Ogen Wellness Pakket

in 3 weken naar weldadig ontspannen ogen

Vijf Belangrijke Vragen

*1. Heb je droge, rode of jeukende ogen?

*2. Kost het kijken je vaak moeite en ga je dan fronsen of ‘knijpen’?

*3. Heb je last van hoofdpijn of een drukkend gevoel in je hoofd?

*4. Slaap je slecht?

*5. Zie je wazig zonder bril?


Heb je twee of meer van deze vragen met “ja” beantwoord? Dan kan er serieus sprake zijn van oogklachten. Dit betekent dat je ogen niet op de normale manier functioneren en dat ze overbelast zijn. Vind je dit overdreven klinken? Dat komt omdat je aan de klachten gewend bent graakt. Je hebt zo je manieren gevonden om ermee om te gaan (steeds sterkere glazen in je bril, andere lenzen proberen, oogdruppels gebruiken, nadenken over een laserbehandeling). Maar eigenlijk heb je gewoon een heel vervelend probleem. Oogklachten kunnen je plezier in het leven behoorlijk vergallen.

De dag dat mijn man met de auto over mijn bril reed

"Tien jaar geleden zat ik er helemaal doorheen. Na de geboorte van mijn derde kind was ik in een burn-out terechtgekomen. Ik sliep bijna niet, lag nachten te malen en had veel hoofdpijn. Iedere ochtend als het tijd was om op te staan dacht ik: “Hoe kom ik deze dag door? Was het alvast maar avond, dan mag ik weer naar bed…” Eigenlijk had ik helemaal niet zo’n zin meer in het leven. 


Op een dag gingen we kamperen. Toen we een plekje zochten op de camping, ging ik heel even op de grond zitten en legde mijn bril naast me in het gras. Mijn man riep dat ik opzij moest, want dat hij de auto wilde wegzetten. Voor ik er erg in had reed hij achteruit….finaal over mijn bril! Helemaal aan gruzelementen. Ik kon wel janken. En dat deed ik ook.


Zo snel kwam ik op ons vakantieadres niet aan een nieuwe bril, dus moest ik het een paar dagen zonder doen. De eerste dag was ik in paniek, maar op dag twee gebeurde er iets opmerkelijks. Ik zag natuurlijk wazig, maar bespeurde ook een gevoel van opluchting bij mezelf. Niet meer die pootjes die achter mijn oren drukten. Geen vieze glazen meer die ik steeds moest schoonpoetsen. En ik had opeens veel minder last van hoofdpijn. Ik wilde eigenlijk al een hele tijd van die bril af. Ik had zelfs al op het punt gestaan om mijn ogen te laten laseren, maar las daar veel negatieve verhalen over. 


Ik dacht opeens terug aan een boekje dat ik ooit eens gelezen had. Daarin stonden oefeningen om je ogen te ontspannen en er stond ook dat je daardoor zelfs weer kon leren zien zonder bril, op natuurlijke wijze. En ik werd nieuwgierig.


Na de vakantie besloot ik het uit te proberen. Ik vond op internet een oogontspannings-cursus en zal de eerste les nooit vergeten. Het was op een avond, we deden een paar oefeningen waarbij we de ogen diep ontspanden. Toen ik thuiskwam ging ik zoals gewoonlijk naar bed en….sliep voor het eerst in tijden de hele nacht als een blok! Mijn man ging er wel vier keer uit om huilende kinderen te troosten, maar ik had absoluut niets gehoord."


Oefeningen die positief werken op je ogen, je hoofd, je slaap

In de weken erna volgde ik de ooglessen bij de leraar en deed ik de oefeningen ook thuis. Een nieuwe bril ging ik niet meer halen, want de resultaten waren verbluffend. Ik sliep weer normaal, had geen last meer van hoofdpijn en geen gespannen gevoel meer in mijn hoofd. En als klap op de vuurpijl merkte ik dat op sommige momenten mijn zicht even helemaal scherp was, zonder bril. 


Voor mij was het een openbaring te ontdekken dat:


* je je ogen zo diep kunt ontspannen dat ze hun werk weer goed gaan doen. 

* je scherpe zicht kan terugkeren. 

* spanning in je ogen blijkbaar ook zorgt voor spanning in de rest van je lijf, en dat je dit kunt omkeren. 

* er oefeningen zijn die krachtig en positief inwerken op je slaap, je hoofd, je algehele gevoel van welbevinden. 

* allerlei vervelende klachten zoals droge ogen, jeukende of vermoeide ogen kunnen verdwijnen. 


Ik vond het een wonder en het liet me niet meer los. Ik vond dat iedereen moest weten dat dit bestond en zo kwam het dat ik mezelf ging scholen. En VolZicht oprichtte! 


Doe onderstaande oefening en ervaar hoe je ogen zich kunnen ontspannen

Staren en turen maakt je ogen heel erg gespannen. En staren en turen is nu net wat we de hele tijd doen als we achter de computer zitten. De volgende korte oefening, die je altijd even tussendoor kunt doen, brengt direct ontspanning: 


Haal een keer diep adem. Sluit je ogen en laat ze diep in de oogkassen wegzakken (als je dit in gedachten tegen jezelf zegt, gebeurt het al). Het is alsof ze in een warm badje ronddobberen. Laat ze maar lekker drijven en voel hoe ze alle spanning loslaten. Open nu je ogen en draai je hoofd een minuut lang rustig alle kanten op. Laat daarbij je ogen verspringen van object naar object, kijk naar dingen dichtbij en veraf en wissel dit af. Blijf niet langer dan één seconde naar een object kijken. Sluit daarna weer eventjes je ogen. Voel je hoe snel het gaat en hoe makkelijk het is om je ogen te ontspannen en nieuwe energie te geven?


Veel van mijn klanten dragen hun bril 75% minder dan voorheen

Ik draag al jaren geen bril meer en heb geen last meer van oogklachten. Daar ben ik ontzettend blij om. Wat ik geleerd heb, draag ik via mijn cursussen en programma's over aan anderen. En ik word blij van hun resultaten! 


Bijna alle klanten die oprecht met mijn adviezen aan de gang zijn gegaan, zijn minder afhankelijk geworden van hun bril/lenzen. Ze dragen de bril gemiddeld 75% minder dan voorheen. Als ze hem wel dragen, gebruiken ze een zwakkere bril.  Hun zicht verbetert, veel klanten hebben weer zicht teruggekregen waar dit was verdwenen. Ze weten hoe ze hun ogen kunnen ontspannen, waardoor ze zich prettiger voelen in lichaam en geest.


Inmiddels heb ik meer dan duizend mensen geholpen met hun oogklachten en slecht zicht. Samen met mij hebben ze ontdekt dat oogontspanning geen luxe is, maar pure noodzaak. Tenminste, als je je hele leven goed wilt blijven zien, met gezonde ogen. 

OGEN WELLNESSPAKKET voor ontspannen ogen

Deze winter bied ik het OGEN WELLNESSPAKKET voor ontspannen ogen aan. Het doel is  jou in korte tijd te laten ervaren wat er gebeurt als je je ogen leert ontspannen. Als je oprecht met dit pakket aan de slag gaat, zul je al na drie weken een positief effect ervaren op je ogen, je hoofd, je slaap en je welbevinden. Wellness in de ware zin van het woord.


Sinds die dag op de camping weet ik dat er veel meer mogelijk is dan we denken. Wie heeft ons eigenlijk ooit verteld dat we niet zonder die bril kunnen leven?? Het is een fabel. Je kunt echt weer op je eigen ogen leren vertrouwen en ik kan je bij dat proces de weg wijzen. De programma's en trainingen die ik aanbied, zijn erop gericht jouw ogen weer gezond te krijgen. Ik help je de juiste stappen te zetten, in de juiste volgorde, en ik ken de valkuilen. 


