Geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een stap-voor-stap-plan om hun ogen te helen en hun zicht te verbeteren.

Het 'Ogen Wellness Pakket':
Een Geijkte Methode Voor Gezonde Ogen, 

Beter Zicht En Meer Ontspannen Kijken

Werk in 3 weken stap voor stap toe naar rustige en pijnvrije ogen.

Op natuurlijke wijze, door heling van binnenuit.


 • Je oogklachten verminderen

 • Je hoofdpijnklachten verminderen

 • Je wordt minder afhankelijk van je bril

 • Je voelt je meer ontspannen

 • Je kunt beter focussen en breder kijken


Ja, dit wil ik 
"Ik heb mijn bril niet meer tevoorschijn gehaald sinds ik het programma doe en daar ben ik elke dag blij om. Ook mijn innerlijk zicht wordt steeds helderder en duidelijker."
review ogen wellness pakket
Trude

"Ik gebruik sinds de training van Karin geen bril meer. Het is heerlijk om te voelen hoe mijn ogen ontspannen. De ondersteuning van Karin ervaar ik als heel waardevol. 


Het is heel duidelijk merkbaar dat ze al veel mensen hierin heeft begeleid en weet mij iedere keer weer een stap verder te krijgen in het beter zien met mijn ogen."

review ogen wellness pakket
Bertine Breunese

Let op:

Het Ogen Wellness Pakket is geen 'ik-hoef-niets-te-doen-en-alles-gaat-vanzelf-methode'.

Je gaat 3 weken lang dagelijks aan de slag met praktische oefeningen en adviezen.

  • Het Ogen Wellness Pakket is geen 'quick fix' waarbij je zicht plotseling verbetert.

  • Het is geen e-book van 300 bladzijden waarbij je alleen maar aan het lezen bent.

  • Het is geen algemeen verhaal gebaseerd op weinig ervaring van de maker

Het Ogen Wellness Pakket is een Bewezen Methode die je bij de hand neemt naar Rustige en Pijnvrije ogen

Waarom ben je bij het Ogen Wellness Pakket uitgekomen?

Herken je het volgende?


 1. Je hebt droge, jeukende of vermoeide ogen, of een andere oogklacht
  • Kijken kost vaak moeite en je gaat hierdoor fronsen of ‘knijpen’
  • Je heb regelmatig last van hoofdpijn of een drukkend gevoel in je hoofd

  • Je slaapt slecht

  • Je ziet wazig zonder bril


Of gaat jouw verlangen nog verder, bijvoorbeeld:

  • De oogarts wil je ogen opereren, maar iedere cel in jouw lichaam zegt NEE.
  • Je loopt al jaren te klungelen met de gezondheid van je ogen.
  • Je ervaart veel stress en onrust in je leven en dit wordt maar niet beter
  • Je ogen doen zeer en dit heeft een zeer negatieve invloed op je dagelijkse doen en laten
  • Het lijkt je heerlijk om bevrijd te zijn van je bril!

  Met het Ogen Wellness Pakket neem je jouw helingsproces in eigen hand, door het zetten van duidelijke, helpende stappen.


Karin Hogenboom heeft in 14 jaar tijd vele honderden mensen geholpen om meer ontspannen en beter te zien.

Dit is wat anderen zeggen:

Tiny van Hoey over de VolZichtmethode:

review ogen wellness pakket

Oogcollege review

Het Ogen Wellness Pakket is een stappenplan naar zien zonder bril of lenzen, met rustige en pijnvrije ogen

oogcollege
Ik weet dat je regelmatig last hebt van je ogen, anders was je niet bij het Ogen Wellness Pakket uitgekomen.
Je hoeft niet jarenlang meer te zoeken en aan te rommelen, maar kunt vanaf vandaag zelf met jouw oogheling aan de slag. Zodat je weer kunt gaan genieten van het vrijuit zien met jouw ogen, die zacht en gezond aanvoelen.

