GRATIS: Wil Je Weer Goed Zien, Zonder Bril, Lenzen Of Laseren?

  • Je ogen helen op natuurlijk wijze

  • Beperkende overtuigingen over slecht zicht ombuigen

  • Leer weer te zien net zoals vroeger

50%
Waar mag het e-book naar toe?
Je gegevens zijn veilig en je kunt je op ieder moment afmelden.
Ja, ik wil goed zien zonder bril
7 tips om goed te zien, volzicht.nl

ogen wellness pakket

Oogcollege review

Peter de Beir

“Ongeveer een week geleden ben ik begonnen met de VolZicht-methode en zet ik steeds vaker mijn bril af. In het begin was dit wennen. Inmiddels ga ik op de fiets, wandelen en hardlopen zonder bril op. Het lijkt wel of ik nu al verschil merk."
review ogen wellness pakket

Rita de Boer

"Ik had sterke glazen in mijn bril, -6, en droeg mijn bril continu. Het  idee om te kunnen zien zonder bril raakte een diep verlangen bij mij. Ik ben zo blij dat ik voor samenwerking met VolZicht hebt  gekozen.


Oogcollege review

Raymond de Wit

"Ik ben echt supertevreden met wat ik door de lessen en begeleiding van Karin bereikt heb. Ik doe nu heel veel dingen zonder bril, zoals: voetballen, autorijden en afgelopen winter ben ik met 80 km per uur de  berg af geskied. Echt gaaf!"

IN DIT PRAKTISCHE, GRATIS EBOOK ONTDEK JE:

7 tips om goed te zien, volzicht.nl
Wat de oorzaak is van slecht zicht, dichtbij of veraf, pijnlijke, droge ogen, en oogziektes zoals staar, glaucoom, macula degeneratie.


7 tips om goed te zien, volzicht.nl
Zeven tips waarmee je je zicht kunt verbeteren en je ogen kunt helen. Dit e-book kan voor jou een eerste stap zijn naar goed zicht, naar een andere manier van kijken.
7 tips om goed te zien, volzicht.nl
Het belang van ontspanning, licht, duisternis en gezonde voeding voor de ogen.50%
Waar mag het e-book naar toe?
Je gegevens zijn veilig en je kunt je op ieder moment afmelden.
Ja, ik wil goed zien zonder bril
7 tips om goed te zien, volzicht.nl
Praktische, direct toepasbare tips
oogcollege

Over Karin Hogenboom:

"Dit e-book zorgt voor betere ogen"

Een aantal jaren voor 2010 is mijn eigen ontdekkingstocht naar goed zien gestart. Bijna dertig jaar had ik toen een bril of lenzen gedragen. Stoppen met het dragen van lenzen en brillen was een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen.

Naast goed zien kreeg ik veel in inzicht in ogen. Ogen zijn misschien wel de belangrijkste zintuigen die het innerlijke en het uiterlijke leven met elkaar verbinden. Download dit ebook daarom nu... en ga ermee aan de slag".

  • Al meer dan 10 jaar praktijkervaring
  • Expert op het gebied van natuurlijke ooggenezing
  • Bekend van radio, magazines en RTL4 "EditieNL"

Alvast veel plezier en succes met het lezen en toepassen ervan.


7 tips om goed te zien, volzicht.nl