Annemarie draagt nooit meer haar bril

Door de begeleiding en ondersteuning is het Annemarie gelukt nooit meer haar bril te dragen en merkt ze dat ze veel meer in haar kracht is gaan staan.

Wil je ook de stappen leren die Annemarie heeft genomen

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug? Annemarie is met 4 simpele stappen aan de slag gegaan, waardoor ze nu haar bril niet meer draagt. Deze stappen kun je ook leren met mijn  gratis webinar. Schrijf je hieronder in. 

Ik heb vertrouwen gekregen in mijn eigen ogen. Ook als het zicht wazig is. Ik ervaar het als een bewustwording en een vrijheid dat ik niet de hele tijd afhankelijk ben van de bril. Het is geen gewoonte meer om hem te dragen, thuis draag ik hem bijna nooit. Ik had last van droge ogen, dat is weg. Soms komt het een beetje terug, maar dan weet ik wat ik kan doen en zijn ze heel snel weer vochtig.

Donna