Let op:
Het Ogen Wellness Pakket is geen 'quick fix' of sprookje waarbij je met een toverstafje zwaait en je zicht plotseling verbetert. Want bedenk:

* Jouw klachten zijn niet zomaar ontstaan. Je ogen geven al jarenlang signalen af. Het is belangrijk dat je ze stap voor stap gaat geven wat ze nodig hebben om het proces van achteruitgang krachtig om te keren.

* Je gaat ontgiften van allerlei ballast die de ooggezondheid in de weg staat. Dit vraagt om vastberadenheid en volharding.

* Oogheling vraagt om overgave. Wij bieden je de informatie en adviezen op gedegen en wijze aan, jij gaat er op eigen kracht mee aan de slag. 

* Het lichaam weet zelf wat het moet doen in het helingsproces. Laat je verwachtingen los; soms gaat het lichaam eerst iets geheel anders doen dan jij denkt. Daarmee is deze methode veiliger dan bijvoorbeeld een riskante operatie, met alle risico's van dien. De heling werkt zacht, van binnenuit.

* Je werkt aan een duurzame oplossing van je klachten, op de langere termijn. Dat proces gaat in golven. Soms maak je intense vorderingen en gaat het heel snel, soms maakt het lichaam even pas op de plaats en dien je geduld te oefenen.

Als je je in dit alles kunt vinden, volg dan deze bewezen 3-staps-methode van het Ogen Wellness Pakket. Wat ga je doen?


 • STAP 1: Je gaat leren hoe je jouw ogen ontspant en hoe je zonder spanning kijkt, waardoor je zicht weer scherp en ruim wordt.


 • STAP 2: Je gaat een nieuw voedingspatroon ontwikkelen dat werkt op basis van principes die je wellicht nog niet kent. Hierdoor worden jouw lichaam en geest vitaal en gezond. Dit creëert rust van binnenuit, waardoor je helder gaat zien..


 • STAP 3: Je gaat leren hoe je jouw ogen ontgift van gifstoffen. Je krijgt handvatten om met trauma's, oude overtuigingen en emoties om te gaan en deze achter je laten, waardoor je gaat genieten van het leven en gaat zien vanuit plezier en vrijheid.Draag je een Bril of Lenzen? Lees 5 Dagelijkse Problemen waar je wellicht tegenaan loopt


Ik vind het goed om dingen duidelijk te benoemen. En dat is dat er in hoofdlijnen 5 problemen zijn waar dragers van brillen en lenzen (zeer) regelmatig tegenaan lopen:


 1. Wazig zien in de verte of dichtbij

 1. Oogklachten zoals droge, rode, pijnlijke ogen

 1. Oogziektes zoals staar, glaucoom, maculadegeneratie

 1. Stress

 1. Hoofdpijn en/of slaapproblemen


Een groot percentage van de brildragers heeft hier dagelijks last van; de kans is groot dat jij hiertoe behoort. Niet alleen nu, maar ook morgen. En overmorgen.

Wil je echt verandering in jouw zicht en in de manier waarop jouw ogen aanvoelen? Verlang je naar vrijheid van zien zonder belemmeringen door waas, vertroebelingen en glas voor je ogen?

Wil je de oogklachten die ontstaan een halt toeroepen en het proces omkeren naar heling?

Wil je niet meer afhankelijk zijn van oogartsen en brilverkopers, maar zelf de verantwoordelijkheid voor jouw ooggezondheid nemen?Start vandaag met het Ogen Wellness Pakket 

om rustige en pijnvrije ogen te krijgen

Het Ogen Wellness Pakket kan je helpen zelf jouw oogproblemen op te lossen. Zonder je afhankelijk te hoeven voelen van oplossingen van buitenaf, zoals brillen, operaties en medicatie.

