Goed leren zien op natuurlijke wijze!

Zonder bril, lenzen of laseren

Heb jij moeite met kijken? Zie je wazig in de verte of dichtbij? Heb je het idee dat je zonder bril bijna niets ziet? Of heb je last van vervormingen in het zien, de zogenaamde cilinderafwijking? Misschien zijn je oogklachten ernstiger en lijd je aan staar, glaucoom, maculadegeneratie of netvliesloslating. En gaan de klachten gepaard met pijn in de ogen, met vermoeide, droge en/of rode ogen.

Zijn brillen en lenzen de oplossing?

Waarschijnlijk is jou als oplossing aangeboden om een bril of lenzen te gaan dragen, je ogen te laten laseren of een andere operatie te laten uitvoeren, zoals het zetten van lensimplantaten. Bij oogklachten heb je misschien oogdruppels voorgeschreven gekregen, die de nodige bijwerkingen hebben. Al deze oplossingen doen niets aan het verbeteren van de gezondheid van de ogen zelf. Sterker nog, de ogen gaan alleen maar slechter zien en de kans op klachten neemt toe. Gelukkig kun je heel goed zelf iets doen om de conditie van je ogen, en daarmee van je zicht, te verbeteren.

Ik ging slechter zien door mijn bril

Mijn naam is Karin Hogenboom. Zelf heb ik jarenlang brillen en lenzen gedragen, totdat ik de manier ontdekte waarmee ik leerde op een natuurlijke manier te zien, met mijn eigen ogen. Op mijn tiende begon ik met een bril met sterkte -1 en -1,25. Toen ik twintig was, waren mijn ogen verslechterd tot -2,75 en -3,25, en in beide ogen was er een cilinderafwijking bijgekomen. Ik was geheel afhankelijk van mijn bril en ervan overtuigd dat ik slechte ogen had die zonder bril niets konden zien. Ik zette mijn bril op als ik uit bed kwam en deed hem pas weer af als ik ging slapen.

Gelukkig heb ik niet laten laseren

Ik stond op het punt om mijn ogen te laten laseren. En ben nu heel blij dat ik die stap uiteindelijk niet heb gezet. Toen ik mij verdiepte in het onderwerp 'laseren', las ik veel verhalen van mensen die vervelende bijwerkingen hadden van de operatie. Ik schrok hiervan, maar ondertussen wilde ik wel graag van mijn bril af. Die begon me steeds meer te irriteren: iedere keer die vieze glazen, de pootjes die in mijn vel drukten, het gevoel van niet zonder te kunnen. Gelukkig ontdekte ik de methode voor natuurlijk zien. En zette mijn bril af!

Het eerste wat er gebeurde toen ik mijn bril ging afzetten en begon met het toepassen van de methode, was dat ik beter ging slapen. Al jaren had ik moeite met inslapen en lag ik halve nachten wakker. Dat slecht slapen vaak veroorzaakt wordt door spanning in de oogspieren, wist ik toen niet. Sinds ik mijn bril niet meer draag, val ik makkelijk in slaap en is mijn slaap dieper. Er begon sowieso wonderbaarlijk meer rust en ontspanning in mijn leven te komen. Daarnaast verbeterde mijn zicht, stap voor stap. Ik kan bijna wel zeggen dat het afzetten van mijn bril mijn leven heeft gered. Voordat ik met de methode aan de slag ging was ik altijd verschrikkelijk moe, sliep ik slecht, stond ik voortdurend onder spanning en had ik steeds minder zin in de dag. 


De Amerikaanse oogchirurg dr. Bates ontdekte in 1920 al dat slecht zien en oogklachten als oorzaak hebben dat de oogspieren teveel onder spanning staan. Onze ogen reageren heel snel en heel subtiel op stress. De spanning wordt vervolgens razendsnel doorgegeven aan het hele lichaam, met een scala aan klachten tot gevolg.


Het ontspannen van mijn ogen heeft zijn weerslag op alles

Spanning zet zich heel snel vast in de oogspieren en de ogen, die daardoor wazig gaan zien en klachten ontwikkelen. De vraag is: waar komt die spanning vandaan? En hoe kom je van die spanning af? Het zoeken naar antwoorden werd voor mij een ware innerlijke ontdekkingstocht. Met behulp van de Batesmethode heb ik geleerd mijn ogen te ontspannen en dit heeft zijn weerslag op alles in mijn leven. Mijn slaappatroon is weer gezond, ik vind gemakkelijker mijn rust in de hectiek van alledag en de kwaliteit van mijn zicht is verbeterd op een manier die ik van te voren niet voor mogelijk had gehouden. Ik zie nu veel meer kleur, contrast en diepte dan ooit. Vaak ervaar ik de wereld die ik zie als magisch.

