Gezonde ogen kunnen goed zien!

Doe mee met het webinar en ontdek het geheim van gezonde ogen! Beschikbaar t/m 17 mei!

Webinar: Gezonde ogen kunnen goed zien

Tip: Zorg dat je tijdens het webinar op een rustig plekje zit waar je niet afgeleid wordt, Neem pen en papier bij de hand om aantekeningen te maken. Zet alle andere programma's op je computer uit. 

Samenvatting webinar

Via onderstaande button kun je een samenvatting van de dia’s van het webinar terug lezen. Op je gemak kun je de belangrijkste punten overzien en de vragen van het webinar rustig beantwoorden..

Gezonde ogen kunnen Goed zien!

Investeer nu in jouw ogen, zodat ook jouw ogen gezond worden en goed kunnen zien. Met de online training bereik je dit, op een makkelijke, toegankelijke en plezierige manier leer jij wat jouw ogen nodig hebben om gezond en fit te zijn en scherp te kunnen zien. 

Ervaringen van deelnemers die de training gedaan hebben!

“Een voortreffelijke training! Duidelijk en overzichtelijk. Als je er serieus mee aan de slag gaat, merk je al binnen twee weken resultaat.  Dus: Grote dank Karin!”

Jacques Slingerland - Slingerland Kampeerbungalowsl

“Ik ben met vakantie en heb al een week geen bril gedragen. Kan veel beter tegen licht door het lichthappen en zie echt beter, ik ben zo blij! Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik geen zieke, maar gezonde ogen. Verheug me weer op je volgende les. Zo fijn dat je zoveel deelt! Dank!”

Petra Drakenhorst

“Ik ben nu een week bezig en heb nauwelijks mijn bril meer op gehad. Bevalt goed, voel me vrijer met de wind en zon recht in mijn gezicht! Door de oefeningen voel ik me meer geaard en rustiger. Mijn ogen voelen ontspannen en ook slapen gaat beter. Heb al drie nachten doorgeslapen. Opvallend voor mijn doen!”

Heleen de Lang