Binnen het Ogen Wellness Pakket ontvang je:

1. Stap-voor-stap begeleiding via e-mail

Heldere uitleg en begeleiding bij het toepassen van alle onderdelen van het programma


ogen wellness pakket

Je krijgt 3 weken lang iedere dag een mail, waarin je stap voor stap uitgelegd krijgt wat je moet doen. En hoe je de materie het beste kunt toepassen, zodat je de beste resultaten krijgt.

Deze mails stimuleren je om de oefeningen ook echt te gaan doen, zodat je daadwerkelijk resultaat gaat bemerken. Je leert hierdoor hoe je de onderstaande onderdelen (zoals de oogontspanningsoefeningen, bewegingsoefeningen, recepten) dient te gebruiken, inzetten, toepassen.


2. Oogontspanningsoefeningen

Door deze oefeningen ontspannen jouw ogen waardoor je zicht scherper, ruimer en rustiger wordt


ogen wellness pakket

Je ontvangt 4 intensieve oefeningen die je dagelijks kunt blijven gebruiken. Door deze oefeningen ervaar je direct een diepe ontspanning in de ogen, waardoor je tot rust komt, makkelijker inslaapt en beter gaat zien.


3. Verdiepende oogontspanningsoefening

Hiermee maak je contact met de diepere oorzaak van je oogklacht, waardoor je deze los kunt laten, de innerlijke heling op gang komt en het zicht kan herstellen.ogen wellness pakket

4. Bewegingsoefeningen Voor De Ogen

3 video's

Met deze (oog)bewegingsoefeningen stimuleer je de samenwerking van de ogen met het brein. Tevens stimuleer je de beweeglijkheid van de ogen, waardoor je blikveld breder wordt en je diepte-zicht verbetert.

5. Uitleg over Moeiteloos Kijken Zonder Bril

ogen wellness pakket

Je ontvangt uitgebreide achtergrondinformatie over de werking van de ogen en over wat het zicht belemmert. Je leest en leert wat er allemaal mogelijk is in het beter gaan zien, op natuurlijke wijze en van binnenuit.

6. Stappenplan 'Moeiteloos Kijken Zonder Bril'

ogen wellness pakket

Met behulp van dit handboek leer je stap voor stap de oefeningen toepassen op een dagelijkse basis, zodat 'het nieuwe zien' echt integreert in jouw leven en het beter zien steeds meer als vanzelf gaat.

7. Voedingstraining 'Geef Je Ogen De Kost'

Duidelijk Voedings-stappenplan met ooghelende recepten


Geef je ogen de kost


Met de voedingstraining ga je stap voor stap jouw ogen de voeding geven die ze nodig hebben zodat ze gezond en vitaal worden, voor de rest van je leven.

Bonus 1:  Implementatie-sessie

Voor een optimale start

ogen wellness pakket


Je ontvangt een online implementatiesessie in de eerste week, zodat je met een heldere intentie jouw traject start. Dit beoogt dat alles in jouw innerlijk ervoor gaat zorgen dat je je doel ook echt bereikt.

Bonus 2: Online Doorpak-sessie

Voor een zo goed mogelijk vervolg

ogen wellness pakket

Na drie weken ontvang je een online doorpaksessie, zodat je ook na het traject doorpakt en jouw ogen de zorg en aandacht geeft, zodat je er de rest van je leven goed mee blijft zien. 

Bonus 3: 'Bril Af, Lenzen Uit!'

ogen wellness pakket

3 weken nadat de training is afgerond, leer je wat er nodig is om je bril blijvend af te houden en op een ontspannen manier te blijven zien.

Oogcollege review
"Ik ben echt supertevreden met wat ik door de lessen en begeleiding van Karin bereikt heb. Ik doe nu heel veel dingen zonder bril, zoals: voetballen, autorijden en afgelopen winter ben ik met 80 km per uur de berg af geskied. Echt gaaf!"
Raymond de Wit

NOGMAALS: Het Ogen Wellness Pakket is GEEN training met alleen informatie, maar een praktische, 3-weekse route naar rustige en pijnvrije ogen en beter zien d.m.v. concrete stappen.

