Ad ervaart rust in zijn ogen

Ad kan nu de druk in zijn ogen op een natuurlijke manier reduceren

Ad kreeg de diagnose glaucoom en merkt nu dat hij niet alleen met zijn ogen bezig is, maar ook hoe hij in het leven staat verandert. Zodat de druk in zijn leven en in zijn ogen weer dalen. 

Blikveld verruimend zicht

Hoe meer je je ogen gaat openen, hoe weidser je gaat zien. Dit gaat verder dan je zicht. Je merkt dat je steeds meer in mogelijkheden gaat denken i.p.v. beperkingen. 

Marijke slaapt veel beter

Door met de ogen aan de gang te gaan is Marijke anders gaan eten en anders gaan leven. Ze merkt dat ze al veel beter slaapt en beter naar de w.c. gaat.

Nicole haar ogen werken nu veel beter samen

Na een ongeluk met haar oog kreeg Nicole problemen met zien, onder andere ging ze heel erg dubbel zien. Dat dubbele zien wordt sinds zij het programma bij VolZicht volgt veel minder en ook is haar zicht in de verte verbeterd.


Heerlijke oogvoedende maaltijden

Onze ogen hongeren we uit, waardoor ze niet meer de juiste voedingsstoffen hebben om goed hun werk te kunnen doen. De ogen de juiste voeding geven is belangrijk om de ogen gezond en vitaal te houden. 

Jeroen veranderde zijn mindset

Jeroen kreeg de diagnose glaucoom en besefte dat hij zelf zijn ogen weer kan herstellen. Dat was een echte eyeopener voor hem. 

Ik ben ontzettend blij met de ontspanning in mijn ogen

Ik ben de stappen gaan zetten om met -8 zoveel mogelijk zonder bril door het leven te gaan. Dit heeft mij veel ontspanning gegeven en het inzicht dat ik de controle heb over mijn eigen zicht.

Fijne ontspanningsoefeningen voor de ogen

Als de ogen continu onder spanning en stress staan, ga je klachten krijgen, vaak beginnend bij wazig zien. De ogen met leuke, speelse oefeningen weer ontspannen werkt heel helend. En is leuk om te doen.

Ik sta veel meer in mijn kracht

Door de begeleiding en ondersteuning is het Annemarie gelukt nooit meer haar bril te dragen en merkt ze dat ze veel meer in haar kracht is gaan staan.

Wil je ook de stappen leren die deze mensen hebben genomen?

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug? Alle deelnemers zijn met 4 simpele stappen aan de slag gegaan, waardoor ze nu haar bril niet meer draagt. Deze stappen kun je ook leren met mijn  gratis webinar. Schrijf je hieronder in. 

"Ik ben weer steeds beter dichtbij gaan zien en draag mijn leesbril niet meer"

Jan