https://volzicht.nl/op-weg-naar-volzicht/Gratis e-book: Zeven tips om goed te gaan zien

Gratis e-book: Zeven tips om goed te gaan zien

Wat kun jezelf gaan doen om weer goed te leren zien. Slecht zien komt door verkeerde kijkgewoontes waardoor er spanning komt in de oogspieren. Wat kun je doen om die oogspieren weer te ontspannen. Hoe kun je anders gaan kijken.

Karin Hogenboom onthult hier haar zeven krachtige tips. Doe er je voordeel mee.

Zeven tips om goed te gaan zien

Oogontspanningspakket

Een combinatie van het boek Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen als ebook, de mp3 met oogontspanningsoefeningen en 2 extra bonussen in 1 digitaal pakket samen. Leer met dit pakket hoe jij de gezondheid van je ogen kunt verbeteren en weer kunt leren zien zonder bril, lenzen of laseren.

Ontspanning voor de ogen

Goed leren zien zonder bril of lenzen

ensemble-medium-transparant

De Methode om van je bril af te komen!

Heb je last van je ogen en wil je daar van af. In deze online training ontvang je allemaal tips en oefeningen om weer een prettig gevoel te krijgen in jouw ogen. Het is een online training bestaande uit makkelijk te volgen oefeningen op video. Je zult bij veel oefeningen al direct resultaat voelen.

Digitale Cursus Op weg naar VolZicht

ensemble-medium-transparant

E-book: Geef Je Ogen de Kost

Waarom snakken jouw ogen naar voeding?

Hoe komt het toch dat je ogen zo zwak zijn? Het antwoord is: omdat ze sterven van de honger!
In dit E-book staat naast informatie over écht gezond eten, bomvol uitgebalanceerde recepten om je vingers bij af te likken. Stel het weer gezond maken van je ogen niet langer uit en bestel vandaag nog dit e-book!

Geef je ogen de kost

Waarnemen met nieuwe ogen

waarnemen met nieuwe ogen

Dit ebook is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Karin Hogenboom en Lies Kruiniger. Nadat Karin een bericht had geplaatst ging Lies zijn bril afzetten en deelde zijn ervaringen hierover op linked in. Hij wist zijn belevenissen in grappige woorden te omschrijven en waren herkenbaar om te lezen. Het werd een ware feuilleton, nu bewerkt als ebook. Je kunt dit ebook gratis ontvangen met een tweet of ‘vind ik leuk’. Of door hier te klikken en bij dit artikel een reactie achter te laten.

Overige produkten (niet van VolZicht)

Wat kan je allemaal helpen om goed te gaan zien? Er zijn een aantal produkten die ik zelf uitgetest heb. Het zijn produkten die naar mijn mening je kunnen helpen om goed te gaan zien. Ze helpen je bij de gezondheid van je ogen of kunnen je helpen makkelijker te ontspannen.

Klik hier voor meer informatie.