Het gaat er juist om dat je praktische stappen zet met goede begeleiding.


Ik wil nogmaals het belang van beter zien, ontspannen kijken en pijnvrije ogen benadrukken. Dit gaat je hierbij helpen.


Dit ga je creëren en bereiken met het Ogen Wellness Pakket:

Goed zien zonder bril of lenzen • Je leert de werking van je ogen kennen waardoor je gaat begrijpen wat er speelt.
 • Je gaat helderder zien.
 • Er ontstaat ruimte in je blikveld.
 • Je gaat meer kleur, diepte en contrast zien.
 • Je oogklachten verminderen.
 • Je hoofdpijnklachten verminderen.

 • Je wordt minder afhankelijk van de bril.
 • Je kunt je beter focussen.
 • Je ogen worden gezonder, dit werkt door op je hele lichaam.
 • Je ervaart dat het ontspannen van de ogen een weldaad is voor je hele systeem.
 • Je gaat beter zien in het donker.
 • Je wordt minder gevoelig voor zonlicht.

ogen wellness pakket

Dit is wat anderen zeggen over Karin en haar methode:

review ogen wellness pakket

Marja Bijlhouwer

"Ik vind het heerlijk zonder bril, iedere dag fiets en wandel ik zonder. Het Ogen Wellness Pakket is een prachtig programma, heel goed opgezet. Karin heeft een hele prettige stem. Ik ben heel enthousiast en kan het iedereen aanraden."
review ogen wellness pakket

Rita de Boer

"Ik heb mijn bril niet meer tevoorschijn gehaald sinds ik het jaarprogramma doe en daar ben ik elke dag blij om. Ook mijn innerlijk zicht wordt steeds helderder en duidelijker."


Start NU met het Ogen Wellness Pakket

Goed zien zonder bril of lenzen  • 4 Oogontspanningsoefeningen (t.w.v. € 147,-)

  • Verdiepende opname oogontspanningsoefening (t.w.v. € 57,-)

  • 3 video's "Bewegingsoefeningen Voor De Ogen" (t.w.v. € 127,-)

  • 3-weekse begeleiding via e-mail (t.w.v. € 137,-)

  • Oefeningen "Moeiteloos Kijken Zonder Bril" (t.w.v. € 44,-)

  • Stappenplan "Moeiteloos Kijken Zonder Bril" (t.w.v. € 49,-)

  • Voedingstraining "Geef Je Ogen De Kost" (t.w.v. € 147,-)

  • Bonus 1 - Gratis online Implementatie - sessie (t.w.v. € 97,-)

  • Bonus 2 - Gratis online DOORPAK - sessie (t.w.v. € 97,-)

  • Bonus 3 - "Bril Af, Lenzen Uit!" (t.w.v. € 108,-)


Totale waarde: € 1000,-

Nu tijdelijk 497,-

of 3 maandelijkse termijnen van 175,-

Ja, ik wil de kwaliteit van mijn ogen verbeteren 

Speciaal ontwikkeld voor:

 • Mensen met geïrriteerde ogen

 • Mensen met gevoelige ogen

 • Mensen die gewoon beter willen zien

 • Bril- en lenzendragers

Een aantal jaar voor 2010 is mijn eigen ontdekkingstocht naar goed zien gestart. Bijna dertig jaar had ik toen een bril of lenzen gedragen.

Stoppen met het dragen van lenzen en brillen was een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Door geen bril meer te dragen en ontspanningsoefeningen te gaan doen voor mijn ogen, kreeg ik veel meer rust en ruimte in mijn leven.

Ik ging meer zien dan ik met een bril ooit had gedaan en kwam er achter dat goed zien heel divers is.

Waarom bij mij?

