Persoonlijke groei

Persoonlijke groei is een van de drie pijlers onder de VolZichtmethode. Door deze stappen te gaan zetten, krijg je niet alleen vol zicht naar buiten maar ook vol zicht naar binnen. 

Op het moment dat je de bril afzet en goed voor je ogen gaat zorgen, maak je enorme persoonlijke groei door.. Je ervaart meer rust en plezier in het leven en doet ontdekkingen over jezelf waarvan je het bestaan vergeten was. Je komt steeds meer in je oerwijsheid en oerkracht. Via de ogen maak je een diep contact met je ziel en je persoonlijke missie op aarde.

Maar hoe doe je dat, welke stappen zet je dan om daar te komen?

Wil je ook deze stappen leren zetten?

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug? Volg mijn korte krachtige oogcollege en leer de 6 basisbehoeftes van de ogen.

Ik merk dat ik door deze methode te volgen steeds meer in mijn kracht kom te staan. Mijn bril draag ik nooit meer

Annemarie Kok