ik wil graag gezonde ogen die goed kunnen zien

Ja, ik wil de oorzaak

van mijn hoge oogdruk

aanpakken

En vraag een gesprek aan voor begeleiding

Vul dit aanmeldformulier in

Wat goed dat je met de oorzaak aan de slag wilt van jouw te hoge oogdruk. 

 

Mijn tijd is kostbaar en beperkt en mijn begeleiding vraagt van jou een serieuze investering, in tijd, aandacht en geld. Ben jij daartoe bereid, vul dan onderstaand formulier in.


Uit de inzendingen kies ik de geschikte kandidaten en laat ik je weten hoe laat ik je vrijdag opbel. Word je niet geselecteerd, dan laat ik je via de mail weten hoe je vervolgstappen kunt zetten.

Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld volgens ons privacy-beleid.

Hartelijk dank voor het vertrouwen en tot binnenkort! 

Goed zien zonder bril
"Ik volg sinds kort het jaarprogramma en ik voel me zo goed. Mijn zicht was heel slecht door glaucoom, ik ben nog maar twee weken begonnen en  ik zie nu al op momenten helemaal helder. Ik vond het een spannende beslissing, ook vanwege de hoge investering. Maar ben echt heel blij. Mijn leven is totaal veranderd. Klusjes die ik door het slechte zicht niet meer kon doen,  doe ik  weer met plezier," 
Viviane Depuydt

Laura heeft geen pijn meer in haar ogen

Pijnlijke en droge ogen, daar had Laura last van. Ook zagen haar ogen er rood en ongezond uit. Dit heeft Laura helemaal omgekeerd. Haar ogen zijn nu gezond!

Zonder lenzen zijn geeft mij zoveel rust!

Marianne vertelt hoe blij ze is dat ze dankzij de VolZichtmethode nu zonder lenzen ziet. Dat geeft haar veel rust en voelt heel prettig voor haar ogen.

Marjolein heeft vertrouwen terug in haar ogen

Marjolein vertelt dat ze verheugd is na de 3 daagse in Drenthe. Zij doet mee met het jaarprogramma van VolZicht en draagt nu geen bril meer.

arrow_drop_up arrow_drop_down