Ik ben toe aan een vervolgstap voor mijn ogen

Vul onderstaand formulier in, dan weten wij hoe we je verder kunnen helpen

Super leuk dat je interesse hebt om verder te gaan met de VolZicht methode. Dit enthousiasme en deze bereidheid tot verandering zijn de basis voor het succesvol gaan zorgen voor jouw ogen. Samen kunnen we bereiken dat je ogen gezond worden en goed gaan zien. Je hebt al stappen gezet, super goed. En het is nu tijd voor een vervolg, verdere verdieping, zodat er grotere veranderingen kunnen optreden in jouw ogen. Wil je onderstaande vragen alsjeblieft beantwoorden? Zodat wij kunnen zien wat een goed vervolg voor jou is.
We kunnen helaas niet met iedereen in gesprek gaan, je krijgt altijd een passend advies aan de hand van de vragen die je hebt ingevuld.

Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld volgens ons privacybeleid. Hartelijk dank voor het vertrouwen en tot binnenkort!

powered by Typeform

Laura heeft geen pijn meer in haar ogen

Pijnlijke en droge ogen, daar had Laura last van. Ook zagen haar ogen er rood en ongezond uit. Dit heeft Laura helemaal omgekeerd. Haar ogen zijn nu gezond!

Zonder lenzen zijn geeft mij zoveel rust!

Marianne vertelt hoe blij ze is dat ze dankzij de VolZichtmethode nu zonder lenzen ziet. Dat geeft haar veel rust en voelt heel prettig voor haar ogen.

Marjolein heeft vertrouwen terug in haar ogen

Marjolein vertelt dat ze verheugd is na de 3 daagse in Drenthe. Zij doet mee met het jaarprogramma van VolZicht en draagt nu geen bril meer.