Op weg naar VolZicht

Goed leren zien op natuurlijke wijze!

Zonder bril, lenzen of laseren

Heb jij moeite om goed te zien? Zie je wazig in de verte, of zie je wazig dichtbij? Heb je het idee dat je zonder bril bijna niets ziet? Of heb je last van vervormingen in het zien, de zogenaamde cilinderafwijking? Misschien heb je last van ernstige oogklachten zoals staar, glaucoom, maculadegeneratie, netvliesloslating. En gaan de klachten gepaard met pijn in de ogen, met vermoeide, droge en/of rode ogen.

Zijn brillen en lenzen de oplossing?

Waarschijnlijk is jou de oplossing aangeboden om een bril of lenzen te gaan dragen of je ogen te laten laseren of een andere vorm van operatie, zoals lensimplantaten. Bij diverse oogklachten heb je waarschijnlijk oogdruppels voorgeschreven gekregen, die de nodige bijwerkingen geven. Al deze oplossingen doen niets aan het verbeteren van de ogen zelf. Sterker nog, de ogen gaan alleen maar slechter zien en de kans op klachten nemen toe. Terwijl je heel goed zelf iets kunt doen om de conditie van je ogen en daarmee van je zicht, te verbeteren.

Ik ging slechter zien door mijn bril

Mijn naam is Karin Hogenboom. Zelf heb ik jarenlang brillen en lenzen gedragen. Totdat ik de methode ontdekte waarmee ik leerde op een natuurlijke manier met mijn eigen ogen te zien. Op mijn tiende begon ik met een bril van -1 en -1,25. Toen ik twintig was, waren mijn ogen verslechterd tot -2,75 en -3,25, en in ieder oog een cilinder afwijking. Ik was geheel afhankelijk van mijn bril en ervan overtuigd dat ik slechte ogen had, die zonder de bril niets konden zien. Ik zette mijn bril op als ik uit bed kwam en deed hem pas weer af als ik weer ging slapen.

Gelukkig heb ik niet laten laseren

Ik stond op het punt om mijn ogen te laten laseren, maar ik ben blij dat ik deze stap niet heb genomen. Toen ik mij verdiepte in laseren, las ik ook verhalen van mensen die vervelende bijwerkingen hadden van de operatie. Ik schrok hiervan, maar ondertussen wilde ik wel graag van mijn bril af. Die bril begon me steeds meer te irriteren: iedere keer die vieze glazen, de pootjes die in mijn vel drukten. Gelukkig ontdekte ik de methode om mijn ogen weer zelf te goed te laten zien.

Het eerste wat er gebeurde toen ik mijn bril ging afzetten was dat ik beter ging slapen. Al jaren had ik moeite met inslapen, soms lag ik halve nachten wakker, heel frustrerend. Dat slecht slapen veroorzaakt wordt door spanning in de oogspieren, wist ik toen niet. Sinds ik mijn bril niet meer draag is mijn slaap dieper geworden en val ik makkelijk in slaap. Het afzetten van mijn bril heeft mij heel veel rust en ontspanning gegeven in mijn leven. Daarnaast verbeterde mijn zicht stap voor stap.

Ik kan wel zeggen dat het afzetten van mijn bril mijn leven heeft gered. Voordat ik met de methode aan de slag ging was ik altijd moe, sliep ik slecht, stond ik voortdurend onder spanning. De Amerikaanse oogchirurg dr. Bates ontdekte in 1920 al dat alle oogklachten als oorzaak hebben spanning in de oogspieren. Die spanning wordt veroorzaakt door stress en doorgegeven aan het hele lichaam.

Het ontspannen van mijn ogen heeft zijn weerslag op alles

Waar komt die spanning vandaan en hoe kom je van die spanning af? Voor mij werd het een ware innerlijke ontdekkingstocht. Met behulp van De Bates methode heb ik geleerd mijn ogen te ontspannen wat zijn weerslag heeft op alles. Het verbeterde mijn slaap, hielp me mijn eigen rust in de hectiek van alle dag te vinden en verbeterde de kwaliteit van mijn zicht op een manier die ik van te voren niet had kunnen bedenken. Ik zie nu veel meer kleur, contrast en diepte, vaak ervaar ik mijn zicht als magisch.

Door mijn ontdekking van de Dr.Bates methode wist ik meteen dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Ik voelde sterk de drang om mijn ontdekking aan iedereen te laten weten. Ik zag nog geen steek beter en het duurde ook anderhalf jaar voordat ik met VolZicht begon maar de intentie was er direct. Toen ik mijn bedrijf begon wilde ik alles weten wat helpt om het zicht te verbeteren. Naast de verdieping in de Dr. Bates methode kwamen er veel dingen op mijn pad waardoor ik steeds helderder ging zien.

