Gratis minicursus: Bril Af, Lenzen Uit!

 Minicursus: Bril Af, Lenzen Uit!

De zomer is het ideale seizoen om je ogen weer te leren zien zonder bril. Er is nu volop licht en dat helpt om scherper te zien. Ook heb je waarschijnlijk wat meer rust en tijd om te genieten van kleine details (dichtbij) en mooie uitzichten (veraf). Daarom bied ik lezers van mijn blogs en nieuwsbrieven en bezoekers van mijn site in de zomermaanden een MINICURSUS aan: Bril Af, Lenzen Uit!  Binnen twee weken tijd leer help ik je via een aantal korte, krachtige lessen  je bril snel aan de kant te leggen, of je lenzen in hun doosje te laten. Met dit eenmalige aanbod krijg je de kans om met een kleine investering een VolZichtcursus te kunnen doen. Inloggen kan alleen gedurende de maanden juli, augustus en september. Doe je ook mee? Leuk!

Wat levert het je op?

 • Ontspannen ogen, die prettig en fris aanvoelen
 • Goed zien met eigen ogen, zonder bril of lenzen
 • Vrij zicht, want je ogen worden niet belemmerd door vieze glazen of pijnlijke lenzen
 • Je krijgt inzicht in hoe je de bril functioneel kunt gebruiken, je hebt hem echt niet de hele dag door nodig
 • Plezier in het zien
 • Anders zien, meer kleur, diepte, contrast
 • Rust en ontspanning in het hele systeem
 • Gezonde, vitale ogen waar je de rest van je leven goed mee kunt zien

Na 7 jaar geklungel met een bril die nooit lekker heeft gezeten, lenzen om maar van de bril af te komen maar die geen oplossing boden, eindelijk iets dat echt helpt. Sinds vrijdag heb ik geen lens meer in mijn ogen gehad en mijn bril alleen tijdens de voetbalwedstrijd gedragen. Wat geweldig!

Angélique Remming

Wat ga je leren?

 • De stappen te nemen die nodig zijn om zonder bril te functioneren
 • Het zonder bril zijn in te plannen in je dagelijks leven
 • Je word je bewust van spanning en ontspanning in de ogen
 • Je leert hoe je spanning weer weg kunt laten vloeien
 • Wat beïnvloedt jouw zicht negatief?
 • Wat beïnvloedt jouw zicht positief?
 • Hoe goed/slecht zorg jij voor jouw ogen?

VolZichttrainingen: ervaringen van deelnemers

Jouw pure manier van 'zijn' vond ik heel prettig

"Jouw pure manier van 'zijn' vond ik heel prettig!

De oefeningen die we gedaan hebben vond ik fijn en zitten al een beetje in mijn systeem.

Kortom ik vond het een hele waardevolle middag en het heeft me nog een beetje dichter bij vertrouwen

in mezelf en in mijn lichaam gebracht!

Ook de tips over voeding, oefeningen en aarden vond ik heel waardevol!"


Marianne

Echt waar, ik voel mij nu zoveel beter

"Ik had last van zware ogen. Dat lees je goed, had ;-) Ik zit voor mijn werk 24 uur per week achter de computer, en dan die zware ogen was écht geen doen. Dag duurde lang omdat ik tegen die zware ogen moest vechten. Ik kwam via google op jouw site terecht en heb nog geen moment spijt gehad dat ik deze training gekocht heb! Ik voel mij zo goed!! Die dag erna moest ik weer werken, Had totaal geen last van mijn ogen. Zo bijzonder, zo lekker. Ik had dus echt snel resultaat en vind het erg ontspannend

Echt waar ik voel mij nu zoveel beter. Heb meer energie elke dag.""

J. Obdam

Ik zit nu buiten en geniet van alle bloemen in de tuin

Iedere dag denk ik aan je.....al máánden ben ik veel uren van de dag zonder lenzen of bril. In zwembad of sauna ; helemaal fijn. Ook fietsen gaat best.

Ik zit nu buiten en geniet van alle bloemen in de tuin, ook al zie ik deze 'anders' dan met lenzen. Trouwens, ook met mijn lenzen en bril ben ik tevreden ! Geen last ergens mee....dit wilde ik óók even zeggen.

Maar het streven is : gezonde ogen krijgen en hebben!

Annette

Ik draag mijn bril alleen nog bij het besturen van een auto

Boeiende lessen en oefeningen. Ik heb besloten om eens flink aandacht te geven aan mijn linkeroog, het te verbeteren en samenwerking tussen mijn ogen te stimuleren. Daarvoor pas ik de methode van Karin toe en nu ik draag mijn bril alleen nog bij het besturen van een auto!
Nel Poot

Voor wie is deze minicursus geschikt?

Verlang je ernaar om zonder bril goed te zien? Ben je nieuwsgierig naar hoe je dit aanpakt? Ben je zelfstandig, en gemotiveerd om aan de slag te gaan met het afzetten van de bril? Geloof je dat er andere mogelijkheden zijn dan de standaard oplossingen? Ben je enthousiast en wil je investeren in jezelf, met aandacht en tijd? Dan is deze minicursus geschikt voor jou. Welke klachten er precies spelen maakt niet uit. Of je nu moeite hebt met ver weg zien of dichtbij, in beide gevallen kun je de cursus doen. Als je nog geen bril draagt, werkt de informatie die je krijgt preventief.

Verwacht je een quick fix-methode, waarbij je in één keer van je klachten af bent? Dan is deze cursus niet geschikt voor je. Je zult echt zelf stappen moeten gaan ondernemen en tijd en geduld nodig hebben.

Geef je nu op, want deze cursus is alleen in de zomermaanden beschikbaar

In de maand september kun je cursus voor een voordelig bedrag aanschaffen. De normale prijs voor de cursus bedraagt 97 euro, in de maand september kost hij slechts 27 euro.

Klik op de onderstaande blauwe knop om je direct aan te melden.: