Dit doet een bril onbewust met jouw zicht
04 april 2023 

Dit doet een bril onbewust met jouw zicht

Draag je een bril? In deze video leg ik uit wat een bril onbewust met je zicht doet. Een bril lijkt een makkelijke, onschuldige manier om weer scherp te zien als het zicht wazig is. Maar zo onschuldig is een bril niet. 

Ik heb zelf 30 jaar een bril gedragen en er ging een wereld voor me open toen ik ontdekte dat ik ook zelf mijn zicht kon herstellen. Niemand had mij dat ooit verteld. En niemand had mij verteld dat er ook nadelen zitten aan het dragen van een bril.

Klik hier om de video te zien.

Draag je een bril

Na het zien van de video weet je wat de nadelen van de bril zijn en dat het essentieel is om te goed te gaan leren zien zonder de bril.

Wil jij weer van de bril afkomen, klik hier om te zien hoe ik je hier bij kan helpen.

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen