Page content

Vernieuwde versie gratis e-book: Zeven tips om goed te gaan zien

gratis e-book Zeven tips om goed te gaan zienMijn gratis e-book “Zeven tips om goed te gaan zien” is in een nieuw jasje gestoken. De inhoud is herschreven en aangepast aan mijn allernieuwste inzichten. Maar het oog wil ook wat! Ria Mioch heeft de opmaak van mijn e-book onder handen genomen waardoor de opmaak er heel anders uitziet. Ik vind het resultaat prachtig. Het geeft het boek echt een ander aanzien en ben blij dit boek hierbij aan iedereen te kunnen presenteren.

Het ontstaan van het e-book

Toen ik met VolZicht begon had ik het idee om cursussen te gaan geven aan anderen, om de kennis, ervaringen en oefeningen die ik had opgedaan te kunnen doorgeven. Dat het veel meer zou worden dan alleen cursussen, daar had ik toen geen weet van. Met internet hield ik mij niet zo bezig en ik was eigenlijk helemaal niet van plan een website te gaan nemen. Ik stond bij iemand anders op de site en dat vond ik wel prima. “Dan moet je ook een website hebben”, was een reactie die ik veel hoorde. Ik ging toch maar volzicht.nl claimen en mijn site begon met een startpagina waarop stond dat de website nog in wording was.

Website

zeven tips om goed te gaan zienTijdens een netwerkbijeenkomst van de Kamer van Koophandel kwam ik twee jongens tegen die websites maakten en dit voor een goede prijs voor mij wilden doen. Een half jaar later had ik dan ook een website. Ik vond hem heel mooi, maar kreeg later van iemand te horen dat het geen google vriendelijke site was en hij legde me uit waarom. Zo begon dus mijn reis door internetland en twee websites verder ontstond de website zoals hij er nu is. Inmiddels gevuld met vele inzichten en informatie. Een kennisbank met diverse oogklachten en hoe je die zelf kunt verhelpen, vele ervaringen van anderen en de website wordt steeds meer een interactie tussen diverse mensen die allemaal van hun bril af willen.

Zeven tips om goed te gaan zien

Bij een website hoort een gratis weggeefprodukt. Dat leerde ik ook al snel in internetland. Tijdens een website workshop  vertelde ik dat ik bezig was met een gratis e-book over de Bates methode. Maar ja, wie heeft er nou gehoord van dr. Bates? Dat zijn maar heel weinig mensen. De workshop leider zei: “Ik zou eerder willen weten hoe ik weer goed kan gaan zien, zoals: Zeven tips om goed te gaan zien”. En zo ontstond mijn e-book. De rest van de workshop heb ik gewerkt aan het schrijven van het e-book, het idee gaf mij meteen inspiratie.

Gezonde ogen

Schommel jezelf tot levenHet eerste e-book is inmiddels vele malen aangepast. In eerste instantie was het gewoon een pdf met tekst. Als ik nieuwe inzichten had, paste ik de tekst aan en deed er voor de afwisseling wat foto’s bij. In een word bestand vrolijkte ik de tekst wat op met diverse kleurtjes. Zo groeide het e-book tot de huidige versie, die ik je met trots aan wil bieden. De informatie die er instaat, daar gaat het uiteindelijk om, is zeer waardevol. Ik hoor van veel mensen terug dat hun zicht alleen al is verbeterd door de tips uit mijn e-book. De opmaak zoals hij door Ria is gemaakt, vind ik een lust voor het oog. Ik ben er heel blij mee en ik hoop dat het e-book jou verder op weg helpt naar gezonde ogen die goed kunnen zien.

Wil jij ook van je oogklachten af?

Door te blijven wandelen op de platgetreden paden zullen je ogen niet beter gaan zien en de conditie van je ogen waarschijnlijk verder verslechteren. Als je echt van je oogklachten af wilt en beter wilt gaan zien moet je zelf besluiten tot actie over te gaan. Je kunt nu de eerste stap zetten en beginnen met het downloaden van mijn vernieuwde gratis e-book. Daarin geef ik je zeven heldere tips om je te helpen je ogen te genezen en weer goed te gaan zien.

Schrijf je hier in:

zeven tips om goed te gaan zien

 

 

Ben je ook enthousiast over de opmaak van het e-book en wil je meer informatie over het werk dat Ria Mioch doet, klik dan hier voor meer informatie.
Ik zou het leuk vinden als je hieronder een reactie over de diverse tips wilt achterlaten.

Comment Section

2 reacties op “Vernieuwde versie gratis e-book: Zeven tips om goed te gaan zien


Door Monique op 10 oktober 2014

Dag Karin,

Zojuist je ebook aangevraagd en meteen al een oja-moment. In Azie, waar ik de afgelopen winter 5mnd heb rondgereisd, had ik veel minder vaak mijn bril op en zag ik beter. Altijd buiten en veel zon! Ik ga snel je andere tips bekijken.
Het ebook ziet er trouwens heel mooi uit!

Groet,
Monique


Door Karin Hogenboom op 11 oktober 2014

Dank je!

Plaats een reactie


*