Online training 'Geef je ogen de kost':

in 9 modules naar de juiste voeding voor je ogen 


 

Via duidelijke filmpjes schakel je stapsgewijs om naar de manier van eten die jouw ogen weer gezond maakt

HOEVEEL VAN DE 5 ONDERSTAANDE VRAGEN BEANTWOORD JIJ MET “JA”?

1. Heb jij een bril of lenzen en gaan je ogen steeds verder achteruit? Ja / Nee

2. Heb je last van droge ogen, pijnlijke ogen, vermoeide ogen, of heb je een oogziekte? Ja / Nee

3. Denk jij dat je altijd afhankelijk zult blijven van je bril of lenzen? Ja / Nee

4. Geloof jij dat medicijnen of een operatie je oogproblemen alleen op kunnen lossen? Ja / Nee

5. Denk jij dat je met voeding maar een heel klein beetje de gezondheid van je ogen kunt verbeteren? Ja / Nee


Heb je een of meer vragen met "ja" beantwoord? Lees dan verder!

MIJN BRANDERIGE OGEN, MIJN BRIL EN IK

Als je mij elf jaar geleden deze vragen had gesteld, zou ik ze alle vijf met “Ja” hebben beantwoord. Maar vandaag beantwoord ik ze allemaal met “Nee”. Ik heb ook lang geloofd dat ik nooit van mijn bril af zou komen. Toch draag ik hem nu nooit meer. En ik wist ook niet dat voeding zo'n ontzettende belangrijke rol bij zou spelen bij het weer gezond maken van mijn ogen.


MIJN OGEN GINGEN IEDER JAAR WAT ACHTERUIT


Als kind droeg ik al een bril. Mijn vader had slechte ogen dus die “had ik van hem”. Mijn ogen gingen ieder jaar wat achteruit. Dan moest ik weer sterkere glazen. Niks aan te doen, dacht ik. Ik zat gewoon voor mijn leven aan de bril en lenzen vast. Laseren vond ik te ingrijpend.


OOGKLACHTEN, EEN BEKEND PROBLEEM


Ook was ik ervan overtuigd dat ik nooit van mijn jeukende ogen zou afkomen. Ik had last van hooikoorts en dat sloeg altijd direct op mijn ogen. De druppels en anti-histaminepillen die ik daarvoor kreeg hielpen niet, of maar eventjes. Maar ja, wat kon ik doen? Ik was niet de enige met oogklachten. Het is een bekend probleem in onze hedendaagse maatschappij.


IK AT TOCH GEZOND?


Aan mijn voeding lag het natuurlijk niet. Want ik at toch gezond? Niet veel suiker, af en toe een stukje vlees, wel veel fruit en salades. Ik smeerde margarine op mijn volkoren brood. Melkproducten liet ik staan, want die verergerden de allergie, zo werd me verteld.


DE LINK TUSSEN VOEDING EN OOGKLACHTEN


Dat er een directe link was tussen mijn voeding en mijn oogklachten en slechte zicht, daar kwam ik pas later achter. Ik wist toen nog niet dat ik helemáál niet gezond at. Dat mijn lichaam uitgehongerd was en dat mijn ogen schreeuwden om volwaardige voeding.


BURN-OUT EN DE WEG OMHOOG

Ik raakte in een burn-out na mijn derde zwangerschap. Dat is nu elf jaar geleden. Ik sliep slecht en was depressief. Ik dacht dat het vanaf dat moment alleen nog maar slechter met me kon gaan. Ik had er zelfs spijt van dat ik een derde kind had gewild en dat vond ik een vreselijke gedachte. 


Die gedachte wilde ik nooit meer hebben! En daarom ging ik op zoek naar iets dat me kon helpen. Een nieuw begin, een fris idee, iets waarvan ik het bestaan nog niet wist.


NA DE LES SLIEP IK DE HELE NACHT ALS EEN BLOK


Op een dag las ik over een cursus voor oogontspanning. Daar wilde ik wel heen, want ik had veel last van mijn ogen en ging steeds slechter zien. En de oogleraar beloofde dat daar iets aan te doen was, dus ik sleepte me naar de eerste les. Ik vond het meteen heel bijzonder. We deden oefeningen waarbij ik mijn ogen diep voelde ontspannen. Die nacht sliep ik voor het eerst in maanden de hele nacht als een blok! Verkwikt werd ik wakker. Later begreep ik dat dit kwam door de diepe ontspanning in mijn ogen, en daardoor in mijn hersenen en in mijn hele systeem.


