Jaaropleiding tot VolZicht Specialist met een eigen Ooggezondheidspraktijk

VolZicht Specialist
Geloof jij dat het mogelijk is om op natuurlijke wijze van oogklachten en slecht zicht af te komen, en zelfs van nare oogziektes? Denk je dat mensen dit kunnen bereiken door de juiste stappen te zetten, onder de juiste begeleiding? En wil jij de professional worden die deze begeleiding biedt? Dan kun je nu instromen in de jaaropleiding tot VolZicht Specialist met een eigen Ooggezondheidspraktijk. Daar leer je hoe jij een bloeiende praktijk creëert waarmee je heel veel mensen blij maakt én waarmee je beter verdient in minder tijd.


Hoe start je je eigen ooggezondheidspraktijk?

Is een van onderstaande situaties op jou van toepassing?

1. Ben jij therapeut of coach en wil je jouw praktijk omvormen naar een praktijk met nieuw waardevol aanbod waarmee je beter verdient in minder tijd?

2. Ben jij nog geen therapeut of coach maar wil je dat wel worden en heb je sterke affiniteit met natuurlijke oogheling?


En ben je bereid om de stappen te zetten die nodig zijn?


Dan kun je nu starten met  de jaaropleiding tot VolZicht Specialist met een eigen Ooggezondheidspraktijk. Jouw opleiding begint direct als je inschrijving compleet is. Je ontvangt al aan het begin van het traject het Certificaat tot VolZicht Specialist, om je de kans te geven snel met klanten te gaan werken.  


volzicht jaaropleiding

Dit levert de opleiding je op:

 • Heling van jouw ogen en verbetering van jouw algehele gezondheid.
 • De opstap naar jouw eigen bloeiende ooggezondheidspraktijk, waarmee je beter verdient in minder tijd.
 • Unieke kennis en inzichten over ogen, zicht en gezondheid.
 • Persoonlijke transformatie en groei.
 • Je leert hoe je ervoor zorgt dat klanten actief met hun oogheling aan de slag gaan en echt doorpakken, zodat ze goede resultaten boeken.
 • Kennis over hoe je een praktijk opzet of omvormt en hoe je kunt werken op basis van programma’s i.p.v. losse consulten.
 • Je creëert dat mensen ‘ja’ zeggen tegen jouw aanbod en een goede prijs willen betalen.
 • Exclusieve toegang tot online materiaal van VolZicht om te gebruiken in het werken met jouw klanten.
 • Kant-en-klaar promotiemateriaal van VolZicht dat je gemakkelijk kunt verpersoonlijken voor de promotie van jouw praktijk.
 • Klanten die zich gelukkiger, blijer, rustiger en gezonder gaan voelen en jou aanbevelen bij anderen.
 • Voldoening!


Hoe start je je eigen ooggezondheidspraktijk?

PROGRAMMA

Het aanbod van de jaaropleiding is verdeeld

over 3 domeinen:

Online training

 • Een deel van het programma volg je thuis via online modules, op jouw eigen tijd. Je doet kennis op over ogen en oogheling en gaat aan de slag met oefeningen. Obstakels die goed zicht in de weg staan ga je herkennen, begrijpen en transformeren. Je leert de oefeningen overdragen op jouw klanten en hen te motiveren als ze obstakels tegenkomen. Tevens krijg je les in het opzetten van een eigen praktijk of het upgraden van jouw bestaande praktijk naar een Ooggezondheidspraktijk.


Live dagen

 • Tijdens live trainingsdagen en live retraites ga je intensief aan de slag met jouw eigen ooghelingsproces, samen met je medestudenten en de begeleider. Deze live dagen hebben het effect van een snelkookpan. Daar waar je normaal gesproken thuis in je eentje vier maanden over zou doen, zet je nu in enkele dagen stappen die diep transformeren. Hierdoor ben je snel goed voorbereid om met klanten aan hun oogheling te werken.


Begeleiding

 • Gedurende het jaar krijg je begeleiding van ogenexpert en creator van VolZicht Karin Hogenboom. Zij werkt al meer dan vijftien jaar fulltime met natuurlijke oogheling en heeft zelf alle processen doorlopen waarmee jij te maken krijgt. Ze helpt je te bepalen hoe jij klanten het beste kunt begeleiden, op jouw unieke wijze, met als uitgangpunt jouw eigen expertise gecombineerd met wat je leert tijdens de opleiding. Zo voelen klanten zich helemaal thuis en gaan ze voor ze de hoogst haalbare resultaten.


OPTIONEEL: Verdiepende helingssessies

 • De mogelijkheid bestaat om de opleiding uit te breiden met verdiepende sessies. Deze exclusieve een-op-een sessies leiden vaak tot grote inzichten en doorbraken. Hierdoor zul jij mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel nog dieper helen. Alles stroomt weer door, je stapt uit de overlevingsstand en komt steeds meer terecht in Aanwezigheid, in de vreugde en het plezier van het leven. Dit werkt door in alles wat je doet en geeft extra veel kleur aan de relatie met jouw klanten.
VolZicht Specialist

Het geheim van jouw succes als VolZicht Specialist: de 3 ultieme stappen

Duurzame oogheling is een delicaat transformatieproces. In de opleiding tot VolZicht Specialist leer je welke 3 ultieme stappen jouw klanten dienen te zetten om tot blijvende resultaten te komen. Jij kunt deze stappen pas goed overbrengen als je precies weet waar ze over gaan. Daarom zet jij tijdens de jaaropleiding zelf ook de 3 stappen én leer je hoe je jouw klanten daarbij begeleidt.


De 3 stappen:


1.  De ogen ontspannen en anders zien.

Door een scala aan helende oogoefeningen te doen leer je de ogen ontspannen en het blikveld verruimen. Daardoor ga je compleet anders zien. Jij draagt deze oefeningen over op jouw klanten. De resultaten worden al snel merkbaar: de bril kan langer af, de ogen worden zacht, het zicht is voller en kleurrijk.


2.  De ogen overvloedig voeden

Ogen hebben extreem veel voedingsstoffen nodig om hun werk goed te kunnen doen. Die stoffen krijgen de meeste mensen bij lange na niet binnen. Omschakelen naar een eetpatroon dat het lichaam tot in alle cellen voedt is essentieel: de ogen worden gezond en sterk en voelen zacht aan.


3.  Inzicht ontwikkelen

Door diepere lagen van lichaam, geest en ziel te ontgiften, kunnen de ogen grondig helen. Oude ballast transformeert naar nieuwe inzichten. Stap voor stap gaan de ogen weer zelf helder (in)zien, zowel naar binnen als naar buiten toe, zonder hulpmiddelen.


Voel jij de roep om mensen professioneel te gaan helpen hun ogen diep te helen op natuurlijke wijze? En wil je direct al beginnen in een eigen praktijk waarmee je beter verdient in minder tijd? Zet dan deze stap waarmee je jouw leven en dat van anderen zult transformeren: meld je aan voor de jaaropleiding tot VolZicht Specialist met een eigen Ooggezondheidspraktijk. Kijk via onderstaande button of het klikt!


Hoe start je je eigen ooggezondheidspraktijk?