal verkeerd voorgelicht

Hoe komt het toch dat je ogen zo zwak zijn? Het antwoord is: omdat ze honger hebben! Wij lopen bijna allemaal rond met grote tekorten, want we worden massaal verkeerd voorgelicht over wat goede voeding is. In de training 'Geef je ogen de kost' leg ik samen met voedingsdeskundige Tanja Stevens uit hoe dit precies zit en geven we tips hoe je nu meteen kunt beginnen met het weer goed voeden van je ogen.

Uitgebalanceerde recepten

Deze training biedt  informatie over écht gezond eten en heel veel uitgebalanceerde recepten om je vingers bij af te likken en makkelijk om te maken. Stel het weer gezond maken van je ogen niet langer uit en bestel vandaag nog deze online training!
Top
"GOUDEN TIP: recepten & gezondheidsinfo!! Hoe vaak krijg ik niet de vraag om een duidelijk stappenplan met recepten welk ook nog gezondheidsinfo geeft? Maar het moet wel behapbaar zijn. Heel erg moeilijke vraag want geen één geeft juist de basiskennis over wat voeding voor je doet en vooral waar uit te halen weer. Maar nu is het er!!!
Een online training van Tanja Stevens van Gezond Gestel en Karin Hogenboom van VolZicht heeft al dit. Makkelijk leesbaar, heldere en haalbare recepten die vooral heerlijk zijn en met kennis over jouw gezondheid! Ontdek ook wat voeding voor je ogen betekent, er gaat letterlijk een wereld voor je open."
Charlotte Van Loo-Jungblut - www.thebrothbar.nl

De Makers van deze voedingstraining

karin-hogenboom

Karin

Mijn naam is Karin Hogenboom. Drie jaar nadat ik met VolZicht begonnen was mensen te helpen beter te gaan zien zonder hun bril, kwam ik via een lezing in contact met de voedingsprincipes van Weston Price. Deze tandarts ging, aan het begin van de vorige eeuw, op bezoek bij veertien geïsoleerd levende natuurvolkeren, verspreid over de hele wereld. Daar deed hij opzienbarende ontdekkingen over voeding. Sindsdien ben ik gefascineerd bezig met het toepassen van zijn adviezen, zowel voor mezelf en mijn gezin als voor mijn cliënten in de praktijk.
Tanja Stevens - Gezondgestel

Tanja

Mijn naam is Tanja Stevens. Voeding fascineert mij. Er valt zo veel te ontdekken! Wat ik er mooi aan vind, is dat je er iedere dag opnieuw je eigen gezondheid mee kunt beïnvloeden. Ik heb een hele weg afgelegd voor ik op het pad van Weston Price kwam. Omdat ik altijd alles uitprobeer, kon ik aan den lijve ondervinden hoe goed deze manier van jezelf voeden werkt. Dit zie ik in mijn gezin en als natuurgeneeskundige en voedingsdeskundige in mijn praktijk bij de mensen die mijn adviezen opvolgen. De rust die ontstaat in een goed doorvoed systeem is een verademing.

De Inhoud van deze voedingstraining

Geef je ogen de kost
 • Tips die vertellen hoe je je ogen meteen goed kunt gaan voeden
 • Zo krijg je gezonde darmen en dit is het effect op je zicht
 • Het geheim van een goede opname van voedingsstoffen
 • Waar haal je eerlijke voedingsmiddelen vandaan?
 • 73 uitgebalanceerde recepten om je vingers bij af te likken!
 • Duidelijke, heldere stappen op weg naar een nieuwe manier van eten
 • Waardoor je niet alleen beter gaat zien, maar je ook fitter en vitaler gaat voelen
 • Tips en oefeningen voor gezonde ogen en goed zicht.
 • Na betaling kun je  de training direct downloaden en aan de slag!

Ervaringen van anderen 

"Ik had last van een bloederig oog, Na de voedingtips uit deze training was de bloeding na 3 dagen verdwenen"

Top

Maarten

"Gevolgd en ik ben erg enthousiast. Heel fijn leesbaar gemaakt en mooie recepten. Jullie passie voor goed eten straalt ervan af."

Top

Ymkje Kuipers van schotsehooglanders.nl

"Enige tijd geleden heb ik jullie training besteld en wat fantastisch!! Ik heb er al veel recepten uit gemaakt en de meeste vind ik heerlijk!"

Top

Elenore Vermeulen 

"Ik heb de training al besteld. Super mooi en vol informatie! Ik ben meteen begonnen."


(www.ontmoetanna.nl)

Top

Miranda van ontmoetanna.nl

Onderneem zelf stappen om weer Goed te Gaan Zien en je Beter te Gaan Voelen! 

Je kunt nu de voedingstraining voor jouw ogen bestellen en direct starten. Tijdelijke zomeractie: €50,- voordeel. €147,- ipv €197,-