arrow_drop_up arrow_drop_down

Let op! Je bent nog niet Klaar!

Vul SVP dit aanmeldformulier in om je boeking compleet te maken

Vul s.v.p. deze gegevens in zodat ik mij kan voorbereiden voor de sessie. De sessie wordt gecanceld als ik het aanmeldformulier niet ontvang. Ik ga strikt vertrouwelijk met je gegevens om. De vragen zijn puur bedoeld om voor te bereiden op ons gesprek en om je zo goed mogelijk te helpen. Na het invullen ontvang je een bevestigings email met daarin een link om een afspraak in te plannen.

Aanmeldformulier

 

Laura heeft geen pijn meer in haar ogen

Pijnlijke en droge ogen, daar had Laura last van. Ook zagen haar ogen er rood en ongezond uit. Dit heeft Laura helemaal omgekeerd. Haar ogen zijn nu gezond!

Zonder lenzen zijn geeft mij zoveel rust!

Marianne vertelt hoe blij ze is dat ze dankzij de VolZichtmethode nu zonder lenzen ziet. Dat geeft haar veel rust en voelt heel prettig voor haar ogen.

Marjolein heeft vertrouwen terug in haar ogen

Marjolein vertelt dat ze verheugd is na de 3 daagse in Drenthe. Zij doet mee met het jaarprogramma van VolZicht en draagt nu geen bril meer.

"Ik ben heel blij met de inzichtsessies die ik met Karin heb gehad. De gesprekken hebben direct de onrust, die ik had door bijwerkingen na een ooglaserbehandeling, bij me weg gehaald. Een stuk spanning viel van me af, ik kreeg door het gesprek weer geloof in mijn ogen en in het herstel. Ik heb duidelijk inzicht gekregen in wat mijn ogen hiervoor nodig hebben."​

Jolinde van Tellingen