Niet alleen de oogspierontspannende oefeningen van de Batesmethode hebben ervoor gezorgd dat mijn ogen nu weer gezond zijn. In de loop van de jaren heb ik ontdekt dat er veel meer factoren meespelen. Er kwamen elke keer nieuwe, verdiepende ideeën en methodieken op mijn pad, die mij hielpen om steeds helderder te gaan zien. Ik voel sterk de innerlijke drang om al deze inzichten te delen met de mensen om mij heen. Zodat een ieder die weer goed wil leren zien niet zelf het wiel hoeft uit te vinden. In het kader van VolZicht geef ik mijn visie door: een holistische samenvoeging van alles wat ik ontdekt heb.

Ik heb inmiddels honderden boeken gelezen, zelf een groot aantal behandelingen ondergaan en uitgeprobeerd, heb met vele tientallen specialisten gesproken op het gebied van alternatieve geneeswijzen en tienduizenden uren én euro's geinvesteerd in studie en scholing rondom de gezondheid van de ogen.

Ervaringen 

“Ik ben met vakantie en heb al een week geen bril gedragen. Kan veel beter tegen licht door het lichthappen en zie echt beter, ik ben zo blij! Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik geen zieke, maar gezonde ogen. Verheug me weer op je volgende les. Zo fijn dat je zoveel deelt! Dank!”

Petra Drankenhorst

“Een voortreffelijke training! Duidelijk en overzichtelijk. Als je er serieus mee aan de slag gaat, merk je al binnen twee weken resultaat.  Dus: Grote dank, Karin!”

Jacques Slingerland

"Ik ben een paar weken terug de online training gaan doen, "Op weg naar VolZicht". Ik merk dat mijn ogen veel prettiger aanvoelen, ik gebruik mijn multifocale bril nog maar nauwelijks. Zeker niet voor het lezen, want dat gaat nu gemakkelijk zonder bril. Karin pakt het heel praktisch aan en geeft ook aandacht aan het emotionele stuk dat bij het zien speelt."

Erik Verbeke

Ik heb duizenden mensen geholpen hun zicht te verbeteren

Inmiddels heb ik duizenden mensen geholpen hun zicht te verbeteren en hun oogklachten te verminderen of geheel te verhelpen. Ik geef workshops, bied intensieve persoonlijke programma's en online trainingen aan, en geef steeds nieuwe tips en adviezen via mijn website. Ik vind het fantastisch om mensen op weg te helpen naar 'vol zicht', ze te begeleiden en te adviseren. Ik word ontzettend blij van de resultaten die behaald worden, zie hieronder:

Resultaten bij mijn klanten

Het probleem van pijnlijke en droge ogen lost zich heel snel op, binnen een paar weken tot een half jaar.

De ogen worden weer gezond! Klanten gaan scherper, helderder, méér zien. En heel belangrijk: ze krijgen weer plezier in het zien.

Klanten gebruiken hun bril 50 tot 75% minder. Ze laten de bril af, of gebruiken een zwakkere sterkte. Ze hebben binnen een paar weken geen multifocale bril meer nodig.

Klanten kunnen beter omgaan met computerwerk, men heeft 75 tot 85% minder last van computerogen.

Klanten gaan anders zien: meer kleuren, diepte, contrast. Dit maakt blij, vrij en gelukkig!

Door het ontspannen van de ogen gaan klanten goed in hun vel zitten. Ze kunnen veel beter omgaan met stress in het dagelijks leven.

Start nu: goed leren zien met deze online training

De training: in 8 online lessen leer je hoe je zonder bril of lenzen goed en scherp kunt zien

Eigenlijk zijn we gewoon verleerd hoe we moeten kijken. Tijdens het doorlopen van de lessen word je aangemoedigd om je ogen op de juiste manier te gaan gebruiken. Daar merk je snel resultaat van! Namelijk:


* De ogen gaan ontspannen

* De ogen worden gezonder

* De ogen gaan anders zien: meer kleur, diepte, contrast en helderheid

* Het zicht wordt aangenamer en zachter

* Je wordt steeds minder afhankelijk van de bril

* Je gaat beter zien zonder bril

* Je gaat genieten van het zien en met plezier kijken, er gaat een wereld open

* Je gaat beter slapen

* Hoofdpijnklachten verminderen of verdwijnen


De training: je leert op een natuurlijke manier scherp zien 

Onze ogen willen wel ontspannen en scherp zien, maar wij houden ze eigenlijk tegen. De training leert je de natuurlijkheid weer terug te brengen in het zicht. Dit gebeurt er:


* Je gaat anders kijken waardoor je scherper gaat zien

* Je leert bewegingsoefeningen om beter te gaan zien

* Je gaat de ogen ontspannen zodat je meer rust ervaart in de ogen

* Je leert hersenoefeningen om goed te gaan zien

* Je leert kleine lettertjes lezen met eigen ogen

* Je gaat breder kijken waardoor je zicht ontspant

* Je ziet meer kleur, diepte en details 


De training biedt extra ondersteunend materiaal 

Als het om de gezondheid van je ogen en om goed zien gaat, zijn er veel dingen die je moet weten. De training verschaft je belangrijke inzichten. Je leert:


