Page content

Word jij in 2018 ook de beste versie van jezelf?

Word jij in 2018 ook de beste versie van jezelf?

Een nieuw jaar, een nieuw begin! Deze nieuwe start is een mooi moment om dingen anders te gaan doen in je leven. Een goed voornemen voor jezelf, waar je veel baat bij hebt en jouw leven compleet verandert. Kortom: word de beste versie van jezelf. Samen met een aantal andere ondernemers hebben we een project opgezet dat je hierbij gaat helpen. Elk van hen heeft zijn eigen expertise om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden. Waarbij je ogen en je zicht uiteraard ook in worden meegenomen. Als nieuwjaarskadootje schenken wij je het Beste versie van jezelf pakket!

Nieuwjaarskadootje

Dit nieuwjaarskadootje bestaat uit verschillende webinars die in de week van 8 januari worden gegeven. Iedere dag 1 webinar met belangrijke informatie die jou gaat helpen de beste versie van jezelf te worden. Vaak lopen we met klachten rond die niet nodig zijn, en we als normaal zijn gaan beschouwen. We vinden het bijvoorbeeld heel gewoon om brillen te gaan dragen als we slecht zien, we bedenken niet eens dat wazig zicht op een natuurlijk manier verholpen kan worden. Door het wazige zicht te negeren en glas voor onze ogen te gaan zetten, lossen we de oorzaak van het probleem niet op.

Klachten die ons hinderen voluit te leven

En zo kunnen er veel meer dingen in het leven spelen waar we ons bij hebben neergelegd. Die je tegen houden om de beste versie van jezelf te zijn, zoals:

  • Jezelf door de dag heen slepen, omdat je maar weinig energie hebt.
  • Met je gedachten in negatieve cirkels blijven hangen.
  • Eenzaam, afgewezen of niet goed genoeg voelen.
  • Last hebben van vage kwaaltjes.
  • Pijnlijke, vermoeide, droge ogen die je dag negatief beïnvloeden.
  • In een relatie blijven hangen die meer pijn en verdriet geeft dan vreugde en plezier.

Dit proces kun je omkeren. Je kunt goed voor jezelf gaan zorgen door de juiste stappen te gaan zetten in je leven. Je moet alleen wel weten welke stappen dat zijn. Wat gaat jou nu echt verder helpen? De webinars die wij geven, geven je tools om de juiste stappen te gaan zetten. Hier een kort overzicht van de bijzondere webinars die worden gegeven.

Ontspan de ogen

Vrijdag 12 januari geef ik een webinar waar je leert jouw ogen te ontspannen. Dit is niet alleen een weldaad voor de ogen, maar voor je hele gestel. En ogen die ontspannen zijn kunnen veel beter zien dan ogen die gespannen zijn.

Gezonde darmen voor goed zicht

Om goed te zien is het belangrijk dat onze darmen goed functioneren. Darmen en hersenen hebben een directe verbinding met elkaar en ogen zijn een onderdeel van onze hersenen. Je leert deze week wat de juiste voeding is voor gezonde darmen van collega Martine Touw.

Onvoorwaardelijke zelfliefde

Ik merk vaak aan mensen dat ze boos kunnen zijn op zichzelf en hun ogen, als de ogen niet meer doen wat ze willen. Ik heb het zelf ook vaak gehad, frustratie die naar boven kwam op mijn ogen. En wat jij en je ogen juist nodig hebben is acceptatie en  onvoorwaardelijke zelfliefde. Claudia Krumme geeft een webinar waarin ze je handvatten geeft om bij deze zelfliefde te komen.

Andere onderwerpen zijn: De snelste weg naar ontspanning, mindset en de kracht van visualisatie, afvallen zonder dieet of eetobsessie. Een heel pakket vol waar jij je voordeel mee kunt doen. Een goed voornemen voor het nieuwe jaar, word de beste versie van jezelf.

De beste versie van jezelf

Om mee te doen met dit pakket kun je hier klikken. Je kunt  daarna kiezen aan welke webinars je mee wilt doen. Kun je niet op genoemde tijdstippen, schrijf je dan toch in, je ontvangt dan een uitnodiging voor de replay.

Ik wens je het aller allerbeste voor 2018! Op naar de beste versie van jezelf!

Meld je hier aan voor het pakket De beste versie van jezelf!

Comment Section

3 reacties op “Word jij in 2018 ook de beste versie van jezelf?


Door patries op 10 januari 2018

zeker weten maar er zijn heel wat technische problemen als je met Android kijkt…maar komt in orde☺


Door Patries op 6 januari 2018

super ik doe graag mee om de beste versie van mezelf te worden


Door Karin op 7 januari 2018

Wat leuk Patries. Heb je je al aangemeld?

Plaats een reactie


*