Wat zijn de effecten van de corona-inentingen op de ogen?

“Ik snap niet dat we niet allemaal direct ingeënt worden, dan zijn we van dit gezeur af,” hoorde ik laatst iemand zeggen. Hij zag het probleem niet, want hij had al zoveel inentingen gekregen en dat was toch ook allemaal goed gegaan? Mensen zien de inenting als verlossing van het probleem waar we nu in zitten. Maar is het wel echt de verlossing? Want wat zijn bijvoorbeeld de effecten van de corona-inentingen op de ogen?

Verplichte inenting

Het is alweer een jaar geleden dat er een “gevaarlijke pandemie” ons kleine landje binnensloop. En niet alleen ons land, nee, de hele wereld heeft hij in zijn greep. Met allerlei vrijheidsrestricties tot gevolg. Sinds een aantal weken zijn de vaccinaties ook hier binnengekomen en zijn er al veel mensen ingeënt. En hangt ons een verplichte inenting boven het hoofd. Misschien wordt hij niet officieel verplicht, maar als je hem niet neemt, mag je allerlei dingen niet meer doen. Zoals je nu al bijna geen land meer binnenkomt zonder eerst een test te hebben gedaan.

Rapporten vanuit Groot-Brittannië

Ik kreeg twee verontrustende rapporten onder ogen afkomstig van de Overheidswebsite van Groot-Brittannië. In Groot-Brittannië zijn ze al langer bezig met inenten. De rapporten gaan over de gezondheidsklachten die zijn gemeld na het inenten. Een erg lange lijst van respectievelijk 66 en 70 pagina’s, waarvan er 2 en 3 gaan over de ogen.

Pfizer en AstraZeneca

Klik hier om het rapport te lezen over de gevolgen van de Pfizer-inenting. Er zijn 1629 oogklachten gemeld. Hieronder zijn 79 klachten m.b.t. visuele beperking. 16 mensen kampen met blindheid. Andere veelbenoemde klachten zijn: dubbel zien, lichtgevoeligheid, wazig zien, gezwollen oogleden, gezwollen ogen, droge ogen, bloedingen en 292 mensen kampten met oogpijn.

Klik hier om het rapport te lezen over de gevolgen van de AstraZeneca-inenting. Er zijn 3369 oogklachten gemeld. Hieronder zijn 138 klachten m.b.t. visuele beperking. 37 mensen kampen met blindheid. De klachten komen verder overeen met die na de Pfizer-inenting, maar er zijn meer klachten binnengekomen, de getallen zijn vele malen hoger. Er klagen 1229 mensen over oogpijn na deze inenting.

Waarom wordt een lichaam ziek?

Laatst zei iemand: “Tuurlijk brengt het risico’s met zich mee, maar ja, het is kiezen tussen twee kwaden, want corona krijgen is ook gevaarlijk.” Maar het punt is dat het lichaam pas ziek wordt als er sprake is van een van de volgende oorzaken (  klik hier voor meer informatie ):

  • Fysiek trauma door bijvoorbeeld een ongeluk
  • Uithongering
  • Vergiftiging
  • Emotioneel trauma
  • Sedentaire levensstijl

Een virus kun je vergelijken met zeep. Als er sprake is van vergiftiging, gaat je lichaam zeep aanmaken om het gif uit je lichaam te verwijderen. Daarom worden mensen vaak ziek na een inenting. Ik hoorde van een kennis die in het welzijnswerk zit, dat vier van haar collega’s doodziek waren nadat ze hun inenting hadden gekregen. Er komt gif het lichaam in en het lichaam wil dat er weer uit hebben. Hoe zwakker het lichaam, hoe meer kans er is op allerlei uitvalsverschijnselen.

Kies voor gezondheid

Ons lichaam zit al boordevol gifstoffen. We krijgen die binnen door luchtvervuiling, giftige voeding, medicijnen, enzovoort. Nog een prikje erbij met weet ik veel wat er allemaal in zit, kan zomaar fataal zijn.

Mijn dochter vertelde hoe een vriendin reageerde op haar moeder die zegt dat er van alles niet klopt rondom de coronamaatregelen: “Mijn moeder is een complotgekkie. Wat ik dan doe, ik doe net alsof ik luister en zet ondertussen mijn brein uit.” Overal om mijn dochter heen gaan jonge mensen helemaal mee in wat er door de regering verteld wordt. “Het is precies zoals beschreven staat in 1984, daar gaan de jonge mensen ook het makkelijkst mee met alle maatregelen,” zegt mijn dochter. George Orwell wist wel waar hij over schreef.

Het gaat niet over het kiezen tussen twee kwaden, maar over de keuze: kies ik voor mijzelf en mijn gezondheid, of zet ik mijn brein uit en sta ik braaf toe dat ze gif in mijn lichaam spuiten?

Wil je leren goed voor jezelf en voor je ogen te zorgen?

Wil je meer weten over hoe je echt goed voor jezelf en je ogen zorgt? Op 5 juni organiseer ik weer de jaarlijkse VolZicht Ogen Voedingsdag. Op die dag krijg je een heleboel informatie, oefeningen en adviezen aangereikt die je gaan helpen. Je leert hoe je jouw ogen de voeding geeft die ze nodig hebben en hoe je jezelf ontgift van trauma’s, toxische stoffen en emotionele belasting.

Deze week, verkrijgbaar voor de vroegboekprijs, beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Klik hier om direct te bestellen. 

Klik hier voor meer informatie.

Zorg goed voor jezelf!

Groetjes Karin