00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Herstel je Oorspronkelijke Frequentie

... en ga Zien met Nieuwe Ogen

Alles is energie. Misschien ben je je er niet van bewust, maar toch is het zo. Als je heel diep doordringt in de cellen van jouw lichaam, blijkt daar geen vaste stof te zijn, maar enkel energie. Jij bent een energetisch wezen dat onderdeel is van één groot Kwantumveld van trilling. 

Wij mensen zijn energetische wezens ...

... en we bestaan letterlijk uit frequenties

Jouw lichaamscellen bestaan uit moleculen, die zijn opgebouwd uit atomen. Een atoom bestaat uit een kern met elektronen die daaromheen draaien. De compositie van een atoom plus de snelheid waarmee de elektronen om de kern draaien, geeft een specifieke trilling af, een ‘frequentie’.


Jouw ogen hebben een andere samenstelling van atomen dan je huid, of je botten. Elk weefsel heeft een unieke frequentie.

Verstoring van de Oorspronkelijke Frequentie


De oorspronkelijke frequentie van een weefsel kan veranderen door allerlei levensomstandigheden, zoals verkeerde voeding, stress, het dragen van brillen of lenzen, gifstoffen, opgelopen trauma’s en onnatuurlijke frequenties in de buitenwereld, zoals wifi, 5G, LED-licht en beeldschermstraling. 


De verstoring van oorspronkelijke frequenties vertaalt zich in ‘niet gezond zijn’. Voor de ogen geldt dat het zicht slechter wordt, of dat ze een ziekte ontwikkelen. 


We wijten dit ‘niet gezond zijn’ vaak aan het ouder worden, maar in feite komt het door de omstandigheden waarbinnen we functioneren. Er is onderzoek gedaan bij natuurvolkeren. Als deze mensen nog ongestoord leefden zoals ze altijd hadden gedaan, waren zij op tachtigjarige leeftijd nog heel gezond en konden ze perfect zien.

Diep Inwerken op de Oorsprong van de klachten


Met de VolZichtmethode leer je hoe je de omstandigheden waarbinnen jouw ogen moeten functioneren kunt veranderen en verbeteren. Dit doe je met een scala aan oefeningen, voeding, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer. Deze totaalaanpak activeert jouw zelfgenezend vermogen. 


Sinds kort heb ik een extra tool tot mijn beschikking, een frequentie-apparaat waarmee we direct diep kunnen inwerken op de oorsprong van jouw klachten: de verstoorde frequenties. 


Dit apparaat zorgt voor een krachtig elektromagnetisch veld dat met hoge snelheid combinaties van frequenties aanbiedt en daarmee de moleculen herinnert aan wat hun originele staat zou moeten zijn. Jouw zelfherstellend vermogen gaat aan de slag om de verstoring te ‘repareren’. Voor verschillende klachten bestaan verschillende frequentieprogramma’s.

Dit is wat je gaat merken

Het gevolg van het werken met de oorspronkelijke frequenties is dat je je beter gaat voelen, of dat symptomen van ziekte verdwijnen, of dat je spontaan stopt met gewoontes die niet goed voor je zijn. 


Marianne hield van de ene op de andere dag op met alcohol drinken, een gewoonte die ze maar niet kon afleren. Nu ging het als vanzelf.


Liesbeth vertelt: “Ik merk dat ik na 3 frequentiesessies nu 's avonds heel tevreden op de bank zit, ondanks de spanning ivm werk en huisgenoten. Diep down zit zo'n positief gevoel van blij zijn met mezelf en met mijn leven. Wat me ook opvalt is het gemak en plezier waarmee ik tegenwoordig contact maak met mensen.”


Elvira merkt na 4 frequentiesessies onder andere dat haar ogen veel vochtiger zijn en ze scherper is gaan zien. Die link is logisch, want als ogen te droog zijn, kunnen ze niet scherp zien.

Frequentie Herstellen? Ik bied tijdelijk een Traject aan

Wil jij ervaren hoe het werken met frequenties jouw leven en zicht kan veranderen en verbeteren? 

Ik bied tijdelijk een traject aan van 3 weken waarin je een reeks frequenties ontvangt. Het frequentieapparaat werkt op afstand. Je blijft dus gewoon thuis en neemt op de afgesproken tijd een rustmoment zonder afleidingen. Je begint met een speciale palmeeroefening voor de ogen, om je te helpen je optimaal af te stemmen op de frequentie. Hoe specifieker en hoe vaker de frequenties, hoe beter jouw systeem weer gaat resoneren met gezondheid. Je kunt kiezen uit drie opties:

Limited

Frequentietraject Basis

397,-
197,-

Een traject van drie weken met iedere week: 

  • 2 groepssessies met frequenties voor het zicht, algeheel welbevinden en good fortune

  • Palmeeroefening om je te helpen af te stemmen op de frequentie.


Maximaal aantal deelnemers = 100


Limited

Frequentietraject Uitgebreid

997,-
597,-
Een traject van drie weken met iedere week: 
  • 2 groepssessies met frequenties voor het zicht, algeheel welbevinden en good fortune

  • Palmeeroefening om je te helpen af te stemmen op de frequentie

  • Een persoonlijke frequentie scan.

  • Met daarop 2 individueel op de persoon afgestemde sessies per week van 60 minuten.


Maximaal aantal deelnemers = 10


Beste keuze

Frequentietraject Exclusief

1297,-
897,-
Een traject van drie weken met iedere week: 
  • 2 groepssessies met frequenties voor het zicht, algeheel welbevinden en good fortune

  • Palmeeroefening om je te helpen af te stemmen op de frequentie

  • Een persoonlijke frequentie scan.

  • Met daarop 4 individueel op de persoon afgestemde sessies per week van 60 minuten.


Maximaal aantal deelnemers = 5


Deze Actie prijs is geldig t/m 13 november