IK HAD MIJN BRIL NIET MEER NODIG


Ik bleef de oefeningen doen en ik ging me beetje bij beetje wat fitter te voelen. Ik sliep goed. En ik begon te begrijpen dat ik mijn bril helemaal niet meer nodig had. Ik leerde dat je anders kunt kijken dan alleen met priemende oogjes door het brandpunt van twee geslepen glaasjes. Dat je blikveld veel breder is dan je denkt. Ik werd een ander mens! En ik besloot dat iedereen hierover moest weten. Stap voor stap ontwikkelde ik de VolZichtmethode, de methode voor zien zonder bril, vrij van oogklachten.

DE GROOTSTE VERANDERING: MIJN EETPATROON

De grootste verandering merkte ik toen ik mijn voedingspatroon veranderde. Op een dag ging ik naar een lezing over gezonde voeding. "Dat zal wel gaan over biologisch en vegetarisch eten," dacht ik. Maar niets was minder waar! Degene die de lezing gaf, had hele andere ideeën over voeding. In het kort zei hij: "Eet weinig koolhydraten, en eet dagelijks voeding van dierlijke oorsprong in combinatie met dierlijk vet."


ALSOF MIJN LIJF EINDELIJK GENOEG TE ETEN KREEG


Ik werd nieuwsgierig en besloot te gaan eten volgens de richtlijnen die ik via de lezing op het spoor was gekomen. Toen ik dat deed, ontstond er een weldadige ontspanning in mijn lichaam. Alsof mijn lijf eindelijk genoeg te eten kreeg! En ik had nooit gedacht dat voeding direct invloed kon hebben op mijn zicht, maar ik ging plotseling nog veel beter zien. Ook kwam ik eindelijk van die ellendige hooikoorts af! Mijn ogen voelden fris en gezond aan, ze zagen er glanzend en vochtig uit. Ik kon ze vrij en krachtig bewegen en er goed mee zien. Ze kregen een overvloed aan goede voedingsstoffen binnen. 


Omdat ik merkte hoe groot het effect van goede voeding op de ogen is, werd voeding een essentieel onderdeel van mijn trainingen en programma's. De online training "Geef je ogen de kost" is een leuke en doeltreffende manier om stap voor stap om te schakelen naar de juiste voeding voor de ogen. 
VOEDINGSTIP 1 VOOR JOUW OGEN:

WAT KUN JE  ETEN VOOR GEZONDE OGEN?


Ogen werken heel hard en hebben daarom veel energie en voedingsstoffen nodig. Ik heb een belangrijke voedingstip voor je, waar je vandaag al mee kunt beginnen:


“EET IEDERE DAG EIEREN!”


Eigeel is een van de beste bronnen van luteïne en zeaxanthine die er bestaan. Dit zijn anti-oxidanten die je ogen hard nodig hebben. Vooral voor het netvlies en de gele vlek. Aan de Universiteit van Massachusetts is in 2006 aangetoond dat het regelmatig eten van eieren het risico op staar en maculadegeneratie sterk vermindert. Ook ga je beter zien, want een gezond netvlies zorgt voor helder zicht. Heb je al schade aan je netvlies, dan is er zelfs kans op herstel. Iedere dag eieren eten is heel goed voor je ogen,


Met mijn gezin begin ik de dag altijd met eieren. Gebakken eieren met spek, of een paar lekkere zachtgekookte eitjes bij het ontbijt. Wel altijd biologische eieren, van kippen die buiten rondscharrelen en daardoor zelf goede voeding innemen. 


RESULTATEN VAN ANDERS GAAN ETEN

DIT GEBEURT ER ALS JE ANDERS GAAT ETEN:


1. Je ogen kunnen diep ontspannen, want ze zijn weldoorvoed

2. Je ogen worden veerkrachtig en je gaat beter zien

3. De juiste voeding zorgt voor een weldadige rust in je hele systeem

4. Oogkwalen en oogziektes kunnen verminderen of zelfs genezen

5. Je ogen gaan glanzen en je krijgt stralend oogwit


PRACHTIGE RESULTATEN!


