ik wil graag gezonde ogen die goed kunnen zien


VolZicht Opleiding

Leuk dat je interesse hebt!

Vul s.v.p. deze gegevens in zodat wij een beeld van jou krijgen en wat je wilt bereiken met de opleiding. Als we aan de hand daarvan inschatten dat er een klik is met de VolZicht methode en de opleiding, dan maken we een belafspraak met je.

We nemen aan de hand van het formulier in ieder geval contact op met je, helaas kunnen we niet iedereen telefonisch te woord staan. 

Ervaringen van klanten die de VolZicht methode hebben toegepast.

"Een Oogoperatie Was Niet Meer Nodig"

Lydia had heel veel spanning op haar ogen en zag scheel. Haar oogarts wilde haar operen.

Laura heeft geen pijn meer in haar ogen

Pijnlijke en droge ogen, daar had Laura last van. Ook zagen haar ogen er rood en ongezond uit. Dit heeft Laura helemaal omgekeerd. Haar ogen zijn nu gezond!

Het Jaarprogramma heeft Jeanne enorm veel gebracht

"Het VolZicht jaarprogramma heeft mij enorm veel opgeleverd. Ik weet nu wat ik iedere dag moet doen om goed en blijvend goed te zien. Ook op mijn gezondheid heeft het een impact gehad."

Ad kan nu de druk in zijn ogen op een natuurlijke manier reduceren

Ad kreeg de diagnose glaucoom en merkt nu dat hij niet alleen met zijn ogen bezig is, maar ook hoe hij in het leven staat verandert. Zodat de druk in zijn leven en in zijn ogen weer dalen. 

Wilko ziet veel meer

Wilco had hele slechte ogen. Hij stapte in het VolZicht jaarprogramma op het moment dat er geen leven zonder bril denkbaar was. Tijdens het programma verdween de waas bij Wilco en hij is steeds meer gaan zien. Een enorme vooruitgang.

Nora: "Het gaat zoveel verder dan de ogen"

"Je gaat echt een proces in met het jaarprogramma en Karin begeleidt dat op een prachtige manier. Het heeft me zo veel gebracht. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor."

De VolZicht methode heeft Marjo veel opgeleverd

Het programma heeft haar geleerd om de spanning los te laten. Marjo voelt zich veel rustiger en stabieler. Ze heeft een helderder en breder blikveld gekregen.

"Hoe minder moeite, hoe beter ik zie"

Lorre kon niet zonder haar bril. Totdat ze ontdekte dat dit veel inspanning kost en spanning gaf.

Zonder lenzen zijn geeft mij zoveel rust!

Marianne vertelt hoe blij ze is dat ze dankzij de VolZichtmethode nu zonder lenzen ziet. Dat geeft haar veel rust en voelt heel prettig voor haar ogen.

Nicole haar ogen werken nu veel beter samen

Na een ongeluk met haar oog kreeg Nicole problemen met zien, onder andere ging ze heel erg dubbel zien. Dat dubbele zien wordt sinds zij het programma bij VolZicht volgt veel minder en ook is haar zicht in de verte verbeterd.

Marjolein heeft vertrouwen terug in haar ogen

Marjolein vertelt dat ze verheugd is na de 3 daagse in Drenthe. Zij doet mee met het jaarprogramma van VolZicht en draagt nu geen bril meer.