 • Al meer dan 14 jaar praktijkervaring

 • Expert op het gebied van natuurlijke oogheling

 • Bekend van radio, magazines en RTL4 "EditieNL"

 • Je gaat met de oorzaak aan de slag in plaats van symptoombestrijding

 • Je gaat beter zien en investeert in het behoud van je ogen en van je zicht

Veel mensen zijn nog niet bekend met het zelfhelend vermogen van hun ogen. En dat is jammer.Karin Hogenboom heeft in de afgelopen 14 jaar vele honderden mensen geholpen om meer ontspannen en beter te zien.

Het is NIET voor mensen die:

 • op zoek zijn naar een magische pil die hun oogproblemen moeiteloos oplost.

 • rustige en pijnvrije ogen willen, maar hier niets voor willen doen.
 • geen actie willen ondernemen en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun resultaten.


Als jij een van hen bent, dan heb ik slecht nieuws voor je. Zo werkt het namelijk niet.


Verspil in dat geval geen tijd aan het lezen van deze info. Ik heb geen magische pil of wondermiddel voor je.Het is IDEAAL voor je:

 • als je je gezondheid belangrijk vindt.


 • als je weet dat verbetering niet vanzelf komt en je zelf actie moeten ondernemen om dingen te veranderen.
 • als je het beste resultaat wilt, met goede begeleiding hierbij.Als jij je hierin herkent, dan ben je hier op de juiste plaats.


Start dan NU via de button hierboven.
Hallo, ik ben Karin Hogenboom...

Ik help mensen zien zonder bril of lenzen. Onze ogen werken heel hard in deze tijd en staren uren achter de computer. Ze krijgen weinig ontspanning en aandacht waardoor ze wazig gaan zien. Er ontstaan klachten en zelfs oogziekten.


Door te leren hoe je de ogen ontspant en aan ze geeft wat ze nodig hebben en anders te gaan zien, worden de ogen gezond, vitaal en ontstaat er rust in het hoofd en ga je beter zien.

Daarom ben ik op een missie:

Het is mijn missie om mensen te inspireren en begeleiden om zonder bril of lenzen door het leven te gaan of deze veel minder te gaan dragen. Mensen worden zich bewust van hoe ze kijken en wat er spanning geeft.


Hun zicht verbetert maar ook herstellen ze van vervelende oogklachten. Daarnaast voelen mensen zich veel prettiger in hun vel als ze leren bewust ze zien. De buitenwereld, maar ook de binnenwereld verandert totaal.

Als je één van die mensen bent die dit ook wilt…


… dan ben ik er om je te helpen.

Ja, Karin, Ik Wil Het Ogen Wellness Pakket Nu Bestellen

Ik heb dit nodig omdat ik het belang erken van rustige en pijnvrije ogen en ik hier al langer mee worstel.

Start daarom nu met het Ogen Wellness Pakket

Goed zien zonder bril of lenzen  • 4 Oogontspanningsoefeningen (t.w.v. € 147,-)

  • Verdiepende oogontspanningsoefening (t.w.v. € 57,-)

  • 3 video's "Bewegingsoefeningen Voor De Ogen" (t.w.v. € 127,-)

  • 3-weekse begeleiding via e-mail (t.w.v. € 137,-)

  • Oefeningen "Moeiteloos Kijken Zonder Bril" (t.w.v. € 44,-)

  • Stappenplan "Moeiteloos Kijken Zonder Bril" (t.w.v. € 49,-)

  • Voedingstraining "Geef Je Ogen De Kost" (t.w.v. € 147,-)

  • Bonus 1 - Gratis online Implementatie - sessie (t.w.v. € 97,-)

  • Bonus 2 - Gratis online DOORPAK - sessie (t.w.v. € 97,-)

  • Bonus 3 - "Bril Af, Lenzen Uit!" (t.w.v. € 108,-)


Totale waarde: € 1000,-

Nu tijdelijk 497,-

of 3 maandelijkse termijnen van 175,-

Ja, ik wil de kwaliteit van mijn ogen verbeteren 

Speciaal ontwikkeld voor:

 • Mensen met geïrriteerde ogen

 • Mensen met gevoelige ogen

 • Mensen die gewoon beter willen zien

 • Bril- en lenzendragers

100% Garantie

Ik ben er 100% van overtuigd dat wat je hierin leert en ontdekt je leven kan veranderen.


