Hieronder vind je de gratis produkten van VolZicht en andere waardevolle gratis produkten. Het e-book biedt je veel waardevolle informatie om zelf direct toe te kunnen passen in het dagelijkse leven. De oog ontspanningsoefening is er om jou te helpen de ogen te leren ontspannen. Een fijne oefening bijvoorbeeld voor het slapen gaan.

Zeven tips om goed te gaan zien!

zeven tips om goed te gaan zien

Wat kun jezelf gaan doen om weer goed te leren zien. Slecht zien komt door verkeerde kijkgewoontes waardoor er spanning komt in de oogspieren. Wat kun je doen om die oogspieren weer te ontspannen. Hoe kun je anders gaan kijken.

Karin Hogenboom onthult hier haar zeven krachtige tips. Doe er je voordeel mee.

Zeven tips om goed te gaan zien

Oogontspanningsoefening op mp3

oog ontspanningsoefeningOntspannen van de oogspieren is de sleutel naar goed zicht. Maar het is niet altijd makkelijk om je te ontspannen. Zeker niet als je het alleen doet. Meestal lukt ontspannen veel beter als het onder begeleiding is. Deze mp3 geeft je deze begeleiding op ieder moment dat het jou uitkomt. Karin Hogenboom begeleidt je in de ontspanning met haar prettige, rustige stem. Trakteer jezelf op een fijne ontspanning!

Last van je ogen? Voel wat jezelf kunt doen om het te verlichten

Heb je last van je ogen, voelen ze droog aan, vermoeid, zien ze rood of doen ze pijn. Vaak wordt er gezegd dat je zelf niet zoveel kunt doen aan oogklachten, behalve oogdruppels nemen. Waar dan weer allerlei toevoegingen zitten die helemaal niet zo goed zijn voor de ogen. Maar je kunt wel zelf iets doen tegen deze klachten. Heel goed zelf. Hoe? Ontvang direct gratis twee oefeningen op video, die meteen verlichting geven aan je ogen. Voel maar wat je zelf kunt doen om van je klachten af te komen!

Nieuwe ogen

Gratis e-book Waarnemen met Nieuwe Ogen

waarnemen met nieuwe ogenBetaal sociaal, met een tweet of ‘vind ik leuk’ voor dit mooie e-book van Lies Kruiniger over zijn ervaringen te gaan zien zonder bril of lenzen. Meer over dit boek kun je lezen als je hier klikt, als je een reactie onder het bericht achter laat ontvang je het e-book ook gratis.

Gratis e-book over bijnieruitputting

Mike Donkers heeft een goed e-book over bijnieruitputting geschreven. Hij weet veel over voeding en gezondheid en weet goed belangrijke feiten met elkaar te verbinden. Oogproblemen zijn een indicatie voor andere lichamelijke problemen. En veel problemen hebben hun oorsprong bij zwakke of uitgeputte bijnieren. Een aanrader.

bijnieruitputting

Eet meer energie, gratis e-book van Marjolein Dubbers

Eet meer energieDit E-book is echt de basis voor je gezondheid en vitaliteit als vrouw 40+. Veel vrouwen 40+ worstelen met gebrek aan energie, stress, vermoeidheid en hun gezonde gewicht. Ze zijn op zoek naar meer energie en vitaliteit. Jij ook? In dit boek lees je hoe je door middel van de juiste voeding deze energie weer terug krijgt. De energie van toen je 18 was!

Meer energie