Gratis: 4 ooghelende recepten

Ga goed voor je ogen zorgen en start met deze gerechten

Als je ogen niet gezond zijn, werkt dat door in je hele leven. Pijn in je ogen, droge ogen, allergieklachten en wazig zien: je wordt er chagrijnig en doodmoe van. Druppeltjes van de dokter helpen even, maar de problemen komen vaak snel terug. En ernstiger dan daarvoor. Zware kwalen als bijvoorbeeld maculadegeneratie en glaucoom komen steeds meer voor.

Radicaal anders eten voor gezonde ogen is makkelijker dan je denkt en kun je leren

Bij mij ging het ook zo. Jarenlang had ik last van jeukende, vermoeide en slechte ogen. Maar toen ik radicaal anders ging eten, viel alles op zijn plek. Ik ben dolgelukkig dat mijn ogen nu goed gevoed, glanzend en gezond zijn.

Omdat ik het zelf een behoorlijk gezoek vond om anders te eten, heb ik niet alleen samen met Tanja dit een kookboek gemaakt, maar ook een online training om je hier bij te ondersteunen, zodat jij de juiste stappen in de juiste volgorde gaat zetten.  Uiteraard ontvang je bij deze training ook het kookboek. Je kunt nu direct aan de slag om de omslag te maken voor jouw ogen. Zodat ze vitaal, sterk en gezond worden en blijven. 

Om onze publicatie in Paleo Lifestyle Magazine te vieren kun je t/m 25 september 2019 de training met kookboek nu met €50,- voordeel bestellen. 

Gebruik hiervoor de code: GEZONDE BLIK

Massaal verkeerd voorgelicht

Hoe komt het toch dat je ogen zo zwak zijn? Het antwoord is: omdat ze honger hebben! Wij lopen bijna allemaal rond met grote tekorten, want we worden massaal verkeerd voorgelicht over wat goede voeding is. In het e-book 'Geef je ogen de kost' leg ik samen met voedingsdeskundige Tanja Stevens uit hoe dit precies zit en geven we tips hoe je nu meteen kunt beginnen met het weer goed voeden van je ogen.

Uitgebalanceerde recepten

Met behulp van de training en het kookboek ga je leren over écht gezond eten en maak je heel veel uitgebalanceerde recepten om je vingers bij af te likken. Stel het weer gezond maken van je ogen niet langer uit en bestel vandaag deze unieke training met kookboek.
"GOUDEN TIP: recepten & gezondheidsinfo boek!! Hoe vaak krijg ik niet de vraag om een kookboek welk ook nog gezondheidsinfo geeft? Maar het moet wel behapbaar zijn. Heel erg moeilijke vraag want geen één geeft juist de basiskennis over wat voeding voor je doet en vooral waar uit te halen weer. Maar nu is het er!!!
Een e-kookbook van Tanja Stevens van Gezond Gestel en Karin Hogenboom van VolZicht heeft al dit. Makkelijk leesbaar, heldere en haalbare recepten die vooral heerlijk zijn en met kennis over jouw gezondheid! Ontdek ook wat voeding voor je ogen betekent, er gaat letterlijk een wereld voor je open."
Charlotte Van Loo-Jungblut
van thebrothbar.nl

De makers van Geef je ogen de kost

Karin

Mijn naam is Karin Hogenboom. Drie jaar nadat ik met VolZicht begonnen was mensen te helpen weer te gaan zien zonder bril, kwam ik via een lezing in contact met de voedingsprincipes van Weston Price. Deze tandarts ging, aan het begin van de vorige eeuw, op bezoek bij veertien geïsoleerd levende natuurvolkeren, verspreid over de hele wereld. Daar deed hij opzienbarende ontdekkingen over voeding. Sindsdien ben ik gefascineerd bezig met het toepassen van zijn adviezen, zowel voor mezelf en mijn gezin als voor mijn cliënten in de praktijk.

Tanja

Mijn naam is Tanja Stevens. Voeding fascineert mij. Er valt zo veel te ontdekken! Wat ik er mooi aan vind, is dat je er iedere dag opnieuw je eigen gezondheid mee kunt beïnvloeden. Ik heb een hele weg afgelegd voor ik op het pad van Weston Price kwam. Omdat ik altijd alles uitprobeer, kon ik aan den lijve ondervinden hoe goed deze manier van jezelf voeden werkt. Dit zie ik in mijn gezin en als natuurgeneeskundige en voedingsdeskundige in mijn praktijk bij de mensen die mijn adviezen opvolgen. De rust die ontstaat in een goed doorvoed systeem is een verademing.

Bestel de training met kookboek:

  • Tips die vertellen hoe je je ogen meteen goed kunt gaan voeden
  • Zo krijg je gezonde darmen en dit is het effect op je zicht
  • Het geheim van een goede opname van voedingsstoffen
  • Waar haal je eerlijke voedingsmiddelen vandaan?
  • 9 videolessen zodat je stap voor stap op de juiste manier jouw ogen weer goed gaat voeden
  • 73 uitgebalanceerde recepten om je vingers bij af te likken!
  • Rijk geïllustreerd met mooie kleurenfoto's
  • Na betaling kun je de training direct downloaden en aan de slag!

Ervaringen van anderen 

"Ik had last van een bloederig oog, Na de voedingtips van VolZicht was de bloeding na 3 dagen verdwenen"

Maarten

"Ik wist al veel over deze voeding, maar wist niet goed hoe het toe te passen. 

Ik ben met jullie training begonnen en wat een verademing. Zo overzichtelijk en echt een stap voor stap handleiding. Ik ben echt de stappen voor gezonde voeding aan het nemen en ik merk dat mijn ogen rustiger worden en beter gaan zien"

Jolanda

"Enige tijd geleden heb ik jullie boek besteld en wat fantastisch!! Ik heb er al veel recepten uit gemaakt en de meeste vind ik heerlijk!!"

Elenore Vermeulen 

"Door de voedingtips toe te passen van VolZicht heb ik geen last meer van droge ogen.."

Mieke

Onderneem zelf stappen om weer goed te gaan zien en je beter te gaan voelen! 

Je kunt nu leren hoe jij goed voor je ogen kunt zorgen. Met als gevolg: Ogen die goed zien, fit en vitaal zijn en prettig aanvoelen. Als je de training bestelt kun je  het direct downloaden op computer, tablet of smartphone en ga je meteen aan de slag Het kookboek ontvang je zo spoedig mogelijk thuis. 

Wil je alles helemaal digitaal, dat kan ook. Deze optie is voordeliger, je ontvangt het kookboek dan als een e-book bij de training. Maak je keuze via onderstaande knoppen.

Om onze publicatie in Paleo Lifestyle Magazine te vieren kun je t/m 25 september 2019 de training nu met €50,- voordeel bestellen.

Gebruik hiervoor de code: GEZONDE BLIK

De online training met ebook kun je ook in termijnen betalen