3 strategieën om jouw ogen weer goed te laten zien zonder bril of lenzen! Op natuurlijke wijze!

Afzender: Karin Hogenboom

Heb jij problemen om goed te zien? Wellicht gebruik je hiervoor een bril of lenzen, maar merk je dat jouw ogen hiermee niet vooruit gaan. Sterker nog, ze gaan achteruit. Misschien wel zo erg, dat je te kampen hebt met allerlei ernstigere klachten. Zoals droge, branderige, pijnlijke, vermoeide ogen. Of zijn jouw ogen zelfs ziek en heb je bijvoorbeeld last van glaucoom, netvliesloslating, macula degeneratie of staar.


Zien jouw ogen slecht en wil je dit op natuurlijke wijze helen. Geef je dan op voor een persoonlijke inzichtsessie met een VolZicht specialist. En leer de 3 strategieën om goed te gaan zien zonder bril of lenzen, op natuurlijke wijze! Wij zijn gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en weten precies wat jouw ogen nodig hebben.

In deze telefonische sessie van 30 minuten leer je het volgende:

  • Je ontdekt wat jou in de weg staat om goed te gaan zien
  • Je leert welke 3 strategieën je kunt volgen om zonder bril of lenzen goed te gaan zien
  • Je leert welke stap je kunt zetten om snel in actie te komen

De persoonlijke inzichtsessie vindt plaats via skype of de telefoon. Deze sessie t.w.v. €147 euro kost nu tijdelijk €97. Klik op onderstaande knop om je aan te melden.

Dit vertellen anderen over mijn methode:

Jolinde van Tellingen“Ik ben heel blij met de inzichtsessies die ik met Karin heb gehad. De gesprekken hebben direct de onrust, die ik had door bijwerkingen na een ooglaserbehandeling, bij me weg gehaald. Een stuk spanning viel van me af, ik kreeg door het gesprek weer geloof in mijn ogen en in het herstel. Ik heb duidelijk inzicht gekregen wat mijn ogen hiervoor nodig hebben.”
Clé Scheele, Frankrijk“Het leven zonder bril is meer ontspannen en kleurrijker geworden. Mijn blik is letterlijk verruimd en ik zie veel meer diepte bij het bekijken van details. Kijken is minder actief geworden : niet kijken naar iets, maar ontvangen van beelden. Dit heb ik maar mooi aan jouw programma en bezielende adviezen te danken.”

Ingeborg Deichmann www.hayoga.nl Apeldoorn

“Ik heb van Karin geleerd hoe ik mezelf goed kan aarden, waardoor ik met ontspanning kan zien. Bijzonder hoe je met een simpele oefening meer gaat zien, gewoon door anders te gaan kijken. Dit deden we bijvoorbeeld met de kleur blauw en het was ongelooflijk hoeveel blauw ik zag, terwijl ik van te voren dacht, ik zal wel niet veel blauw gaan zien. Maar bovendien zag ik tijdens deze oefening de blauwe objecten echt veel scherper. Ik kan het echt iedereen aanraden.”
Eva Grotenhuis, Amsterdam


“Ik heb geen last meer van droge en zere ogen. Ik draag nu al vijf jaar geen lenzen meer, terwijl ik vroeger -5 had. Ik kijk met veel meer rust en ontspanning en zie gewoon veel beter dan met mijn lenzen in.” 

Wil jij ook goed gaan zorgen voor je ogen zodat ze goed gaan zien. Geef je dan op voor een persoonlijke inzichtsessie met een VolZicht specialist. Leer de 3 strategieën die nodig zijn om goed te gaan zien zonder bril of lenzen, op natuurlijke wijze! Wij zijn gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en weten precies wat jouw ogen nodig hebben.


De persoonlijke inzichtsessie vindt plaats via skype of de telefoon. Deze sessie t.w.v. €147 euro kost nu tijdelijk €97. Klik op onderstaande knop om je aan te melden.


Heb je nog vragen, dan kun je ze stellen via onderstaand contact formulier.

[gravityforms id="28" title="false"]