Bijna alle mensen die serieus hun voedingspatroon omgooien, worden veel minder afhankelijk van hun bril/lenzen. Ze dragen de bril gemiddeld 75% minder dan voorheen. Als ze hem wel dragen, gebruiken ze een zwakkere bril. Hun zicht verbetert. Veel mensen krijgen weer zicht terug daar waar dit was verdwenen. Klanten weten hoe ze hun ogen goed kunnen voeden, waardoor ze zich gezonder en fitter voelen. Ze zeggen dat hun ogen fris aanvoelen. Hun ogen zien er mooi glanzend uit!


WIL JIJ OOK JE HELE LEVEN LANG GOED BLIJVEN ZIEN?


Inmiddels heb ik meer dan duizend mensen geholpen met hun oogklachten en slechte zicht. Ik wens jou ook toe dat je ontdekt dat de juiste voeding geen luxe is, maar pure noodzaak. Tenminste, als je je hele leven goed wilt blijven zien, met gezonde ogen.

DOE JE MEE MET DE ONLINE TRAINING "GEEF JE OGEN DE KOST" ? 

Ben je nieuwsgierig geworden? Net als ik toen ik die eerste lezing over voeding volgde? Dan kun je nu op een leuke manier aan de slag met het veranderen van je eetpatroon. Samen met voedingsdeskundige Tanja Stevens heb ik de online training "Geef je ogen de kost" opgezet: 


JE VOEDINGSPATROON VERANDEREN DOE JE NIET IN ÉÉN KEER


Want je voedingspatroon veranderen, dat doe je niet in één keer. Daar heb je begeleiding en tips bij nodig. Ten eerste moet je weten wát je nou precies moet gaan eten en wat niet. Ten tweede kun je je lichaam het best wat tijd geven om over te schakelen. Wij als moderne mensen hebben ons spijsverteringssysteem zo zwaar overbelast, dat het even duurt voor hierin een nieuw evenwicht ontstaat. Wij helpen je in de filmpjes stap coor stap door dit proces heen. De training kan er ook voor zorgen dat de omschakeling definitief wordt en je niet weer terugvalt in je oude patroon. En ten derde: hoe maak je al dat gezonde eten op de juiste manier klaar? 


LEUKE FILMPJES EN ONDERSTEUNENDE MATERIALEN


In 9 interessante modules leiden Tanja en ik je via duidelijke, plezierige filmpjes door het proces heen van anders gaan eten. Totdat je alles precies weet! Daarbij maken we gebruik van ondersteunende materialen, zoals een stappenplan, een dagboek en ons eigen kookboek. DIT LEER JE IN DE ONLINE TRAINING:

*welke voedingstoffen jouw ogen nodig hebben

*hoe je de gezonde voedingsstoffen binnen kunt krijgen

*wat je allemaal kunt eten

*wat je niet meer moet eten

*welke mythes er bestaan over voeding die niet kloppen

*hoe de gezondheid van je darmen invloed heeft op je zicht

*waarmee je moet beginnen als je je eetpatroon aanpast

*hoe je je spijsvertering kunt ondersteunen

*waarom je wel zout moet eten, maar niet zomaar elk zout

*hoe je je eigen supergezonde zoutoplossing maakt

*waarom je beter kunt bakken in dierlijk vet

*hoe je je eigen gezonde bakvet maakt

*waarom beestenbottenbouillon zo gezond voor je is

*waarom je iedere dag beestenbottenbouillon zou moeten eten

*hoe je beestenbottenbouillon in je gerechten kunt verwerken

*hoe je vissenkoppenbouillon maakt als boost voor je ogen

*waarom het fermenteren van groentes belangrijk is

*hoe je zelf eenvoudig groentes kunt fermenteren

*hoe je heerlijke gefermenteerde drankjes maakt voor gezonde ogen

*hoe je zelf kefir maakt

*hoe je zelf kombucha maakt

*waarom orgaanvlees zo gezond voor je ogen is

*hoe je orgaanvlees lekker kunt bereiden (of verstoppen in het eten!)

