Hoe ervaren anderen de VolZicht methode?

Lees of bekijk hier hun verhaal

"Je gaat echt een proces in met het jaarprogramma en Karin begeleidt dat op een prachtige manier"

Nora

"Ik heb geen pijnlijke, droge ogen meer. Mijn ogen zijn gezond"

Laura Babeliowsky: Eigenaar van Bouw een boeiend bedrijf

"Het Volzicht Jaarprogramma heeft mij enorm veel opgeleverd"

Jeanne Roefs

"Een Oogoperatie Was Niet Meer Nodig"

De VolZicht methode heeft Marjo een hoop opgeleverd

Wilko ziet veel meer

"Zonder lenzen geeft mij zoveel meer rust!"

"Hoe minder moeite ik doe, hoe makkelijker het zien gaat."

Marjolein draagt geen bril meer!

Rita, Raymond en Peter

"Ik had sterke glazen in mijn bril, -6, en droeg mijn bril continu. Het idee om te kunnen zien zonder bril raakte een diep verlangen bij mij. Tegelijkertijd kon ik het niet geloven. Ik was ook bezig me te verdiepen in laseren, en ben zo blij dat ik voor samenwerking met VolZicht hebt gekozen.

De begeleiding van Karin ervaar ik als heel menselijk en goed behapbaar en ik heb al veel angsten overwonnen door het programma te volgen. Zoals het rondlopen zonder bril. Inmiddels kan ik daarvan genieten.

Ook heb ik heel veel aan de ontspanning van de ogen. Het is ongelofelijk hoeveel dit doet voor mijn welzijn."

review ogen wellness pakket
Rita de Boer
"Ik ben echt supertevreden met wat ik door de lessen en begeleiding van Karin bereikt heb. Ik doe nu heel veel dingen zonder bril, zoals: voetballen, autorijden en afgelopen winter ben ik met 80 km per uur de berg afgeskied zonder bril, dit was geen probleem en voor mij voor het eerst van mijn leven dat ik zonder bril heb geskied. Echt gaaf!"
Raymond de Wit
“Ongeveer een week geleden ben ik begonnen met de VolZichtmethode en zet ik steeds vaker mijn bril af. In het begin was dit wennen: blijkbaar zit daar veel angst en onzekerheid. Inmiddels ga ik op de fiets, wandelen en hardlopen zonder bril op. Zelfs tv kijken doe ik af en toe zonder bril. Het lijkt wel of ik nu al verschil merk. Ik ben verbaasd dat de vooruitgang zo snel gaat. Mijn glassterkte is -3,00 tot -3,50 met aan één kant een cilinder van -0,75. Het is heerlijk om buiten weer de wind op mijn ogen te voelen. Met een bril is dit toch minder.”
Peter de Beir

Ad kan nu de druk in zijn ogen op een natuurlijke manier reduceren

Petra en VolZicht in Zweden

Ik had onder andere last van een macula pucker, dan zit er een gat in je macula. Sinds ik het programma van VolZicht hebt gevolgd. Mijn ogen voelen veel prettiger aan dan vorig jaar. Een waas die altijd op mijn linkeroog zat, is verdwenen. Ik heb heel veel angsten achter me gelaten, ik raak niet meer zo makkelijk in paniek. Ik heb op heel gebieden veel meer vertrouwen gekregen. Ik ben mijn zelfgenezend vermogen aan het ontwikkelen en heb geleerd om liefdevol naar dit proces te kijken.
Mony Theissens

"Mijn ogen zijn al een stuk verbeterd en voelen veel fijner aan"

Eva Grootenhuis

Klaziena, Helen en Grace

Na jarenlang diverse dokters te hebben geraadpleegd, is door VolZicht mijn probleem nu over!

Ik wil je bedanken voor de zo goed als opgeloste droge ogen. Na jarenlang diverse dokters langs te zijn geweest, is mijn probleem nu eindelijk opgelost en gebruik ik geen druppels meer.


Als ik weer last krijg, vraag ik u om raad, dat werkt beter dan een [echte] dokter.

Klaziena
Na een paar eenvoudige oefeningen is het vervelende gevoel al verdwenen.
Omdat ik veel achter de computer zit, heb ik vaak last van vermoeide en prikkende ogen. Tijdens het VolZicht programma heb ik geleerd hoe ik mijn ogen kan ontspannen. Na een paar eenvoudige oefeningen is het vervelende gevoel al verdwenen. De ontspanning werkt ook dieper in, ik voel me  prettiger sinds ik de VolZicht methode toepas. 
Helen Vinke
In plaats van +10 gebruik ik nu +4
Ik ben heel blij met het programma die ik bij jou volgde. Je hebt mij de ‘ ogen geopend’ om te gaan snappen dat ik kan genezen. Vorig jaar heeft de opticien mijn ogen gemeten en constateerde dat ik +10 nodig had met leesgedeeltes +11. Aaron heb ik toen een bril aangeschaft van +7. Inmiddels kan ik daarmee prima auto rijden en ook whattsapp lezen. E-mails ed. lees ik nog met +9. Een paar maand geleden heb ik een nieuwe bril aangeschaft van +4. Natuurlijk moest ik beloven dat dit geheel voor ‘ eigen risico’ gebeurde. Nou dat doe ik graag want het proces is ZEER BOEIEND te noemen. Ik kan inmiddels auto rijden met mijn nieuwste bril. ( nog niet in donker) Ik ontdekte vandaag dat ik in de spiegel mijn eigen ogen een beetje kan zien zonder bril. Zodra het mogelijk is gaat de bril af natuurlijk. Bij allerlei activiteiten dus.
Grace Huiskamp

Nicole haar ogen werken nu veel beter samen

"Ik sta veel meer in mijn kracht"

"Ik ben ontzettend blij met de ontspanning in mijn ogen"

"Ik slaap sinds jaren weer goed!"

Lynn Hoogendoorn:  Eigenaar van Grip op Gezondheid
Karin Hogenboom

Over Karin Hogenboom

Bijna tien jaar houd ik mij al bezig met de gezondheid van de ogen en met het zien zonder bril of lenzen. Ik ben eerst begonnen zelf mijn bril af te gaan zetten en ontdekte hoeveel mij dit bracht. Ik ging niet alleen beter zien, maar ook beter slapen, me beter voelen en ik kreeg veel meer plezier en vreugde in mijn leven. Ik ontdekte wat een bijzonder avontuur het is om scherp en helder te gaan zien met eigen ogen.

Ik ben andere mensen hier ook bij gaan helpen. Ik ging op onderzoek uit naar wat ogen allemaal nodig hebben om goed te gaan zien en alles wat ik ontdekt heb, geef ik nu met alle liefde persoonlijk door. Het is namelijk heel fijn om begeleiding te krijgen bij het leren zien zonder bril, ik merk dat mensen die op eigen houtje aan de slag gaan vaak gedesillusioneerd raken. Het goed zien zonder bril of lenzen lukt dan niet en dan geeft men het op. Dat is jammer, want je kunt echt geweldige resultaten bereiken, als je maar weet hoe!