Mensen die mijn programma's en trainingen volgen, krijgen er stap voor stap vertrouwen in dat ze hun bril helemaal niet nodig hebben. Ze gaan beter zien dan ze ooit zagen mét bril. Ze zien meer kleur, diepte en contrast. Oogklachten verminderen of verdwijnen. Medicijnen en operaties kunnen worden uitgesteld of geschrapt...


Het OGEN WELLNESSPAKKET is je kans om tegen een laag tarief te ontdekken dat wat ik zeg waar is!

Het OGEN WELLNESSPAKKET 

*Je leert je ogen helemaal te ontspannen, waardoor ze heerlijk rustig gaan aanvoelen

*Je gaat helderder zien

*Er ontstaat ruimte in je blikveld

*Je gaat meer kleur, diepte en contrast zien

*Je zult je rustiger gaan voelen, tijdens en nog lang na het doen van de oefeningen

*Je merkt dat je beter in slaap komt

*Je merkt dat je ’s nachts dieper slaapt

*En ’s ochtends uitgerust wakker wordt

*Je oogklachten verminderen

*Je hoofdpijnklachten verminderen

*Je voelt je lekkerder in je vel

*Je geniet veel meer van het zien 

*Je wordt minder afhankelijk van de bril

*Je gaat je gelukkiger voelen

*Je ervaart minder stress in je leven

*Je kunt beter omgaan met stress

*De ontspanning werkt diep door: in lichaam en geest

*Je ervaart meer plezier in het leven

*Je kunt je beter focussen

*Je kunt beter omgaan met problemen in het leven

*De hectiek van alle dag heeft minder invloed op je

*Je bent in betere verbinding met jezelf

*Je ervaart meer wat jij nodig hebt om plezierig te leven

*Je ogen worden gezonder

*Je lichaam wordt gezonder

*Je ervaart dat ontspannen van de ogen een weldaad is voor je hele systeem

*Je gaat beter zien in het donker

*Je wordt minder gevoelig voor zonlicht

De inhoud van het OGEN WELLNESSPAKKET

Het OGEN WELLNESSPAKKET voor ontspannen ogen bestaat uit drie onderdelen:


1. Het oogontspanningspakket, dat bestaat uit 4 AUDIOBESTANDEN en 3 FILMPJES met uitleg over de belangrijkste oogontspanningsoefeningen. Deze oefeningen ga je elke dag twee keer doen.


2. De minicursus 'BRIL AF LENZEN UIT!' bestaande uit 6 intensieve online lessen die je via de mail krijgt aangeboden. Hierin leer je de stappen te zetten die nodig zijn voor het echt gaan afzetten van je bril.


3. Het EKOOKBOEK Geef je ogen de kost, inclusief recepten. Voeding is ontzettend belangrijk. Heel veel oogklachten worden veroorzaakt door tekorten aan voedingsstoffen in de ogen. Met dit boek in de hand leer je wat je allemaal kunt eten om de gezondheid van je ogen te ondersteunen. Let op: voor wie is het OGEN WELLNESSPAKKET niet bedoeld?

Het OGEN WELLNESSPAKKET is niet geschikt voor jou als je een kant-en-klare oplossing wilt waarbij je in één klap van al je oogproblemen af bent. Het gaat hier niet om een quick fix-oplossing en het vraagt oefening en aandacht van jouw kant om verandering aan te brengen in de conditie van je ogen. De vooruitgang gaat stapsgewijs, maar is niet precies te voorspellen. Soms gaat het langzaam, soms opeens wonderbaarlijk snel. Niemand kan voorzien hoe jouw traject precies zal verlopen. Als je zonder veel moeite te doen meteen alle problemen wilt oplossen, kun je beter niet meedoen.

Voor wie is het OGEN WELLNESSPAKKET wel bedoeld?