Ik heb duizenden mensen geholpen hun zicht te verbeteren

Inmiddels heb ik duizenden mensen geholpen hun zicht te verbeteren en hun oogklachten te verminderen of geheel te verhelpen, middels workshops, cursussen, privé lessen en met tips en adviezen via mijn website en boek. Ik merk dat iedereen zijn eigen ontdekkingstocht heeft om de ogen weer te genezen en ik vind het fantastisch om mensen hierin op weg te helpen, te begeleiden en te adviseren.

Ervaringen van anderen

"Ik ben een paar weken terug de online training gaan doen, Op weg naar VolZicht. Ik merk dat mijn ogen veel prettiger aanvoelen, gebruik mijn multivocale bril nog maar nauwelijks, zeker niet voor het lezen, want dat gaat nu gemakkelijk zonder bril. Karin pakt het heel praktisch aan en geeft ook aandacht aan het emotionele stuk dat bij het zien speelt"

Erik Verbeke

“Een voortreffelijke training! Duidelijk en overzichtelijk. Als je er serieus mee aan de slag gaat, merk je al binnen twee weken resultaat.  Dus: Grote dank Karin!”

Jacques Slingerland

“Ik ben met vakantie en heb al een week geen bril gedragen. Kan veel beter tegen licht door het lichthappen en zie echt beter, ik ben zo blij! Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik geen zieke, maar gezonde ogen. Verheug me weer op je volgende les. Zo fijn dat je zoveel deelt! Dank!”

Petra Drankenhorst

Goed leren zien met een online training

In 8 lessen leer je hoe je zonder bril of lenzen goed en scherp kunt zien

De ogen gaan ontspannen

De ogen worden gezonder

De ogen gaan anders zien, met meer kleur, diepte, contrasten en helderheid

Het zicht wordt aangenamer en zachter

Je wordt steeds minder afhankelijk van de bril

Je gaat goed zien zonder bril

Je gaat genieten van het zien en met plezier kijken

Je gaat beter slapen

Hoofdpijnklachten verminderen of verdwijnen

Je leert op een natuurlijke manier scherp zien. 

Je gaat anders kijken waardoor je scherper gaat zien

Je leert bewegingsoefeningen om beter te gaan zien

Je gaat de ogen ontspannen zodat je meer rust ervaart in de ogen

Je leert hersenoefeningen om goed te gaan zien

Je leert kleine lettertjes lezen met eigen ogen

Je gaat breder kijken waardoor je zicht ontspant

Je ziet meer kleur, diepte en details 

In 8 lessen ontvang je extra ondersteunend materiaal waarin je leert:

Welke verlichting goed is voor de ogen zodat je makkelijker kunt zien.

Welke hulpmiddelen helpen om scherp te zien zonder dat het spanning geeft

Hoe je de energie van de aarde je helpt om uit je hoofd te komen

Welke voedingsstoffen je ogen nodig hebben om gezond te worden

Welke hulpmiddelen helpen om goed te gaan ontspannen.

De online training bevat de volgende bonussen

Gratis e-book Op weg naar VolZicht

Bij de trainging ontvang je het e-book ‘Op weg naar VolZicht’ over de Dr. Bates methode. Hierin lees je terug wat de Dr. Bates methode inhoudt. Hoe Dr. Bates tot zijn methode kwam, welke oogproblemen er zijn en hoe de Dr. Bates methode werkt. Een handig naslag werk als je met de training bezig bent. Als je de achterliggende gedachtengang gebruikt, ben je meer gemotiveerd om de methode toe te gaan passen.

Letterkaart en ander oefenmateriaal

Dr. Bates werkte veel met de letterkaart en deze kaart is een belangrijke

basis voor deze training. Je kunt de letterkaart gratis downloaden en op

een lichte plek in je woning ophangen. In de training leer je hoe je de

letterkaart gaat gebruiken en ga je ontdekken hoe deze simpele kaart je gaat helpen beter te zien.

Daarnaast kun je al het andere oefenmateriaal downloaden, die je nodig hebt voor de cursus.

Gratis dagboek

Je ontvangt een digitale opzet van een dagboek. Hierin houd je bij hoe de oefeningen zijn verlopen, door middel van vragen en suggesties waar je op kunt letten. Hoe heb je de oefeningen ervaren. Welke omstandigheden hebben die dag gespeeld. Dit helpt je om verbanden te gaan zien tussen de

omstandigheden en de kwaliteit van je zicht. Dat slecht zien met meerdere factoren te maken heeft zal dan duidelijker worden. Dit inzicht helpt je om bepaalde dingen die niet goed voor je ogen zijn, te gaan veranderen.