Meld je daarom vandaag aan en je krijgt 30 dagen om hier volledig in te duiken.


Als je daarna van mening bent dat dit je investering niet dubbel en dwars waard is, stuur dan simpelweg een mail naar info@volzicht.nl voor een volledige terugbetaling. Ik stort je aankoopbedrag dan meteen terug.


Op deze manier loop je geen enkel risico.

oogcollege

Maak niet DEZELFDE FOUT!

oogcollege


Je gezondheid is onbetaalbaar. En je ogen zijn je meest kostbare bezittingen.


Ik zie nog teveel mensen die te lang met hun oogklachten blijven rondlopen.


Die denken dat er niets aan te doen is.


Die denken dat ze hier maar mee moeten leven. En hier vervolgens verder niets mee doen.


Ik heb ervoor gekozen om mijn beste kennis te bundelen in deze training, omdat ik weet welke impact dit kan hebben op je leven.


Dit is voor veel mensen nog nieuw. Maar het is mijn missie om deze boodschap te verspreiden.

En je bent hier voor een reden. En bent niet voor niets bijna tot aan het eind van deze pagina gekomen.


Dat betekent dat je iets wilt veranderen aan de huidige situatie m.b.t. je pijnlijke en geïrriteerde ogen.

Ik gun je niets meer dan dat. Want dat is de exacte reden waarom ik iedere dag doe wat ik doe.

Veelgestelde vragen:

Ik zie veel onderdelen, wat is de opzet en structuur?

Je krijgt 3 weken lang iedere dag een mail, waarin je stap voor stap wordt begeleid en uitgelegd krijgt wat je moet doen. Deze mails begeleiden en stimuleren je om de oefeningen ook echt te gaan doen, zodat je de beste resultaten krijgt.

Is dit ook voor mij geschikt?

Je gaat leren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te zijn en goed te zien. Het maakt niet uit hoe sterk je brillenglazen zijn of welke klachten er precies spelen. Het is dus voor iedereen die beter wil zien en/of last heeft van geïrriteerde of gevoelige ogen.

Ik heb eerder al het Oogcollege gekocht, waarin verschilt dit?

In het Oogcollege heb je vooral geleerd wat de oorzaken zijn en inzicht gekregen in jouw klachten en hoe die ontstaan. Nu ga je veel praktischer aan de slag en de methode waar VolZicht mee werkt veel gerichter toepassen.

Hoe weet ik zeker dat dit voor mij werkt?

Om je ogen weer gezond te krijgen en van nature goed te laten zien, is dit het enige wat werkt. Brillen, lenzen, operaties geven misschien een tijdelijk effect, maar uiteindelijk ga je dan niet met de oorzaak aan de slag.

Met de VolZichtmethode werk je aan de oorzaak van de klachten en leer je wat ogen nodig hebben. Alleen dan kun je tot gezondheid en natuurlijk zicht komen.

Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?

Het pakket goed doornemen kost je ruim een half uur. Daarna ga je er dagelijks mee aan de slag. In ieder geval een kwartier per dag.

Helpt de cursus ook bij nachtblindheid?

Ja, bij nachtblindheid maak je te weinig gebruik van de lichtgevoelige cellen, de staafjes, in het netvlies. De cursus bevat diverse oefeningen waarbij de staafjes direct geactiveerd worden en je dus beter kunt zien in het donker. Met je staafjes kijk je namelijk in het donker.

