Gezonde Ogen

Kookboek 'Geef je ogen de kost': begin direct met het goed voeden van je ogen

 • Waarom snakken jouw ogen zo naar voeding?
 • Het geheim van écht gezond eten
 • Boordevol recepten die helpen om weer goed te gaan zien
 • Met begeleidend Stappenplan 

Als fysiek boek en als e-book verkrijgbaar

'Geef je ogen de kost' is een prachtig fotoboek. Het staat niet alleen boordevol gerechten waarmee je de juiste voedingsstoffen voor je ogen binnenkrijgt, het bevat ook schitterende foto's. Nu met dubbel zoveel recepten en inclusief oogversterkende oefeningen. 

Nu tijdelijk voor maar € 47,-, inclusief verzendkosten binnen Nederland*

Je kunt ook alleen het e-book bestellen voor €27,-

*Woont u in het buitenland dan komen er extra kosten voor verzending bij. 

Een inkijkje in het boek

Als je ogen niet gezond zijn, werkt dat door in je hele leven. Pijn in je ogen, droge ogen, allergieklachten en wazig zien: je wordt er chagrijnig en doodmoe van. Druppeltjes van de dokter helpen even, maar de problemen komen vaak snel terug. En ernstiger dan daarvoor. Zware kwalen als bijvoorbeeld maculadegeneratie en glaucoom zijn aan de orde van de dag.

Radicaal anders eten

Jarenlang had ik last van jeukende, vermoeide en slechte ogen. Maar toen ik radicaal anders ging eten, viel alles op zijn plek. Ik ben dolgelukkig dat mijn ogen nu goed gevoed, glanzend en gezond zijn.

Massaal verkeerd voorgelicht

Hoe komt het toch dat je ogen zo zwak zijn? Het antwoord is: omdat ze sterven van de honger! Wij lopen allemaal rond met serieuze voedingstekorten, want we worden massaal verkeerd voorgelicht over wat goede voeding is. In het e-book 'Geef je ogen de kost' leg ik samen met voedingsdeskundige Tanja Stevens uit hoe dit precies zit en geven we tips hoe je nu meteen kunt beginnen met het weer goed voeden van je ogen.

Uitgebalanceerde recepten

In dit kookboek staat heel veel informatie over écht gezond eten en een groot aantal uitgebalanceerde recepten om je vingers bij af te likken. Stel het weer gezond maken van je ogen niet langer uit en bestel het boek vandaag nog!
"GOUDEN TIP: recepten & gezondheidsinfo boek!! Hoe vaak krijg ik niet de vraag om een kookboek welk ook nog gezondheidsinfo geeft? Maar het moet wel behapbaar zijn. Heel erg moeilijke vraag want geen één geeft juist de basiskennis weer over wat voeding voor je doet en vooral waar het uit te halen is. Maar nu is het er!!!
Het kookboek van Tanja Stevens van Gezond Gestel en Karin Hogenboom van VolZicht heeft al dit. Makkelijk leesbaar, heldere en haalbare recepten die vooral heerlijk zijn en met kennis over jouw gezondheid! Ontdek ook wat voeding voor je ogen betekent, er gaat letterlijk een wereld voor je open."
Charlotte Van Loo-Jungblut
van thebrothbar.nl

De makers van het kookboek

Karin

Mijn naam is Karin Hogenboom. Drie jaar nadat ik met VolZicht begonnen was mensen te helpen weer te gaan zien zonder bril, kwam ik via een lezing in contact met de voedingsprincipes van Weston Price. Deze tandarts ging aan het begin van de vorige eeuw op bezoek bij veertien geïsoleerd levende natuurvolkeren, verspreid over de hele wereld. Daar deed hij verbluffende ontdekkingen over voeding. Sindsdien ben ik gefascineerd bezig met het toepassen van zijn adviezen, zowel voor mezelf en mijn gezin als voor mijn cliënten in de praktijk.

Tanja

Mijn naam is Tanja Stevens. Voeding fascineert mij. Er valt zoveel te ontdekken! Wat ik er mooi aan vind, is dat je er iedere dag opnieuw je eigen gezondheid mee kunt beïnvloeden. Ik heb een hele weg afgelegd voor ik op het pad van Weston Price kwam. Omdat ik altijd alles uitprobeer, kon ik aan den lijve ondervinden hoe goed deze manier van jezelf voeden werkt. Dit zie ik in mijn gezin, en als natuurgeneeskundige en voedingsdeskundige in mijn praktijk bij de mensen die mijn adviezen opvolgen. De rust die ontstaat in een goed doorvoed systeem is een verademing.

Bestel het kookboek en begin direct met:

 • Tips hoe je je ogen meteen goed kunt gaan voeden
 • Zo krijg je gezonde darmen en dit is het effect op je zicht
 • Het geheim van een goede opname van voedingsstoffen
 • Waar haal je eerlijke voedingsmiddelen vandaan?
 • Uitgebalanceerde recepten om je vingers bij af te likken!
 • Rijk geïllustreerd met mooie kleurenfoto's
 • Na betaling kun je het e-book direct downloaden en aan de slag! 

Ervaringen van anderen 

"Ik had last van een bloederig oog, Na de voedingtips uit dit kookboek was de bloeding na 3 dagen verdwenen"

Maarten

"Gelezen en ik ben erg enthousiast. Heel fijn leesbaar geschreven en mooie recepten. Jullie passie voor goed eten straalt ervan af."

Ymkje Kuipers van schotsehooglanders.nl

"Enige tijd geleden heb ik jullie boek besteld en wat fantastisch!! Ik heb er al veel recepten uit gemaakt en de meeste vind ik heerlijk!!"

Elenore Vermeulen 

"Ik heb het boek al besteld en ingekeken. Super mooi en vol informatie!"

(van ontmoetanna.nl)

Miranda van ontmoetanna.nl

Onderneem zelf stappen om weer goed te gaan zien en je beter te gaan voelen! 

Je kunt nu het kookboek bestellen en het direct downloaden op computer, tablet of smartphone. Als je voor het echte boek kiest, sturen wij dat over de post naar je toe.