Het OGEN WELLNESSPAKKET is bedoeld voor jou als je een verbetering wilt in de conditie van jouw ogen en daar dagelijks tijd in wilt investeren. Het maakt niet uit welke klachten er precies spelen en hoe ernstig deze klachten zijn. Het maakt niet uit of je nu wel of geen bril hebt. Je leert je ogen diepgaand te ontspannen en dat ga je voelen! Het enige wat ik van je vraag, is de oefeningen die ik je aanbied ook echt te doen en de adviezen die in de lessen zitten zoveel mogelijk op te volgen. Dan zul je merken dat na 3 weken je kijk op de wereld letterlijk is veranderd, dat je ogen veel rustiger aanvoelen, dat de frons tussen je wenkbrauwen verdwenen is. En niet in de laatste plaats: dat je je weer opgewekt en levenslustig gaat voelen.

Je kunt alleen nu beginnen met het OGEN WELLNESSPAKKET 

1. De minicursus BRIL AF LENZEN UIT!                                                                                 77,00

2. Het oogontspanningspakket met audio- en videobestanden                               143,00

3. Het ekookboek Geef je ogen de kost                                                                                27,00

4. 3 weken lang dagelijkse begeleiding via de email                                                      33,00           

5. Een stappenplan dat je helpt de voedingstips uit het boek te integreren           17,00

                                                                                                                                Totaal:     297,00

T/m 17 september ontvang je 33% voordeel, je betaalt dan €197,- en krijgt het kookboek als echt boek naar je thuisgestuurd.

Speciaal aanbod: T/m 17 september 33% voordeel en het echte kookboek thuisgestuurd

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Annemarie draagt nooit meer haar bril

Marjolein haar oogklachten worden steeds minder en haar bril draagt zij niet mee

Schrijf je nu in! En ontvang ook een paar waardevolle bonussen:

Bonus 1 - Speciale Oogmeditatie

Als speciale bonus ontvang je een extra audiobestand met een Oogmeditatie-oefening. Een hele bijzondere oefening die je helpt een dieper inzicht te krijgen in de oorzaak van jouw oogklachten.

Bonus 2- E book Moeiteloos Kijken Zonder Bril of Lenzen

In dit ebook vertel ik je meer over mijn eigen ontdekkingstocht naar ontspannen ogen en goed zicht. Wat heeft mij allemaal geholpen om spanningen in mijn ogen los te laten? Lees over de pieken en dalen die ik heb meegemaakt, de oefeningen die mij verder hebben geholpen. Dit boek zal een feest der herkenning zijn. Lees het en leer van mijn zoektocht! Zo zul je sneller de juiste route vinden naar het herstel van jouw ogen en zicht.


Bonus 3- Handboek Moeiteloos Kijken Zonder Bril of Lenzen

Dit handboek bied je een vervolg op het traject van 3 weken. In het boek worden nog meer oefeningen beschreven die helpen om te ontspannen en goed te gaan zien. Het helpt je om de oefeningen en tips nog beter in het dagelijkse leven toe te passen. Daarnaast bevat het handboek een Stappenplan dat je heel gericht helpt bij het afbouwen van je bril. Ook ontvang je er een lijst bij met vragen die je bewust maken van hoe je zicht aan het veranderen is.


Wat anderen zeggen over het boek:

Veel goede tips en inzichten 

“Ik heb je boek bijna uit, erg leuk geschreven! Ik vond het vooral ook goed in elkaar zitten, een goed ritme, goede opbouw. Veel goede tips en inzichten. Ik ben nu elke avond gaan palmeren en sindsdien val ik veel gemakkelijker in slaap! Het werkt echt, want ik had nog steeds moeite met inslapen, maar dat is nu weg! Heerlijk. Dat zoiets “simpels” zoveel invloed kan hebben.”