Ik heb zulke heftige klachten, dit werkt vast niet bij mij


De enige weg naar herstel van de ogen is ze te gaan geven wat ze nodig hebben. Als je dat gaat doen, dan stopt de degeneratie van de ogen en van daaruit kunnen ze gaan herstellen. Doe je dat niet, dan worden de klachten alleen maar erger.


De oogarts zegt dat er niets aan te doen is


De oogarts is heel goed in diagnosticeren van de klachten, maar geeft verder als oplossing een doekje voor het bloeden. Door medicijnen voor te schrijven of in het oog prikken, of opereren. De enige manier van herstel komt van binnenuit. Dat is waar de VolZichtmethode zich op richt.


Ik heb een hele hoge sterkte (bijvoorbeeld -10)


Heb je een hoge sterkte, dan is de kans dat je oogziektes ontwikkelt vele malen groter. Je oogbollen staan continu op hoge spanning. Het lijkt wellicht een wonder, het idee dat je zonder bril goed kunt zien. Als je de VolZichtmethode toe gaat passen, ga je merken dat je stap voor stap je zicht verbetert.


Zonder bril kan ik niet functioneren, hoe kan ik dan de cursus doen?


Ik hoor vaak van mensen dat ze zonder bril niet kunnen zien en zonder bril niets kunnen doen. Het is goed om te gaan letten op wat je wel ziet en het idee om te keren dat je niets ziet. Je zult gaan merken dat je de bril niet per se de hele dag nodig hebt. In de cursus word je geleerd hoe je de bril af kunt bouwen.


Ik heb glaucoom, heb ik dan iets aan de cursus?


Glaucoom is o.a. een teken van spanning in de ogen. In de cursus leer je de ogen weer te ontspannen, leer je hoe je op een ontspannen manier kunt zien. Het zal de conditie van je ogen verbeteren, waardoor je het proces van de ontwikkeling van glaucoom en andere oogziektes omkeert.

Start daarom nu met het Ogen Wellness Pakket

Goed zien zonder bril of lenzen  • 4 Oogontspanningsoefeningen (t.w.v. € 147,-)

  • Verdiepende oogontspanningsoefening (t.w.v. € 57,-)

  • 3 video's "Bewegingsoefeningen Voor De Ogen" (t.w.v. € 127,-)

  • 3-weekse begeleiding via e-mail (t.w.v. € 137,-)

  • Oefeningen "Moeiteloos Kijken Zonder Bril" (t.w.v. € 44,-)

  • Stappenplan "Moeiteloos Kijken Zonder Bril" (t.w.v. € 49,-)

  • Voedingstraining "Geef Je Ogen De Kost" (t.w.v. € 147,-)

  • Bonus 1 - Gratis online Implementatie - sessie (t.w.v. € 97,-)

  • Bonus 2 - Gratis online DOORPAK - sessie (t.w.v. € 97,-)

  • Bonus 3 - "Bril Af, Lenzen Uit!" (t.w.v. € 108,-)


Totale waarde: € 1000,-

Nu tijdelijk 497,-

of 3 maandelijkse termijnen van 175,-

Ik wil graag in termijnen betalen

Speciaal ontwikkeld voor:

 • Mensen met geïrriteerde ogen

 • Mensen met gevoelige ogen

 • Mensen die gewoon beter willen zien

 • Bril- en lenzendragers

ogen wellness pakket

Wat krijg je direct na je aanmelding?

Na aanmelding ontvang je alle praktische info, toegangsgegevens en een digitale factuur direct in je mailbox.


Heb je nog een vraag voordat je je aanmeldt? Stuur dan even een mailtje. Je krijgt dan z.s.m. een reactie. Dit kan per mail of telefoon zijn, afhankelijk van je vraag.


Alvast bedankt voor je aanmelding en graag tot ziens bij de training.


Warme groet,

null

Karin Hogenboom
Expert in de Gezondheid van de ogen en Scherp en Helder Zicht