*dat er ook gezond gesnoept mag worden

*dat je ogen gaan glunderen van goed zoet

*wat er gaat gebeuren met je zicht als je de voedingsadviezen opvolgt

*wat er zal gebeuren met je oogklachten als je de voedingsadviezen opvolgt

*hoe je stap voor stap je voedingspatroon kunt aanpassen

*hoe voeding je minder afhankelijk maakt van een bril

*hoe voeding je gelukkig kan maken

*hoe het kan dat je minder stress ervaart als je goed eet

*hoe ontspanning en voeding met elkaar samenhangen

*dat de juiste voeding helpt bij genezing van oogklachten

En nog veel meer!VOOR WIE IS DE TRAINING NIET BEDOELD?

Je kunt beter niet aan deze online training beginnen als je vindt dat je al gezond eet en hier verder geen nieuwe inzichten over wilt horen. De training is ook niet voor jou bedoeld als je een wondermiddel verwacht waarmee je in één klap van je oogklachten af zult zijn. De weg naar herstel vraagt om actie en je zult er zelf stappen in moeten zetten.

VOOR WIE IS DE TRAINING WEL BEDOELD?

Deze online training is wel voor jou bedoeld als je problemen ervaart met je ogen en niet goed weet wat je daaraan kunt doen. Als je bijvoorbeeld last hebt van droge ogen, vermoeide ogen, bloeddoorlopen ogen die er niet gezond uitzien, of zelfs van nare of ernstige oogziektes. Met voeding kun je heel veel doen! Ben je brildragend en wil je ervan af? Ook dan zul je in de modules horen waarmee je zelf jouw zicht kunt beïnvloeden. Als je al van alles geprobeerd hebt en de oplossing voor je oogklachten nog niet hebt ontdekt, dan is deze training echt een aanrader voor jou!. 


ZO KUN JE STARTEN MET DE ONLINE TRAINING 

Verander je eten, verander je kijk op het leven. De training is verkrijgbaar voor de prijs verkrijgbaar van  €497,- 

Bestel hier de online training

Als bonus ontvang je bij de training het e-kookboek Geef je ogen de kost. Wil je  het e-kookboek als echt kookboek ontvangen, klik dan op de rechter knop.

Wat zeggen anderen over mijn methode?

De afgelopen jaren is bewezen dat mijn methode echt werkt. Is er een beter bewijs dan klanten er zelf over te laten vertellen? Lees hieronder wat klanten letterlijk hebben gezegd.

Mony Theissens

“Sinds ik met de VolZicht methode aan de gang ben, voelen mijn ogen  veel prettiger. Een waas die altijd op mijn linkeroog zat, is verdwenen. Ik heb heel veel angsten achter me gelaten, ik raak niet meer zo makkelijk in paniek. Ik heb op heel gebieden veel meer vertrouwen gekregen. Ik ben mijn zelfgenezend vermogen aan het ontwikkelen en heb geleerd om liefdevol naar dit proces te kijken."

Ria Huisman 

“Ik gebruik sinds de training van Karin geen bril meer. Het is heerlijk om te voelen hoe mijn ogen ontspannen. En ik ben heel blij met de bewustzijn die ik ontwikkel op mijn ogen. De ondersteuning van Karin ervaar ik als heel waardevol. Het is heel duidelijk merkbaar dat ze al veel mensen hierin heeft begeleid en weet mij iedere keer weer een stap verder te krijgen in het beter zien met mijn ogen” 

Maarten

“Ik had last van bloeding in mijn rechteroog. Toen ik met de voedingsadviezen van VolZicht aan de gang ging was de bloeding binnen een paar dagen verdwenen.” 

Koos Boertjens

“Ik heb er veel profijt van de oefeningen, en merk nu pas hoezeer mijn ogen doorgaans gespannen zijn, en ook hoe goed het voelt om daar iets aan te kunnen doen.

Bedankt daarvoor!”

Mieke

"Door de voedingtips toe te passen van VolZicht heb ik geen last meer van droge ogen.."

Nancy Visser

rust, ruimte, frisse blik.
Fijn te ervaren dat ook mijn ogen zichzelf willen herstellen als ik daar rust en ruimte en aandacht aan geef..”

Betaling van de training in termijnen is ook mogelijk, klik dan op onderstaande knop.