“Je gelooft je eigen ogen wél” Pakket

Een speciale training van 3 weken voor mensen die nu bewust de beslissing nemen om 2020 in te gaan met een frisse blik door gezonde ogen. T.w.v. €500,-

Wil jij antwoord geven op deze viif vragen:

*Heb je droge, jeukende of vermoeide ogen?

*Kost het kijken je vaak moeite en ga je dan fronsen of ‘knijpen’?

*Heb je regelmatig last van hoofdpijn of een drukkend gevoel in je hoofd?

*Slaap je slecht?

*Zie je wazig zonder bril?


Heb je een of meer van deze vragen met “ja” beantwoord? Dan kan er serieus sprake zijn van oogklachten. Dit betekent dat je ogen niet op de normale manier functioneren en dat ze overbelast zijn. Vind je dit overdreven klinken? Dat komt omdat je aan de klachten gewend bent geraakt. Je hebt zo je manieren gevonden om ermee om te gaan (steeds sterkere glazen in je bril, andere lenzen proberen, oogdruppels gebruiken, nadenken over een laserbehandeling). Maar eigenlijk zitten je ogen je geregeld in de weg. Oogklachten kunnen je plezier in het leven behoorlijk vergallen.

Veel van mijn klanten dragen hun bril 75% minder dan voorheen

Mijn naam is Karin Hogenboom en ik help sinds 2010 mensen met oogklachten. Toen oogontspanning op mijn pad kwam, kon ik niet voor mogelijk houden dat dit kon. Ik ben me er stap voor stap verder in gaan verdiepen. En zo ondekte ik wat onze ogen nodig hebben om weer gezond te worden. Zodat ze met plezier hun werk kunnen doen, namelijk goed zien.  


Wat ik geleerd heb, heb ik ook overgedragen aan anderen. En ik word blij van hun resultaten. Veel van mijn klanten zijn veel minder afhankelijk geworden van hun bril/lenzen. Ze dragen hem 75% minder dan voorheen en ze gebruiken een zwakkere bril. Hun ogen voelen niet meer gespannen, waardoor ze zich ook veel prettiger voelen in hun lichaam en geest. Hun zicht verbetert, een aantal klanten hebben weer zicht terug gekregen waar dit was verdwenen. 


Inmiddels heb ik meer dan duizend mensen geholpen met hun oogklachten. Samen met mij hebben ze ontdekt dat oogontspanning geen luxe is, maar pure noodzaak. Tenminste… als je je hele leven goed wilt blijven zien, met gezonde ogen. 

Enkele resultaten van het Pakket

*Je leert de werking van je ogen kennen waardoor je er rekening mee houdt

*Je gaat helderder zien

*Er ontstaat ruimte in je blikveld

*Je gaat meer kleur, diepte en contrast zien

*Je oogklachten verminderen

*Je hoofdpijnklachten verminderen

*Je wordt minder afhankelijk van de bril

*Je kunt je beter focussen

*Je ogen worden gezonder wat doorwerkt op je hele lichaam.

*Je ervaart dat het ontspannen van de ogen een weldaad is voor je hele systeem

*Je gaat beter zien in het donker

*Je wordt minder gevoelig voor zonlicht

Voor wie is dit bedoeld

Het “Je gelooft je eigen ogen wél” PAKKET is bedoeld voor jou als je een verbetering wilt in de conditie van jouw ogen. Het maakt niet uit welke klachten er precies spelen en hoe ernstig deze klachten zijn. Het maakt niet uit of je nu wel of geen bril hebt. Je leert je ogen kennen en bewust te worden. Je leert je ogen op een andere manier te gebruiken. 3 weken lang bewust naleven wat je leert, verbetert je zicht op langere termijn. En niet alleen je ogen maar ook je algehele conditie en welbevinden..

Het “Je gelooft je eigen ogen wél” pakket is een speciale online training van 3 weken voor mensen die nu bewust de beslissing nemen om 2020 in te gaan met een frisse blik door gezonde ogen. 

