Heel je Ogen heel je leven

In 4 Stappen naar Scherp, Ruim en Zielsgelukkig Zicht.

  • Waarom heb jij oogklachten of wazig zicht?
  • Kunnen je ogen echt duurzaam genezen?
  • Wat is het effect van oogheling op levensgeluk?


null


"Wat een heerlijke ongecompli-ceerde kijk op gezondheid en heling. Het boek leest makkelijk weg en is een mooie mix van voorbeelden uit de praktijk, eigen ervaringen en theorie. Dank je wel voor deze overvloed aan kennis."
Personal Trainer
Rooske v/der Veek
"Karin heeft het aangedurfd om uit programmering van de brillen, de lenzen en het laseren te stappen en een duurzame oplossing voor het helen van de ogen te bieden. Met dit boek kan ik betere keuzes maken."
Business Coach
Jeanne Roefs
'Heel je Ogen, heel je leven' heeft me van begin tot eind geboeid. Karin brengt op een toeganke-lijke, persoonlijke manier haar kennis, ervaringen en visie op het leven en gezondheid samen tot een overtuigend geheel."
Coach
Nathalie Roovers

"Mij heeft de methode die Karin biedt in haar Jaarprogramma en beschrijft in dit boek veel gebracht, voor mijn ogen en mijn hele welbevinden.

Ik ervaar meer evenwicht en balans in mijn leven."

Life Coach
Marjo Jacobs

IN DIT PRAKTISCHE BOEK VIND JE:

01.

Informatie over de dieperliggende oorzaken van wazig zicht en oog-klachten, en hoe je die bij jezelf kunt ontdekken. Theorie en praktijk vullen elkaar aan.

02.

Duidelijke uitleg over de 4 stappen die nodig zijn op het pad naar duurzame ooggezondheid. Het boek biedt voorbeelden, oefeningen en werkbladen.

03.

Mijn eigen ervaringen, en die van klanten, met de transformerende werking van oogheling op alle gebieden van het leven.

Gratis online pakket

Alleen het lezen van het boek en de informatie tot je nemen is niet genoeg om uit te komen bij diepe, duurzame oogheling. Daar is meer voor nodig.


Om je te helpen de informatie daadwerkelijk te integreren, heb ik een online pakket ontwikkeld dat je gratis ontvangt bij aanschaf van het boek.


Met dit pakket wil ik je stimuleren om ook echt praktisch met de 4 Stappen aan de slag te gaan en jouw ogen diep en duurzaam te helen.

Het pakket biedt:

Bij iedere Stap een Werkblad met gerichte vragen en opdrachten, zodat je tot actie komt.
Een filmpje waarin visueel gemaakt wordt wat er precies misgaat in het proces van het zien. 
Een heerlijke oogvoedende oefening.
Een interessante podcast over ontgifting.
Mijn Protocol voor Gezonde Ogen, een handzame samenvatting van de 4 Stappen in het boek.
Heel je ogen, heel je leven

Over Karin Hogenboom:

Ik had zelf dertig jaar lang een bril en lenzen gedragen, toen rond 2010 mijn ontdekkingstocht naar oogheling begon. Ik zette mijn bril af en deed mijn lenzen uit, en dat bleek een van de beste beslissingen van mijn leven te zijn. Inmiddels hebben via de VolZichtmethode duizenden mensen het pad gevonden naar goed zien en gezonde ogen.


Optimale ooggezondheid is méér dan scherp zien zonder bril of lenzen. Ogen zijn de poorten die het innerlijke en het uiterlijke leven met elkaar verbinden.


‘Je ogen helen’ betekent ‘je leven helen’, op een intens, diep niveau. Je stapt in een magisch transformatieproces dat ik jou en ieder ander vanuit het diepst van mijn hart gun.

Heel je ogen, heel je leven

Heel je Ogen heel je leven

nu slechts € 29,95 incl verzending in Nederland