arrow_drop_up arrow_drop_down

Meld je hier aan voor een gesprek

Vul SVP dit aanmeldformulier in zodat wij je verder kunnen helpen.

Vul s.v.p. deze gegevens in zodat wij ons kunnen voorbereiden op het gesprek om je zo goed mogelijk te helpen en gericht advies te geven. Ik ga strikt vertrouwelijk met je gegevens om. Na het invullen ontvang je een bevestigingsemail met daarin een gericht advies of een link om een afspraak in te plannen. Helaas kunnen we niet iedereen te woord staan, onze tijd is beperkt.

Aanmeldformulier

powered by Typeform

Laura heeft geen pijn meer in haar ogen

Pijnlijke en droge ogen, daar had Laura last van. Ook zagen haar ogen er rood en ongezond uit. Dit heeft Laura helemaal omgekeerd. Haar ogen zijn nu gezond!

Zonder lenzen zijn geeft mij zoveel rust!

Marianne vertelt hoe blij ze is dat ze dankzij de VolZichtmethode nu zonder lenzen ziet. Dat geeft haar veel rust en voelt heel prettig voor haar ogen.

Marjolein heeft vertrouwen terug in haar ogen

Marjolein vertelt dat ze verheugd is na de 3 daagse in Drenthe. Zij doet mee met het jaarprogramma van VolZicht en draagt nu geen bril meer.

"Ik ben heel blij met de sessies die ik met Karin heb gehad. De gesprekken hebben direct de onrust, die ik had door bijwerkingen na een ooglaserbehandeling, bij me weg gehaald. Een stuk spanning viel van me af, ik kreeg door het gesprek weer geloof in mijn ogen en in het herstel. Ik heb duidelijk inzicht gekregen in wat mijn ogen hiervoor nodig hebben."

Jolinde van Tellingen