Als je vandaag bestelt krijg je dit digitale pakket:

  • Deze zorgvuldig samengestelde training is het resultaat van jarenlang onderzoek en ervaring
  • Afgestemd op hen die binnen 3 weken het verschil willen ervaren in beter zicht door het geleerde dagelijks in de praktijk toe te passen.
  • De training bestaat zowel uit audio, video als 2 handboeken die gemakkelijk zijn door te nemen.
  • Ter introductie ontvang je 6 dagen lang dagelijks mail met online lessen om je te helpen opstarten.

Schrijf je nu in ontvang als bonus:

Bonus - Gratis implementatie gesprek

In de eerste week word je uitgenodigd voor een gratis, exclusief implementatiegesprek waarin we persoonlijk kennismaken en met elkaar afstemmen welke vorm van begeleiding het beste bij jou en je situatie aansluit.

Wat anderen zeggen over het boek:

Veel goede tips en inzichten 

“Ik heb je boek bijna uit, erg leuk geschreven! Ik vond het vooral ook goed in elkaar zitten, een goed ritme, goede opbouw. Veel goede tips en inzichten. Ik ben nu elke avond gaan palmeren en sindsdien val ik veel gemakkelijker in slaap! Het werkt echt, want ik had nog steeds moeite met inslapen, maar dat is nu weg! Heerlijk. Dat zoiets “simpels” zoveel invloed kan hebben.”

Reina Hilarides

 Inmiddels heb ik 1,5 jaar geen bril meer

“Ik ben enthousiast je boek gaan lezen. Ik vind het heel prettig leesbaar en toegankelijk voor veel mensen. Ik herken dat je bril verliezen een ommekeer kan betekenen. Inmiddels heb ik 1,5 jaar geen bril meer en dat bevalt me goed. Alleen al door het lezen van dit boek reageren mijn ogen sterk en gaan ze beter zien.”


Dianne Bosch

Ontvang nu Direct Toegang tot jouw "Ik geloof mijn eigen ogen wel" Pakket

Wat zeggen anderen over mijn methode?

Koos Boertjens

“Ik heb een aantal maanden geleden je pakket gekocht en ik wil je laten weten dat ik er erg blij mee ben. Ik heb er veel profijt van, en merk nu pas hoezeer mijn ogen doorgaans gespannen zijn, en ook hoe goed het voelt om daar iets aan te kunnen doen.

Bedankt daarvoor!”

Anja Jacobs

"Ik gebruik de audio-oefeningen heel regelmatig bij het palmeren en vind de begeleiding hierbij heel prettig. Het is een fijne begeleiding bij het palmeren en ontspannen van de ogen! Een echte aanrader. Ontspanning voor de ogen is een weldaad, de begeleiding maakt het cadeautje voor mijn ogen compleet"

Michiel

“Ik ga daar beter zien van de oefeningen. Dit is zeker zo bij het zwaaien. Waar ik blij van word, is het gevoel meer diepte te zien, dit is erg ontspannend en ruimtelijk. Als ik bij dat gevoel blijf, wordt het beeld ook vanzelf scherper.”

Chrisnel Payoute

“Mijn dank is groot aan u, ik heb uw oefeningen echt ervaren als de oplossing om beter te kunnen zien. Vooral het palmeren vind ik prima."

Ria Huisman 

“Ik ben blij dat ik door jou de oefeningen opnieuw ontdekt heb. Het ontspant mijn hele geest en is zeer stressverlagend.” 

Christa 

“Bedankt voor de oefeningen. Ik ben met mijn zoon van 8 begonnen om dagelijks de eerste oefening te doen (hij heeft last van een “lui” oog en pijn aan dat oog). Hij vindt de oefening heel prettig.” 

Ga nu direct aan de slag met gezonde ogen

Jouw investering voor gezonde ogen is €500,-. Drie dagen geldig, daarna verdwijnt dit aanbod van mijn website.