Vul SVP dit aanmeldformulier in

Wat fijn dat je de een volgende stap gaat zetten om je te oriënterenin beter zicht op een natuurlijke manier.


Dan kunnen we kijken wat voor jou de meest

passende vervolgstap is om je zicht te verbeteren.

 

Vul s.v.p. deze gegevens in zodat wij een beeld krijgen en

weten hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen en gericht advies geven.


Je ziet eerst een aantal testimonials van klanten

die de VolZicht methode hebben toegepast.

Bekijk deze rustig, in het formulier wordt hier een vraag over gesteld. 


Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld volgens ons privacy-beleid.

Hartelijk dank voor het vertrouwen en tot binnenkort! 

Lydia had heel veel spanning op haar ogen en zag scheel. Haar oogarts wilde haar operen.

Pijnlijke en droge ogen, daar had Laura last van. Ook zagen haar ogen er rood en ongezond uit. Dit heeft Laura helemaal omgekeerd. Haar ogen zijn nu gezond!

"Het VolZicht jaarprogramma heeft mij enorm veel opgeleverd. Ik weet nu wat ik iedere dag moet doen om goed en blijvend goed te zien. Ook op mijn gezondheid heeft het een impact gehad."

Ad kreeg de diagnose glaucoom en merkt nu dat hij niet alleen met zijn ogen bezig is, maar ook hoe hij in het leven staat verandert. Zodat de druk in zijn leven en in zijn ogen weer dalen. 
Wilco had hele slechte ogen. Hij stapte in het VolZicht jaarprogramma op het moment dat er geen leven zonder bril denkbaar was. Tijdens het programma verdween de waas bij Wilco en hij is steeds meer gaan zien. Een enorme vooruitgang.

Het programma heeft haar geleerd om de spanning los te laten. Marjo voelt zich veel rustiger en stabieler. Ze heeft een helderder en breder blikveld gekregen.

"Hoe minder moeite, hoe beter ik zie"

Lorre kon niet zonder haar bril. Totdat ze ontdekte dat dit veel inspanning kost en spanning gaf.

Marianne vertelt hoe blij ze is dat ze dankzij de VolZichtmethode nu zonder lenzen ziet. Dat geeft haar veel rust en voelt heel prettig voor haar ogen.

Na een ongeluk met haar oog kreeg Nicole problemen met zien, onder andere ging ze heel erg dubbel zien. Dat dubbele zien wordt sinds zij het programma bij VolZicht volgt veel minder en ook is haar zicht in de verte verbeterd.

Marjolein vertelt dat ze verheugd is na de 3 daagse in Drenthe. Zij doet mee met het jaarprogramma van VolZicht en draagt nu geen bril meer.