Wat heb jij nodig om te beginnen?

Gebruik je al heel lang een bril om in de verte scherp te zien, misschien zelfs al sinds je kind was? Of heb je nog niet zo lang een bril en gebruik je hem voor de kleine lettertjes? Spelen er andere klachten bij je, zoals droge, pijnlijke, vermoeide, branderige ogen, of zie je steeds van die storende vlekjes? Of zijn je ogen ziek en heb je een diagnose gekregen, bijvoorbeeld staar, glaucoom, maculadegeneratie?

De essentie van oogklachten

Er kan van alles spelen rondom de ogen, maar in essentie komen alle problemen voort uit het feit dat we ze niet geven wat ze nodig hebben. Doordat de balans zoek is, raken ze gespannen, gestrest, behoeftig. En dat wordt niet vanzelf beter.

Ik ben een boek aan het schrijven

Hoe kun je je ogen wél geven wat ze nodig hebben? Ik heb me gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een boek, waarin ik veel van wat ik weet wil uitleggen. Tijdens het schrijfproces merk ik dat er één vraag steeds opnieuw opkomt. Wat hebben mensen nodig om serieus goed voor hun ogen te gaan zorgen? Ik vind het echte antwoord lastig te vinden (“tijd” of “geld” vind ik iets te simpel) en daarom wil ik de vraag graag aan jou persoonlijk stellen: Wat heb jij nodig om goed voor je ogen te gaan zorgen? 

Wil jij me helpen?

Jouw input kan me helpen het boek nog beter op de lezer af te stemmen. Onder de mensen die antwoorden op de vraag, verloot ik drie deelnamebewijzen voor mijn online workshop Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen, die start op woensdag 10 maart. Je kunt jouw antwoord onder deze blog plaatsen, of sturen naar info@volzicht.nl. Wil je meedoen aan de verloting, reageer dan vóór 8 maart.

Klik hier voor meer informatie over de workshop.

Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoord. Alvast bedankt!

Groetjes Karin