Page content

Verrassing: gratis 3 papieren boeken bij je bestelling!

Verrassing: gratis 3 papieren boeken bij je bestelling!

Vele mensen zijn al met mijn Ogen Wellness Pakket aan de slag gegaan en er zijn mooie resultaten bereikt. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Ada Brummelkamp:

“Ik zag steeds waziger, mijn oogdruk was te hoog en mijn ogen voelden gespannen en vermoeid aan. Ik ging met de oefeningen van het Ogen Wellness Pakket aan de slag. Na enkele dagen begon ik al verschil te voelen; voornamelijk minder stress op en rond mijn ogen.

Na twee weken was mijn oogdruk van 28.0 gedaald naar 19.0! Een spectaculair resultaat, maar bovenal gaf me dit een bevrijdend gevoel. Het gevoel dat je weer de eigen regie hebt over het functioneren van je lichaam. Ik gebruik geen oogdruppels meer.”

Wat is het Ogen Wellness Pakket?

Het Ogen Wellness Pakket is een digitaal traject van 3 weken waarbij je:

  • online ooglessen volgt
  • begeleiding krijgt via de mail
  • toegang hebt tot 3 e-books met uitgebreide informatie over de ogen

Met het Ogen Wellness Pakket kun je in 3 weken tijd oogklachten verminderen en verbetering tot stand brengen in de kwaliteit van je zicht. Lees hier meer.

Heb jij ook liever een ECHT boek in handen?

Ik krijg vaak de vraag of het mogelijk is de 3 e-books ook als papieren versie aan te schaffen. Veel mensen hebben graag een echt boek in handen. Echter, als ik dit standaard zou doen zou het Ogen Wellness Pakket een stuk duurder worden.

 

T/m 24 april: ontvang de 3 papieren boeken gratis bij je bestelling

Maar… ik vind dat het wel tijd is voor een feestje! De nieuwste versie van mijn boek “Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen” gaat namelijk binnenkort naar de drukker en ik ben erg trots op de herziene inhoud. Daarom geldt alleen deze week het onderstaande aanbod:

Bestel je t/m 24 april het Ogen Wellness Pakket, dan krijg je als waardevolle bonus de 3 boeken in papieren vorm er gratis bij*:

  1. “Moeiteloos kijken zonder bril of lezen” (t.w.v. €30,-)
  2. “Handboek Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen” (t.w.v. €25,-)
  3. “Geef je ogen de kost”, het kookboek voor gezonde ogen (t.w.v. €40,-)

*Je hebt direct toegang tot het Ogen Wellness Pakket inclusief de 3 e-books. De 3 papieren boeken worden na 9 juni via de post gratis naar je verstuurd.

Bestel nu het Ogen Wellness Pakket

Voor alle informatie over het pakket klik op onderstaande link:

Klik hier om te bestellen en ga direct aan de slag!

Ik wens jou frisse, gezonde ogen en een heldere blik toe!

Karin

Comment Section

0 reacties op “Verrassing: gratis 3 papieren boeken bij je bestelling!

Plaats een reactie


*