Reina Hilarides

 Inmiddels heb ik 1,5 jaar geen bril meer

“Ik ben enthousiast je boek gaan lezen. Ik vind het heel prettig leesbaar en toegankelijk voor veel mensen. Ik herken dat je bril verliezen een ommekeer kan betekenen. Inmiddels heb ik 1,5 jaar geen bril meer en dat bevalt me goed. Alleen al door het lezen van dit boek reageren mijn ogen sterk en gaan ze beter zien.”


Dianne Bosch

Gun jij jOUW OGEN nu het OGEN WELLNESSPAKKET?

Aan het begin stelde ik je vijf vragen. Tenminste twee daarvan heb je met “ja” beantwoord en dat betekent dat je last hebt van oogklachten. Je hebt je wel aangepast aan je ongemakken en je hebt je maniertjes gevonden om ermee om te gaan, maar echt helpen doet het niet. De klachten blijven. Dus blijf je aanrommelen met pijnlijke of vermoeide ogen, met hoofdpijnklachten, met slecht zicht, houd je last van slaapproblemen en voel je de negatieve effecten op je dagelijks functioneren. Je bent natuurlijk vrij om op deze manier door te gaan.


De andere optie is: neem het besluit dat je het anders gaat doen. Dat je de verantwoordelijkheid neemt en jezelf gaat bevrijden van je oogklachten en alle problemen die ermee samenhangen. Schrijf je hieronder in en krijg toegang tot het drie weken lopende OGEN WELLNESSPAKKET. Geef jezelf de kans te ervaren dat het werkt. Je kunt pas weten hoe het is om de rust in je ogen te voelen, en de weldadige ruimte in je hoofd, als je de oefeningen ook echt DOET en de adviezen begint op te volgen. Je kunt pas merken dat je opeens beter gaat slapen en je lekker uitgerust en opgewekt voelt, als je echt iedere dag even tijd maakt voor jezelf. Klik op de bestelknop en krijg toegang tot het pakket. Ik wens je ontzettend veel succes!!

Klik op onderstaande knop om direct toegang te krijgen tot jouw OGEN WELLNESSPAKKET! T/m 17 september met 33% voordeel en het echte kookboek thuisgestuurd!

Wat zeggen anderen over mijn methode?

De afgelopen jaren is bewezen dat mijn methode echt werkt. Is er een beter bewijs dan klanten er zelf over te laten vertellen? Lees hieronder wat klanten letterlijk hebben gezegd.

Koos Boertjens

“Ik heb een aantal maanden geleden je oogoefeningen gekocht en ik wil je laten weten dat ik er erg blij mee ben. Ik heb er veel profijt van, en merk nu pas hoezeer mijn ogen doorgaans gespannen zijn, en ook hoe goed het voelt om daar iets aan te kunnen doen.

Bedankt daarvoor!”

Anja Jacobs

"Ik gebruik de audio-oefeningen heel regelmatig bij het palmeren en vind de begeleiding hierbij heel prettig. Het is een fijne begeleiding bij het palmeren en ontspannen van de ogen! Een echte aanrader. Ontspanning voor de ogen is een weldaad, de begeleiding maakt het cadeautje voor mijn ogen compleet"

Michiel

“Ik ga daar beter zien van de oefeningen. Dit is zeker zo bij het zwaaien. Waar ik blij van word, is het gevoel meer diepte te zien, dit is erg ontspannend en ruimtelijk. Als ik bij dat gevoel blijf, wordt het beeld ook vanzelf scherper.”

Chrisnel Payoute

“Mijn dank is groot aan u, ik heb uw oefeningen echt ervaren als de oplossing om beter te kunnen zien. Vooral het palmeren vind ik prima."

Ria Huisman 

“Ik ben blij dat ik door jou de oogontspanningsoefeningen opnieuw ontdekt heb. Het ontspant mijn hele geest en is zeer stressverlagend.” 

Christa 

“Bedankt voor de oefeningen. Ik ben met mijn zoon van 8 begonnen om dagelijks de eerste oefening te doen (hij heeft last van een “lui” oog en pijn aan dat oog). Hij vindt de oefening heel prettig.”