Vul SVP dit intakeformulier in

Wat goed dat je nieuwsgierig bent naar VolZicht! 

Je staat op het punt om te ontdekken hoe je jouw ogen en zicht kunt helen op natuurlijke wijze.


  • Vul hieronder het intakeformulier in. 
  • We kunnen helaas niet met iedereen in gesprek. 
  • Na het invullen laten we weten hoe we je het beste van dienst kunnen zijn. We geven je altijd een advies hoe je  aan de slag kunt gaan om jouw ogen en zicht te helen.
  • Je ziet nu eerst een aantal testimonials.
  • Bekijk ze even rustig, want in het formulier wordt er een vraag over gesteld.
  • Daarna kun je het formulier invullen.

Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld volgens ons privacybeleid.


 LET OP! 

Wanneer je het formulier straks op de juiste wijze hebt verzonden, krijg je een bevestiging.

Als je die niet ontvangt, is het formulier nog niet verzonden en is er ergens een onvolledigheid.


Hartelijk dank voor je belangstelling!

"Een Oogoperatie Was Niet Meer Nodig"

Lydia had heel veel spanning op haar ogen en zag scheel. Haar oogarts wilde haar operen.

Laura heeft geen pijn meer in haar ogen

Pijnlijke en droge ogen, daar had Laura last van. Ook zagen haar ogen er rood en ongezond uit. Dit heeft Laura helemaal omgekeerd. Haar ogen zijn nu gezond!

Het Jaarprogramma heeft Jeanne enorm veel gebracht

"Het VolZicht jaarprogramma heeft mij enorm veel opgeleverd. Ik weet nu wat ik iedere dag moet doen om goed en blijvend goed te zien. Ook op mijn gezondheid heeft het een impact gehad."

Ad kan nu de druk in zijn ogen op een natuurlijke manier reduceren

Ad kreeg de diagnose glaucoom en merkt nu dat hij niet alleen met zijn ogen bezig is, maar ook hoe hij in het leven staat verandert. Zodat de druk in zijn leven en in zijn ogen weer dalen. 

Wilko ziet veel meer

Wilco had hele slechte ogen. Hij stapte in het VolZicht jaarprogramma op het moment dat er geen leven zonder bril denkbaar was. Tijdens het programma verdween de waas bij Wilco en hij is steeds meer gaan zien. Een enorme vooruitgang.

De VolZicht methode heeft Marjo veel opgeleverd

Het programma heeft haar geleerd om de spanning los te laten. Marjo voelt zich veel rustiger en stabieler. Ze heeft een helderder en breder blikveld gekregen.

"Hoe minder moeite, hoe beter ik zie"

Lorre kon niet zonder haar bril. Totdat ze ontdekte dat dit veel inspanning kost en spanning gaf.

Zonder lenzen zijn geeft mij zoveel rust!

Marianne vertelt hoe blij ze is dat ze dankzij de VolZichtmethode nu zonder lenzen ziet. Dat geeft haar veel rust en voelt heel prettig voor haar ogen.

Nicole haar ogen werken nu veel beter samen

Na een ongeluk met haar oog kreeg Nicole problemen met zien, onder andere ging ze heel erg dubbel zien. Dat dubbele zien wordt sinds zij het programma bij VolZicht volgt veel minder en ook is haar zicht in de verte verbeterd.

Marjolein heeft vertrouwen terug in haar ogen

Marjolein vertelt dat ze verheugd is na de 3 daagse in Drenthe. Zij doet mee met het jaarprogramma van VolZicht en draagt nu geen bril meer.

LET OP:

Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen. Zij weet wat ogen van nature nodig hebben om beter te zien.

Zij gebruikt de ogen (en hun klachten) als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling.

Door voor het pad van innerlijke heling te kiezen, ga je vanzelf beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Omdat alles met elkaar verbonden is. Niets staat op zichzelf.


Wil jij voornamelijk de focus leggen op het helen van één specifieke oogklacht zonder je te willen verdiepen in de bredere context, dan is de VolZichtmethode niet geschikt voor je en hoef je geen gesprek aan te vragen. Dan kunnen we je niet goed verder helpen.


Je werkt bij VolZicht middels onze totaalaanpak. Je kunt daarbinnen kiezen uit verschillende programma's, van online trajecten waarbij je zelfstandig aan de slag gaat tot trajecten met persoonlijke ondersteuning waarbij je meedoet aan live bijeenkomsten.

Hoe intensiever het programma dat je kiest, hoe omvangrijker de begeleiding. Persoonlijke begeleiding brengt je verder en leidt tot VolZichtbare resultaten.

Wij faciliteren, terwijl jij zelf de volle verantwoordelijkheid voor jouw (oog)helingsproces draagt. Hoe het volgen van het programma precies uitwerkt, is vooraf door niemand te voorspellen. Uit ervaring blijkt dat deelnemers vaak verrast zijn door de onverwachte, positieve resultaten. Het verschilt ook zeer per persoon. Ieder mens is anders en reageert op unieke wijze.


De garantie die wij kunnen geven: wij bieden onze totaalaanpak voor natuurlijke oogheling en spannen ons in om je daarbinnen optimaal te ondersteunen en te begeleiden (afhankelijk van je programma-keuze).


FORMULIER

  LET OP!  

Wanneer het formulier juist is verzonden, behoor je een bevestiging daarvan te krijgen.

Als je die niet ontvangt, is het formulier nog niet verzonden en is er ergens een onvolledigheid.