Van schaarste naar overvloed!

Ik hoop dat je hebt genoten van het webinar en je nieuwe inzichten over jouw ogen hebt gekregen.

Samenvatting online training

Via onderstaande button kun je een samenvatting van de dia’s van de training terug lezen. Op je gemak kun je de belangrijkste punten overzien en de vragen van de training rustig beantwoorden..

Ben jij klaar voor de volgende stap? Doe je mee met het jaarprogramma De ogen natuurlijk zelf genezen?

Investeer nu in jouw ogen, zodat ook jouw ogen zich weer gaan ontspannen, gezond worden en goed gaan zien. Zet alles in wat jouw ogen nodig hebben en ga steeds meer genieten van het zien.

Plenty of space for a smooth sub-title!

Via onderstaande link vind je de informatie over het jaarprogramma. 

Ervaringen van deelnemers die de 't programma al doorlopen hebben!

"Ik gebruik de audio-oefeningen heel regelmatig bij het palmeren en vind de begeleiding hierbij heel prettig. Het is een fijne begeleiding bij het palmeren en ontspannen van de ogen! Een echte aanrader. Ontspanning voor de ogen is een weldaad, de begeleiding maakt het cadeautje voor mijn ogen compleet"

Welmoet Babeliowsky

Ik geniet van het zien zonder bril

“Ik had sterke glazen in mijn bril, -6, en droeg mijn bril continu. Het idee om te kunnen zien zonder bril raakte een diep verlangen bij mij. Tegelijkertijd kon ik het niet geloven. Ik was ook bezig me te verdiepen in laseren, en ben zo blij dat ik voor samenwerking met VolZicht hebt gekozen.

De begeleiding van Karin ervaar ik als heel menselijk en goed behapbaar en ik heb al veel angsten overwonnen door het programma te volgen. Zoals het rondlopen zonder bril. Inmiddels kan ik daarvan genieten.

Ook heb ik heel veel aan de ontspanning van de ogen. Het is ongelofelijk hoeveel dit doet voor mijn welzijn. .”

Rita de Boer

"Ik heb mijn bril niet meer tevoorschijn gehaald sinds ik het jaarprogramma doe en daar ben ik elke dag blij om. Ook mijn innerlijk zicht wordt steeds helderder en duidelijker."

Trude