* Welke verlichting goed is voor de ogen zodat je makkelijker kunt zien

* Welke hulpmiddelen helpen om scherp te zien zonder dat het spanning geeft

* Hoe je de energie van de aarde kunt gebruiken om helder te gaan zien

* Welke voedingsstoffen je ogen nodig hebben om gezond te worden

* Welke hulpmiddelen er zijn om goed te gaan ontspannen


Bonusmateriaal bij de online training:

Gratis e-book "Op weg naar VolZicht"

Bij de trainging ontvang je het e-book over de Batesmethode, ‘Op weg naar VolZicht’'. Hierin lees je wat de Batesmethode inhoudt, hoe Dr. Bates tot zijn methode kwam en hoe de methode werkt. Een handig naslagwerk als je met de training bezig bent. Als je jezelf de achterliggende gedachtengang eigenmaakt, ben je meer gemotiveerd om de methode goed toe te passen.

Letterkaart en ander oefenmateriaal

Dr. Bates werkte veel met de letterkaart. Deze kaart is een belangrijke basis voor de training. Je kunt de letterkaart gratis downloaden en op een lichte plek in je woning ophangen. In de training leer je hoe je de letterkaart dient te gebruiken. Je zult ontdekken hoe dit hulpmiddel je kan helpen beter te zien. Ook krijg je toegang tot ander oefenmateriaal dat je nodig hebt.

Gratis dagboek

Je ontvangt een digitaal dagboek. Hierin houd je bij hoe de oefeningen zijn verlopen, door middel van het beantwoorden van vragen en door suggesties waarop te letten. Hoe heb je de oefeningen ervaren? Welke gebeurtenissen hebben die dag gespeeld? Dit helpt je om verbanden te gaan zien tussen de omstandigheden en de kwaliteit van je zicht. Dat slecht zien met een verscheidenheid aan factoren te maken heeft, zal dan duidelijker worden. Dit inzicht helpt je om bepaalde gewoontes die je hebt en die niet goed voor je ogen zijn, te veranderen.

Besloten Community "Op weg naar VolZicht"

Alleen is maar alleen. Binnen deze besloten groep kom je gelijkgestemden tegen, mensen die net als jij op een natuurlijke manier hun ogen aan het helen zijn. Delen is helen!

Krijg nu direct toegang tot  de training "Op weg naar VolZicht"

Meld je nu direct aan en begin meteen met investeren in jouw ogen en jouw zicht

goed zien zonder bril of lenzen


Ook hebben we een aantal exclusieve bonussen voor snelle beslissers!

Het oogontspanningspakket

Voor de eerste 25 aanmeldingen

(Nog 20 beschikbaar)

Een combinatie van het boek Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen als ebook, de mp3 met oogontspanningsoefeningen en 2 extra bonussen in 1 digitaal pakket samen. Leer met dit pakket hoe jij de gezondheid van je ogen kunt verbeteren en weer kunt leren zien zonder bril, lenzen of laseren.


Ervaringen van anderen!

“Ik ben nu een week bezig en heb nauwelijks mijn bril meer op gehad. Bevalt goed, Voel me vrijer met de wind en zon recht in mijn gezicht! Door de oefeningen voel ik me meer geaard en rustiger. Mijn ogen voelen ontspannen en ook slapen gaat beter. Heb al drie nachten doorgeslapen. Opvallend voor mijn doen!”

Heleen de Lang

“Ik heb een aantal maanden geleden je training gekocht en ik wil je laten weten dat ik er erg blij mee ben. Ik heb er veel profijt van, en merk nu pas hoezeer mijn ogen doorgaans gespannen zijn, en ook hoe goed het voelt om daar iets aan te kunnen doen."

Koos Boertjens

De training is een leuke afwisseling van oefeningen en informatie. Ik hoop dat veel mensen deze oogsensatie gaan beleven.”

Monique van Schoot

"Ik heb echt veel gehad aan de training! Ik zie nu veel beter dan eerst. De dingen die je zegt over meer kleur, en vooral ook meer ontspanning in de ogen, heb ik ook echt ervaren. Ik heb meer dan 20 jaar continu een bril gedragen. Die heb ik nu echt niet meer nodig. Nogmaals heel veel dank en veel succes!

Joost Raymakers

“Gisteren had ik een bijzondere gewaarwording! Ik kijk al jaren naar mijn ogen om te zien hoe ze er uitzien. Rood, gesprongen adertje, troebel, enz. Gisteren keek ik met een andere blik naar mijn ogen, als ogen, niet als zieke ogen en dat was een heel positief en fijn gevoel, ik werd er blij van en vond ze weer mooi! Dat heeft echt met de training te maken, dank je wel Karin.”

Maria Nelissen

“Karin laat je zien en voelen hoe kinderlijk eenvoudig een oog eigenlijk is. Als je er lief voor bent, dan heb je er je hele leven plezier van”

Erwin van Lun http://erwinvanlun.nl

Begin nu met goed zorgen voor jouw ogen!

De prijs van de training bedraagt €1500,-

Wil je liever in termijnen betalen?