Krijg nu direct toegang tot  de training Op weg naar VolZicht!

Meld je nu direct aan en begin meteen met investeren in jouw ogen en jouw zicht!

goed zien zonder bril of lenzen


De komende vijf dagen ontvang je 3 extra bonussen:

Bonus 1. mijn digitale oogontspanningspakket t.w.v.197 euro. Dit pakket bevat:

4 oogontspanningsoefeningen

Mp3 4 ontspanningsoefeningen die een directe werking hebben op de ogen, maar ook je hele lichaam en geest. Na deze ontspanning ga je helder zien maar ook beter slapen

Oogmeditatie 

Mp3 met Oogmeditatie-oefening. Een hele bijzondere oefening waarbij je in gesprek gaat met jouw ogen. Leer wat jouw ogen je te zeggen hebben en sta verbaasd. Dit kan diepe inzichten geven over jouw oorzaak van je wazige zicht.

Het ebook Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen

 Dit boek gaat over mijn pad naar VolZicht en wat mij allemaal geholpen heeft om goed te gaan zien. Het boek werkt als een ware ondersteuning en herkenning en is als een avontuur om te lezen.

Handboek Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen

Handboek om de oefeningen en tips uit het boek praktisch te gaan toepassen zodat ook jij weer goed gaat zien

3 instructie video's

Drie filmpjes met instructie voor 3 soorten zwaai oefeningen. Zwaaien is een super oefening om rust te krijgen in je hoofd en ogen. Je gaat er beter door slapen en zien.

Bonus 2. Gratis InZichtsessie twv 147 euro

Persoonlijke InZichtsessie met een VolZicht specialist

Als extra tijdelijke bonus een persoonlijke inzichtsessie met een VolZicht specialist. Leer de volgende stap die jouw ogen nodig hebben om goed te gaan zien zonder bril of lenzen, op natuurlijke wijze! Wij zijn gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en weten precies wat jouw ogen nodig hebben.

Bonus 3. Deelname aan de besloten Facebook groep t.w.v. 197 euro

Besloten Facebook groep Op weg naar VolZicht

Alleen is maar alleen. Op deze besloten groep kom je anderen gelijkgestemden tegen die ook op een natuurlijke manier hun ogen helen! Delen is helen.

Ervaringen van anderen!

“Ik ben nu een week bezig en heb nauwelijks mijn bril meer op gehad. Bevalt goed, voel me vrijer met de wind en zon recht in mijn gezicht! Door de oefeningen voel ik me meer geaard en rustiger. Mijn ogen voelen ontspannen en ook slapen gaat beter. Heb al drie nachten doorgeslapen. Opvallend voor mijn doen!”

Heleen de Lang

“Ik heb een aantal maanden geleden je training gekocht en ik wil je laten weten dat ik er erg blij mee ben. Ik heb er veel profijt van, en merk nu pas hoezeer mijn ogen doorgaans gespannen zijn, en ook hoe goed het voelt om daar iets aan te kunnen doen."

Koos Boertjens

De training is een leuke afwisseling van oefeningen en informatie. Ik hoop dat veel mensen deze oogsensatie gaan beleven.”

Monique van Schoot

"Ik heb echt veel gehad aan de training! Ik zie nu veel beter dan eerst. Ook de dingen die je zegt over meer kleur, en vooral ook meer ontspanning in de ogen, heb ik ook echt ervaren. Ik heb meer dan 20 jaar continu een bril gedragen. Die heb ik nu echt niet meer nodig. Nogmaals heel veel dank en veel succes!

Joost Raymakers

“Gisteren had ik een bijzondere gewaarwording! Ik kijk al jaren naar mijn ogen om te zien hoe ze er uitzien. Rood, gesprongen adertje, troebel, enz. Gisteren keek ik met een andere blik naar mijn ogen, als ogen, niet als zieke ogen en dat was een heel positief en fijn gevoel, ik werd er blij van en vond ze weer mooi! Dat heeft echt met de training te maken, dank je wel Karin.”

Maria Nelissen

“Karin laat je zien en voelen hoe kinderlijk eenvoudig een oog eigenlijk is. Als je er lief voor bent, dan heb je er je hele leven plezier van”

Ga nu zorgen voor jouw ogen!

Oogontspannings

pakket

€197,-

Online training

incl. bonussen!

€ 497,-

Online training

incl. bonussen en

2 Vraag en Antwoord

sessies

€897,-

100% tevredenheids garantie!

Binnen 30 dagen geldt een Niet goed Geld terug garantie, mits er geen gebruik is gemaakt van de inzichtsessie en/of vraag en antwoordsessie.