Je Verlangen zegt Ja, maar je Brein zegt Nee

Je Verlangen zegt Ja, maar je Brein zegt Nee

"Wow, dat wil ik ook! Het lijkt me heerlijk om zonder bril door het leven te gaan!" Dit kreeg ik als reactie toen ik iemand vertelde over wat ik doe als werk. Ik merk vaak dat er bij mensen een diep verlangen aanwezig is om de ogen en het zicht te helen. Het is mooi om te zien hoe blij ze worden als ze denken aan een leven zonder bril en oogklachten.

En toch, meestal zie ik na de eerste enthousiaste reactie hun gezicht betrekken. Er komen allerlei bezwaren omhoog, zoals: "Maar als ik mijn bril af moet laten, kan ik niet meer autorijden." "Ik heb zulke sterke glazen, zonder bril zie ik niets." "Het is veel te veel gedoe." "Volgens de oogarts is er niets aan mijn klachten te doen, dus dan kan het toch niet waar zijn wat Karin zegt?" Enz.

Het brein gaat ervoor liggen

Het verlangen wordt onderuit gehaald door de gedachten. We willen graag, het verlangen is groot, maar het brein gaat ervoor liggen. En dat is volkomen logisch. Het gaat om een beschermingsmechanisme. Alles wat nieuw is, wordt door het brein wel tien keer onder de loep genomen. 

Goed zien zonder bril of lenzen

Een nieuwe manier van zien

Het pad van natuurlijke oogheling is niet een paar oefeningen doen en dan ben je klaar. Het is een echt transformatieproces waar je in stapt. Je zult een hele nieuwe kijk op jezelf ontwikkelen, een nieuwe manier van 'zien'. Je voelt dit onbewust al aankomen en in het brein gaan de alarmbellen af. Alles wat nieuw is, kan gevaarlijk zijn. Zo ziet jouw brein dat, en het wil je beschermen. Logisch en natuurlijk.

Jouw brein verdient hiervoor respect. Maar, je geeft hem wel teveel de touwtjes in handen. Ons brein, onze 'Mind' is heel belangrijk, alleen hoort hij niet aan het roer van ons leven te staan. De Ziel hoort aan het roer te staan. En de Mind, onze Gedachten, worden geleid door de wijsheid van de Ziel.

Samenwerken van Ziel en Mind

Beter zien zonder bril of lenzen

Als je deze transformatie kunt doorlopen, zullen jouw Ziel en jouw Mind gaan samenwerken. Dan kun je werkelijk jouw Verlangen gaan leven, dan worden je Gedachten krachtig en scheppend. 

Als je het programma van VolZicht doet, leer je doorzien wanneer er gedachten naar boven komen vanuit een beschermingsreactie. Deze bescherming is niet meer nodig, hij belemmert je nu in het laten ontstaan van iets nieuws. Je leert met liefde, aandacht en geduld bij jezelf te zijn en de emoties die dan veelal naar boven komen, de ruimte te geven. 

Wil jij je Ogen, je Brein, je Gedachten helen?

Durf jij het aan om dit helingsproces in te stappen? Ben je er klaar voor om anders te gaan zien, met je Ziel aan het roer? Dan kan ik je daarbij begeleiden. Ik heb zelf die transformatie ook doorgemaakt én maak hem nog dagelijks door. Dus ik begrijp waar je doorheen gaat. Ik wijs je de weg en leer je welke stappen nodig zijn om de Ogen, het Brein, de Gedachten diepgaand te helen. 

Voel je een groot verlangen als je dit leest? Dan kun je een gesprek met VolZicht aanvragen door hier te klikken.

Merk je dat er nu al veel vragen bij je naar boven komen, dan is het goed om eerst de video Gezonde Ogen Analyse te bekijken. Dat kan door hier te klikken. 

Ik ben benieuwd of je de stap gaat zetten!

Hartelijke groet van Karin


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen