Nicole haar ogen werken beter samen, ze ziet nu veel minder dubbel

Na een ongeluk met haar oog kreeg Nicole problemen met zien, onder andere ging ze heel erg dubbel zien. Dat dubbele zien wordt sinds zij het programma bij VolZicht volgt veel minder en ook is haar zicht in de verte verbeterd.


Jeroen kreeg de diagnose glaucoom en besefte dat hij zelf zijn ogen weer kan herstellen. Dat was een echte eyeopener voor hem. 

Als de ogen continu onder spanning en stress staan, ga je klachten krijgen, vaak beginnend bij wazig zien. De ogen met leuke, speelse oefeningen weer ontspannen werkt heel helend. En is leuk om te doen.

Ik ben de stappen gaan zetten om met -8 zoveel mogelijk zonder bril door het leven te gaan. Dit heeft mij veel ontspanning gegeven en het inzicht dat ik de controle heb over mijn eigen zicht.

Ik sta veel meer in mijn kracht

Door de begeleiding en ondersteuning is het Annemarie gelukt nooit meer haar bril te dragen en merkt ze dat ze veel meer in haar kracht is gaan staan.

Wil je ook de stappen leren die Jeroen, Petra, Nicole en Annemarie hebben genomen?

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug? Jeroen, Nicole, Annemarie en Petra zijn met 4 simpele stappen aan de slag gegaan, waardoor ze nu haar bril niet meer draagt. Deze stappen kun je ook leren met mijn  gratis webinar. Schrijf je hieronder in. 

Onze ogen hongeren we uit, waardoor ze niet meer de juiste voedingsstoffen hebben om goed hun werk te kunnen doen. De ogen de juiste voeding geven is belangrijk om de ogen gezond en vitaal te houden. 

Dorien van Loon