laseren, volzicht

Wil jij van je oogproblemen af, maar durf je niet te laten laseren?

Ogen kun je natuurlijk zelf genezen

Overweeg je jouw ogen te laten laseren, maar...

  • Heb je twijfels of de operatie wel zal slagen?
  • Ben je bang dat je ogen beschadigd raken, of dat je misschien zelfs blind wordt?
  • Vind je het een akelig idee dat er gesneden wordt in je ogen?

Dan ben je niet de enige. Veel mensen denken na over laseren, maar hebben er toch twijfels over. Ze zijn hun bril spuugzat, of balen van hun lenzen. Ze merken dat hun ogen gevoeliger worden, en ook dat ze steeds slechter gaan zien. De enige uitweg lijkt de ogen dan maar te laten laseren. Maar het slechte nieuws is: als de ingreep eenmaal achter de rug is, kun je nooit meer terug. Het goede nieuws is: laseren is helemaal niet nodig.

De VolZichtmethode is natuurlijk en werkt snel


Laseren kan nare gevolgen hebben

heel je ogen heel je leven volzicht.nl
Bij laseren wordt er gesneden in een gezond orgaan. En daar kun je, helaas, nare dingen aan overhouden. Bijvoorbeeld: twintig procent van de mensen die een laseroperatie heeft ondergaan, houdt daarna permanent last van droge ogen. Je hebt daar de rest van je leven pijn van en er is niet veel tegen te doen. Het probleem ontstaat doordat de ogen tijdens de ingreep opengesperd worden met een 'ooglidspreider'. Er kunnen dan kleine spiertjes in je oogleden kapot scheuren, waardoor je niet goed meer kunt knipperen. Zeker als de conditie van jouw ogen slecht is, neemt het risico op dit soort complicaties toe.
ogen laseren niet nodig volzicht.nl

Weer goed gaan zien op een natuurlijke manier

Maar laseren hoeft helemaal niet! Het is mogelijk om weer goed te leren zien zónder laseroperatie. En daarbij niet afhankelijk te blijven van je bril of lenzen. Sterker nog: als jij afstapt van je bril of lenzen en je ogen op een andere manier leert gebruiken, zal je zicht op meerdere fronten positief veranderen:

  • Je gaat meer kleur, diepte en contrast zien dan met bril of lenzen ooit mogelijk is
  • Je ogen ontspannen zich, gaan vrij en fris aanvoelen
  • Je bent niet meer afhankelijk van een hulpmiddel (bril of lenzen), je krijgt weer vertrouwen in je eigen ogen.

Heel je ogen met de VolZichtmethode

Natuurlijk genezen van je ogen, weer goed gaan zien zonder enge ingrepen, het kan echt. De VolZichtmethode helpt je je ogen te helen op een natuurlijke manier, door het doen van oefeningen, aangevuld met voedings- en andere adviezen. Geef jij het een kans? Geloof in de genezing van jouw eigen ogen. Duizenden mensen gingen je al voor! Zet NU de eerste stap en ga geheel vrijblijvend met ons in gesprek.

De stap die je nu kunt zetten:

Goed leren zien zonder laseren, volzicht.nl

Ga in gesprek met een VolZicht-specialist en leer in een persoonlijke inzichtsessie welke 3 stappen jou naar helder en scherp zicht kunnen helpen. In deze telefonische- of skypesessie:

  • kijken we waarom jouw ogen nu niet scherp zien
  • analyseren we wat jouw ogen écht nodig hebben om weer gezond te worden en goed te gaan zien
  • leer je welke 3 stappen je kunt zetten om jouw ogen te helen

VolZicht heeft jarenlange ervaring met het verhelpen van slecht zicht en oogklachten. Onze specialisten zitten klaar om ook jou te helpen.

De investering voor een inzichtsessie van 30 minuten is tijdelijk verlaagd. In plaats van €147,- betaal je nu € 97,- euro (incl.btw). Na de sessie weet jij hoe je verder kunt op weg naar een leven zonder bril, lenzen of laseren.

Persoonlijke InZichtsessie