Het gedrukte exemplaar van "Heel je ogen" is klaar!

Het gedrukte exemplaar van "Heel je ogen" is klaar! Wat een heerlijk gevoel, om mijn boek als echt boek vast te houden. Ik ben heel blij met het eindresultaat en heb de inwijding van het boek onder andere gevierd met Madelein Bol en Ray van Schaffelaar.


Ray van Schaffelaar heeft het boek opgemaakt en de mooie kaft ontworpen. Hij doet veel design werk voor VolZicht, inclusief al het lesmateriaal voor de opleiding De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen.

Samen met Madelein Bol heb ik het afgelopen jaar intensief aan het boek gewerkt. Zij had het overzicht en structuur, maakte van al geschreven materiaal een geheel. Van haar kreeg ik duidelijke opdrachten wat het boek nog nodig had aan inhoud en schreef ik dit alles op. Van al deze puzzelstukjes maakte zij een mooi, leesbaar boek. Je kunt  hier klikken voor een inkijkje. 

De boeken worden nu klaargemaakt voor verzending. E en deel is al de deur uit, de eerste dertig verkopen hebben een gesigneerd exemplaar ontvangen. 


De eerste druk is bijna uitverkocht. Wil je hem deze week nog ontvangen, dan moet je er snel bij zijn. Klik hier om hem te bestellen.

Mocht je te laat zijn voor de eerste druk, de tweede druk is in bestelling en verwacht ik eind juni.