Ontspan de Ogen!

Ik hoop dat je hebt genoten van de online training en je nieuwe inzichten over jouw ogen hebt gekregen.

Samenvatting training

Via onderstaande button kun je een samenvatting van de dia’s van de training terug lezen. Op je gemak kun je de belangrijkste punten overzien en de vragen van het webinar rustig beantwoorden..

't Ogen Wellnesspakket: In 3 weken tijd naar weldadig ontspannen ogen

Investeer nu in jouw ogen, zodat ook jouw ogen zich weer gaan ontspannen, gezond worden en goed gaan zien. Met 't Ogen Wellnesspakket bereik je in 3 weken tijd weldadig ontspannen ogen. 

Ervaringen van deelnemers die de 't traject al doorlopen hebben!

"Ik gebruik de audio-oefeningen heel regelmatig bij het palmeren en vind de begeleiding hierbij heel prettig. Het is een fijne begeleiding bij het palmeren en ontspannen van de ogen! Een echte aanrader. Ontspanning voor de ogen is een weldaad, de begeleiding maakt het cadeautje voor mijn ogen compleet"

Anja Jacobs

“Ik ben met vakantie en heb al een week geen bril gedragen. Kan veel beter tegen licht door het lichthappen en zie echt beter, ik ben zo blij! Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik geen zieke, maar gezonde ogen. Verheug me weer op je volgende les. Zo fijn dat je zoveel deelt! Dank!”

Michiel

“Bedankt voor de oefeningen. Ik ben met mijn zoon van 8 begonnen om dagelijks de eerste oefening te doen (hij heeft last van een “lui” oog en pijn aan dat oog). Hij vindt de oefening heel prettig.”

Christa